INSTAGRAM PROFIL FORSIDE

HOT ATM

Former

Jeg synes former er så fint, åhh. Når jeg sier det mener jeg absolutt ikke å bodyshame andre kroppstyper. Jeg synes bare former er veldig fint og skulle gjerne ønske jeg hadde litt mer former. Kim Kardashian, Beyonce og Demi Lovato er store forbilder for meg.

 

Naturlige øyebryn

Det har jo vært en trend lenge nå å ha de spisse, fleeky øyebrynene. Synes absolutt det er superfint, men den siste tiden har jeg fått sansen for mer naturlige bryn. Jeg synes det ser så fint ut! 

Fotlenker

Var i Bergen på arbeidsuke for litt siden, da var jeg på bikbok og jeg fikk se en skikkelig fin fotlenke, den ga meg så boho-følelse Fikk så lyst til å kjøpe den, men gjorde det ikke. Kanskje like greit det egentlig, jeg må slutte å bruke så mye penger. Fotlenken var hvertfall skikkelig fin og passer nok kjempe bra til en dag på stranden med flip-flops. Må få tak i en fotlenke før jeg drar til USA hvertfall!


 

Blush som gir glød

Var ikke sånn kjempe fan av blush før, men for litt siden testet jeg det litt mer og jeg elsket det. Elsket det så mye at jeg kjøpte meg en splitter ny blush fra chanel (jeg viser den og snakker om den i den siste innkjøpsvideoen min som kommer på yt snart) den er så fin og gir meg perfekt glød, passer PERFEKT til sommeren!!


 

Tettsittende kjoler

Helt klart et sommermust for meg i år. Pleide faktisk aldri å gå i kjole før, men i vår bestilte jeg 2 tettsittende kjoler fra nelly.com og de har blitt brukt masse. Føler meg så bra i kjoler! Kommer nok til å bruke en del penger på kjoler i sommer, haha. Liker de tettsittende kjolene best fordi sitter bra på kroppen og man får vist former, men liker også skaterkjoler, det ser så søtt ut

Likte du noe av det jeg nevnte over? // hva synes du er hot akkurat nå?
 ... Én kommentar

ida

25.06.2016 kl.22:25

jaa jeg digger alt! liker veldig godt slike kjoler! skulle ønske jeg kunne gjøre sminken min bedre slik som på bildene også hehe :D <3

Skriv en ny kommentar

hits