INSTAGRAM PROFIL FORSIDE

HJEMME FRA USA + CALIFORNIA TEASER

HEI, DERE!!

Det er så lenge siden sist, har virkelig savnet å blogge, men det har faktisk vært litt deilig og bare være borte fra bloggen en stund også. Nå er jeg tilbake i hvert fall! Har hatt det kjempe, kjempe bra i USA. Jeg har sett og opplevd veldig mye nytt jeg kommer til å huske resten av livet. Nå er jeg i full gang med å redigere en California 2016 video. Jeg filmet nemlig mange klipp i mens jeg var i USA slik at jeg får laget en hel video til dere. Jeg har allerede postet en lien teaser video, der får dere sett noen få av klippene som kommer til å være med i den. Dere får sett teaseren under:

 


 
 
 
Det kommer også et par vlogger, så gled dere! Til dere som lurer på hvor jeg har vært, så har jeg vært i San Francisco, Santa Cruz, Monteray, Santa Barbara, Santa Monica, San Diego og Hollywood. Jeg har selvfølgelig tatt litt bilder også, men tenkte å la det være et eget innlegg med masse bilder fra USA. I morgen starter jeg på skolen igjen, gleder meg ikke i det hele tatt, kunne godt hatt ferie i et par uker til.
Nå skal jeg vaske ansiktet, drikke grønn te (HAR IKKE DRUKKET DET PÅ 2 UKER!?!?!) også skal jeg finne ut hva jeg skal ha på meg i morgen og sånn.
 
Gleder du deg til skole/jobb?

 
 


 

 


 ... Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits