INSTAGRAM PROFIL FORSIDE

OPPDATERING FRA USA

Hei, dere!!

Nå er det ganske lenge siden jeg postet noe, men som dere kanskje vet er jeg i USA! Har vært i San Francisco i 3 dager nå, utrolig fin by! Alle de høye bygningene her gir meg så new york følelse, haha. Har allerede sett veldig mye av byen både fordi vi tok en guida tur i en koselig buss uten tak og fordi vi har gått SKIKKELIG mye. Det er så mange bratte bakker her! Prøver fortsatt å komme meg over jetlaggen, føler meg litt trøtt hele tiden egentlig. Tiden i Norge ligger 9 timer før.

I går dro meg og Birte på shopping. Var innom masse butikker, mine favoritt innkjøp fra dagen i går ble kjøpt på sephora. Det kommer innkjøpsvideo når jeg kommer hjem!

De var så utrolig snille på sephora! Jeg fikk kjempe bra hjelp og plutselig kom det en som jobba der forbi meg. Hun stoppa og bare: "jeg må bare si det men løsvippene dine er skikkelig fine" (jeg bruker ikke løsvipper til vanlig som regel) og jeg bare: ohh, thank you! I don't actually use false lashes. Også sa hun at det var sykt at de var så lange ogsånn. Dere aner ikke hvor glad det gjorde meg! Jeg har hvertfall opplevd masse til nå og jeg storkoser meg her! I morgen drar vi fra San Francisco. Vi har leid bil så vi skal kjøre nedover til Santa Cruz.

Vi blogges snart!... Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits