INSTAGRAM PROFIL FORSIDE

DAGENS INNKJØP


 

Hallo!

Det ble ikke noe blogging i går fordi jeg rett og slett var alt for trøtt, men håper det går fint haha. I dag har vi vært i Mora, Dalarna og shoppet litt. Jeg kjøpte ikke sånn kjempe mye fordi jeg skal jo til USA snart og jeg har planer om å shoppe masse der, men kjøpte jo noe. Jeg vet en del av dere liker innkjøps innlegg så derfor tenkte jeg å vise dere hva jeg har kjøpt.

Noe av det jeg ble mest fornøyd med i dag og faktisk trengte mest er denne jeans shortsen. Den er fra merket crocker og den sitter superfint på! Vet man ikke ser den så godt på bildet, men jeg kommer nok til å bruke den på bilder fremover på bloggen så dere får sett den litt bedre da.

Fikk endelig kjøpt en ny argain oil til håret. Det har vært skikkelig bra for håret mitt, men jeg gikk dessverre tom for litt siden. Fikk heldigvis tak i en ny i dag!Jeg har seriøst bare 2 bher jeg faktisk liker og føler meg fin i. Var på tide med en ny! Denne er veldig enkel, men synes likevel den er kjempe fin. Den satt også veldig fint på og den var skikkelig behagelig.

Jeg og mamma kjøpte nytt shampo og balsam. (vi deler) Disse er utrolig bra for håret mitt, så måtte kjøpe mer. Jeg kommer ikke til å bruke shampoen tho. Jeg har ikke fortalt dere dette, men jeg har begynt med balsam metoden. Vet ikke om jeg kommer til å fortsette med dette, men det er noe jeg tester ut. Jeg kan sikkert ha et innlegg om det hvis noen av dere ikke vet hva balsam metoden er.Dette var mine innkjøp i dag, håper dere likte det. Blogges!

Hva slags produkter bruker du i håret ditt? // Likte du innkjøpene?6 kommentarer

eveliin

13.07.2016 kl.18:22

så fine innkjøp de shampoene er ekstremt gode, men husk og bruk annen shampo litt inni mellom forde i begynnelsen så reparerer de håret, men etterhvert etter kanskje et år, så gjør de omvendt og tørker ut håret. ihvertfall med overdreven vask av håret. så man bør ikke vaske håret sitt mer enn 1-2 ganger i uken : ) og selvfølgelig når det e synlig skittent , men ja du skjønner. kjempe kul bukse og organ oljen er nok også god. vet ikke helt hvilket merke det er, men er vel noe lignende morroccooil oljen som vi fleste bruker. ønsker deg en fin dag :D

Camilla

13.07.2016 kl.18:34

Mye nyttig !!:)

Vilde

13.07.2016 kl.18:35

Så fine innkjøp :D

Karina Larsen

13.07.2016 kl.18:46

Så fine innkjøp :)

Sandra

13.07.2016 kl.19:16

Åh, så masse fint! Sjampoen og balsamen synes jeg er veldig god jeg også :)

Aurora

14.07.2016 kl.22:04

fine innkjøp! har også sånn balsam, haha

Skriv en ny kommentar

hits