INSTAGRAM PROFIL FORSIDE

BEACHY HAIR 

Heyy

Var en skikkelig bra start på dagen i dag. Jeg og mamma sto opp ganske tidlig, eller ja klokka 9 (det er tidlig for å være sommerferie!) Vi spiste frokost, tok på oss treningsklærne og tok en joggetur. Det var faktisk veldig varmt og deilig. Hadde med meg telefonen min og en liten høytaler sånn at jeg kunne spille no motiverende musikk imens vi løp. Var skikkelig kleint når vi møtte noen da, haha. På vei hjem fra joggeturen stoppet vi vet et tjern og bada. Det var så deilig og avkjølende, skal helt klart gjøre det fler ganger når jeg er her i Sverige. Fikk veldig krøllete hår etterpå tho, som dere ser på bildene over

Har vlogget i dag så vil ikke fortelle så mye mer om dagen. Dere får helt enkelt se på videoen som snart kommer opp på yt-kanalen min ''Madelene Stensrud''. Husk å abonner så du får varsel om når en ny video er ute. Jeg og Birte postet foresten en ny video på kanalen vår i dag som heter ''jentetips''. Gjerne abonner på den også!

Nå skal jeg fortsette å se på EM finalen, vet ikke hvem jeg heier på, men det er morsomt å se på likevel. Håper egentlig på straffekonkurranse, det er så spennende haha. Men vi blogges i morgen!

Hvem heier du på i finalen?3 kommentarer

lisarorvik

10.07.2016 kl.22:16

Så nydelig, vaker du er :) (Har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)

Victoria

10.07.2016 kl.22:39

Så fint hår, og helt nydelige øyne! <3

DEilig med joggetur, og belønne seg med en liten dukkert!

Høres ut som en perfekt dag <3

Karina Larsen

10.07.2016 kl.22:43

Så nydelig du er :)

Skriv en ny kommentar

hits