INSTAGRAM PROFIL FORSIDE

PRODUKTIV DAG 

Hei, fininger!

Jeg kom hjem fra Sverige i går og jeg savner å være der allerede. Jeg kunne godt vært der et par uker til. Deilig å komme hjem også da, selvfølgelig. Orket ikke pakke opp noen ting i går så alt ble liggende gulvet, kan vel helt ærlig si at rommet mitt var helt kaos i går. Våknet i 10 tiden i dag og bestemte meg for at dette skal bli en veldig produktiv dag. Jeg startet med å stå opp, lage en stor kopp grønn te også satte jeg i gang og rydde rommet og pakke opp. Så fikk jeg på meg treningsklærne og gjorde litt øvelser, utrolig deilig å endelig trene litt igjen! Etter treningen spiste jeg frokost, tok i en hårmaske, dusjet, gjorde hudrutinen min og fikset neglene mine.fiineste, samsondroppet sminken i dag, deilig!


 

Jeg er en sånn person som må føle meg ren, ha det ryddig og organisert rundt meg for å føle meg bra. Noen av dere kanskje synes det høres litt rart ut, men jeg kan ikke noe for det, haha. Hva jeg skal gjøre resten av dagen vet jeg ikke enda. Kanskje skal jeg lese i boka jeg holder på med akkurat nå (den er så sinnsykt spennende!!!) eller så skal jeg kanskje begynne å pakke litt til USA. Får se hva som skjer, håper hvert fall at dere får en kjempe fin dag videre! ble blå negler denne gangen

Husk foressten å sjekke ut den nye youtube-videoen jeg postet på kanalen min i går. Du finner den i innlegget under dette, tusen takk for snart 900 abonnenter!

Vi snakkes!... Én kommentar

SiljesWorld

24.07.2016 kl.15:30

Så utrolig fine bilder <3 Nydelig hund :D

Ha en riktig fin søndag :D

Skriv en ny kommentar

hits