INSTAGRAM PROFIL FORSIDE

hadde en fotskade i over et halvt år

Hei alle sammen!

Jeg har vel egentlig aldri fortalt dere (tror jeg?) at jeg løper en del på fritiden og har gjort det lenge. Jeg tror jeg startet å løpe når jeg gikk 5 eller 6 klasse og nå går jeg i 9, så det begynner jo å bli en stund siden jeg starter. Liker det veldig godt da! Den 23 april skal jeg være med på noe som heter Sentrumsløpet, jeg har vært med på det en gang før. Sentrumsløpet er et av Norges største løpe-arrangement og det er helt enkelt et løp gjennom Oslo sentrum. Jeg har meldt meg på 10 km, som betyr at jeg skal løpe 10 km eller 1 mil da. For å få bedre tid en det jeg fikk sist gang jeg løp Sentrumsløpet prøver jeg å være aktiv så mye som mulig. Altså jeg tar ikke en joggetur hver dag, men 3 ganger i uken kanskje. Grunnen til at jeg ikke gjør det hver dag er fordi jeg er utrolig redd for å overbelaste beina mine og få skader. Har nemlig fått det før og da kunne jeg ikke løpe på over et halvt år, det var helt forferdelig. Prøver å unngå det! Men uansett. Jeg fikk nye løpesko i dag! De sitter kjempe bra på foten min og er superfine. Gleder meg masse til å bruke dem.


Løper du?
 4 kommentarer

Nora Ripnes

05.04.2016 kl.22:25

Sykt fine sko!

raghd

05.04.2016 kl.22:28

Ja.folk kalle ma springe jente fordi æ like å spring mn det dummeste at æ har skada kne å fot å må tren mindre enn det æ gjør så sånn er live men æ kjæm aldti te å spring.

r

05.04.2016 kl.22:29

ja, men er sykt lenge siden sist løpetur. foretrekker å være ute når det ikke er så kaldt ute.. men uansett, bør virkelig begynne å lese bloggen din oftere. synes innleggene dine er interessante, og du er helt klart en inspirasjon for mange<33 håper at det går bra med foten din nå da? :)

Aurora

06.04.2016 kl.19:55

litt, må bli flinkere til det ;))

Skriv en ny kommentar

hits