INSTAGRAM PROFIL FORSIDE

POLLENALLERGI?Bildene er fra når jeg var i Gotland i fjor sommer, hadde ikke noen bilder fra Bergen som jeg kan poste, dessverre så bare slang inn disse

 

 

Heyy

Hele arbeidsuka har gått så sinnsykt fort og i morgen drar jeg hjem fra Bergen. Har kost meg kjempe mye her i Bergen og ikke minst i barnehagen jeg og Andrine jobbet i. Arbeidsdagene kunne være litt lange noen dager og jeg ble alltid skikkelig trøtt etter jobb, men alt i alt så var det kjempe koselig å jobbe der. Barna i barnehagen er så utrolig søte og morsomme, kommer til å savne dem.

 

 

Har vært tett i nesen hele uka og har hatt skikkelig vondt i hodet til tider, trodde det bare var at jeg var forkjølet, men nå tror jeg det er noe med at jeg har pollenallergi. Jeg har aldri hatt det før, men det er visst noe spesielt pollen eller noe her i Bergen som ikke er der jeg bor.

 

 

Uansett, I dag har vi shoppet litt. Kjøpte en ny grønn te og en stor suuper fin te-kopp! Kommer til å vise dere alt jeg har kjøpt i en video når jeg kommer hjem, så gled dere. Etter shoppingen tok vi en topptur opp Ulriken. Var ganske så slitsomt å gå opp, det var jo så bratt og det ble jo bare enda brattere ned  igjen. Nå har vi kommet hjem fra toppturen og jeg har nettopp gjort hud-rutinen min og drukket grønn te. Nå skal vi bare slappe av resten av kvelden og nyte den siste tiden her i Bergen!  

♥ blogges!... Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits