INSTAGRAM PROFIL FORSIDE

Mine Lush-produkterI dag tenkte jeg å vise dere mine Lush-produkter. Jeg elsker å både være på Lush og bruke produktene derfra. De lukter så godt, de har så mange veganske produkter og det er helt ferskt! Ingenting er sponset, bare så dere vet det. Tenkte å begynne med Lush-krukken min der jeg har alle badebombene mine. Har ikke sånn kjempe mange da, men har noen jeg kommer til å bruke når jeg har lyst. Føler det er litt bortkastet å kjøpe badebomber for å være ærlig, fordi de er veldig dyre og blir borte med en gang.

Sex bomb

Badebomben du ser under heter sex bomb. Den blir kallt kjærlighetsbomben og den lukter kjempe godt, virkelig! Den har sjasmin, ylang ylang og salvie i seg. På Lush.com står det at denne badebomben straks vil få deg avslappet og den gjør vannet rosa!!

Avobath

Denne badebomben inneholder mye avokado og olivenolje så den skal være veldig bra for tørr hud. Jeg elsker avokado og har hatt lyst til å teste denne badebomben lenge. Jeg synes den lukter mye sitron noe som ikke er så veldig rart fordi den har sitrongress i seg. 


The Experimenter

Denne badebomben sies å være den mest spennende badebomben noensinne! På nettsiden står det ``Om du leter etter eventyr så vil du finne det i denne badebomben, med levende farger og lyd´´ Ser fram i mot å se hvordan denne badebomben er!

The comforter

Dette er ikke en badebombe, men en boblebit. Har hatt den en gang før og jeg kjøpte min andre for litt siden, fordi jeg synes den er kjempe bra! Jeg deler den opp i 4 biter slik at jeg kan bruke den i 4 bad. Du trenger bare å smuldre den over det rennende vannet og det kommer masse bobler og vannet får en kjempe fin rosafarge.

Mask Of Magnaminty

Dette er en av bestselgerne til Lush og jeg skjønner godt hvorfor. Synes denne ansiktsmasken er kjempe bra. Den lukter peppermynte og kan svi litt i starten, men den er virkelig så god! 

Cupcake

Har bare rukket å prøve denne masken en gang så kan ikke si så mye mer enn at jeg synes den virker bra og at den lukter utrolig godt!

Skindrink

Dette er vel egentlig ikke min ansiktskrem, men mamma sin. Eheh, sorry hvis du ser det her, mamma. Men har i hvertfall brukt den et par ganger og den kan jeg anbefale. Den gir masse fuktighet og føles kjempe bra ut på huden.

 

Breath of fresh air

Dette er et veldig oppfriskende toner-vann jeg kjøpte for litt siden. Den passer perfekt til varme sommerdager og bilturer. Jeg kjører jo mye bil til Sverige som kanskje noen av dere vet. Dette høres kanskje rart ut, men da bruker jeg alltid denne for å føle meg litt freshere mens jeg kjører.

Helping hands

Denne håndkremen fra Lush synes jeg er veldig bra fordi den gir masse fuktighet, lukter godt og jeg elsker at den er i en liten krukke/boks med skrulokk. Hva er ditt favoritt produkt fra Lush?
 

 3 kommentarer

Victoria

10.05.2016 kl.17:44

Jeg har aldri vært på lush før har kjempe lyst til det skal det kanskje i sommerferien! Xxxxx elsker bloggen din!❤️

Alexia Bohwim

10.05.2016 kl.17:45

Var der i dag. Elsker konseptet fordi det er dyrevennlig. Fint innlegg.

Jeg må prøve meg frem.

Ny Lush-fan, Alexia <3

Oline

10.05.2016 kl.17:53

Åå, elsket dette innlegget✋🏼😍 håper du kan ha flere innlegg som dette💗

Skriv en ny kommentar

hits