INSTAGRAM PROFIL FORSIDE

JEG DRAR TIL USA I MORGEN

Hallooo!

Jepp, jeg drar til USA i morgen som det står i overskriften. Jeg er så sinnsykt spent og jeg gleder meg så utrolig mye. Jeg har drømt om å dra til USA helt siden jeg gikk i 3 klasse og nå skjer det endelig! Fikk mange spørsmål på snapchat i dag om hvor jeg skal, hvem jeg reiser med og hvor lenge jeg skal være der. Jeg reiser med familien min til California og vi blir borte i 2 uker. Vi starter i San Francisco og kjører nedover, så det blir altså en California-roadtrip.

Siden vi skal til Santa barbara og Santa monica blir det jo bading så jeg trengte en ny bikini. På bildene over ser dere 2 bikinideler jeg kjøpte på nelly.com for noen dager siden. Elsker den, spesielt underdelen! Foresten så tar jeg ikke med macen til USA så det blir ikke sånn kjempe mye blogging tror jeg, da blir det i såfall blogging fra mobilen. Jeg lover at det kommer videoer og selvfølgelig masse bilder fra USA! Husk å adde meg på snapchat så dere får sett hva jeg driver med, det er liksom litt enklere og oppdatere dere på snapchat.

Vi reiser hjemmefra klokken 8 i morgen tidlig, det blir en laang dag med mye reising i morgen så jeg må legge meg snart.

Godnatt, fininger. Jeg setter virkelig så stor pris på dere alle som skriver så mye positivt til meg og som gidder å klikke seg inn på bloggen min hver dag!6 kommentarer

Snippen

29.07.2016 kl.23:16

Håper du har hatt en flott dag! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge den :)

eveliin

29.07.2016 kl.23:19

god tur :D til usa i morgen :D og for en nydelig blomstrete bikini:D kos deg masse i usa :D

30.07.2016 kl.09:30

Jeg anbefaler deg å ta med Mac hvis skal ha med deg kamera, jeg er på ferie nå og er så glad jeg tok den med så jeg kan overføre bildene med en gang nesten:):) god tur!!

01.08.2016 kl.16:05

Jeg kom nylig hjem fra Usa <3 Håper du koser deg masse ;)) Anbefaler virkelig en restaurant som heter Applebee's (de serverer veeeldig god mat!) , haha :)

01.08.2016 kl.21:17

Hvilken fagre på Anastasia dipbrow bruker du? Du har forresten nydelige øyenbryn😘

Christine

02.08.2016 kl.20:08

Kan du ha innkjøpsvideo når du kommer hjem? 💋

Skriv en ny kommentar

hits