INSTAGRAM PROFIL FORSIDE

FAVORITT SMINKE FOR ØYEBLIKKET

Hei, dere!

I dag skal jeg vise dere mine tre favoritt sminkeprodukter for øyeblikket. Jeg har hatt et innlegg som dette tidligere, men jeg får jo nye favoritt produkter etterhvert som tiden går. Dette er 100% mine ærlige meninger og ingenting er sponset. Håper dere liker innlegget!

ANASTASIA GLOW KIT - THAT GLOW

Før jeg dro til USA ønsket jeg meg virkelig ett glow kit fra Anastasia, så med en gang jeg var på sephora måtte jeg jo bare kjøpe et. Det kostet rundt 40 dollar + taxes. Virkelig verdt alle pengene! Jeg snakket med en utrolig hyggelig dame på sephora (de som jobba på sephora i San Francisco var veldig hyggelige alle sammen!!) hun hjalp meg med å finne det glow kitet som passet best til min hudtone. Det ble ''that glow'', det var det glow kitet jeg hadde tenkt til å kjøpe i utgangspunktet, så det var bra! Alle fargene er veldig pigmenterte og jeg elsker alle sammen!
 

NARS CONCEALER - VANILLA

Inne på sephora i Los Angeles bestemte jeg meg for å kjøpe en ny concealer. Aldri i mitt liv har jeg prøvd en så bra concealer som den fra NARS. Jeg har i den i fargen vanilla som sagt og den synes jeg passer veldig bra til min hudtone. Concealeren har så sinnsykt bra dekkevne og man ser virkelig mye mer våken ut! Den kostet rundt 30 dollar + taxes.
 

CHANEL BLUSH - ALEZANE

Dette har vært favoritt blushen min hele sommeren og til nå, elsker den fortsatt like mye. Fargen er så fin, den sitter godt og den er bra pigmentert. Den lukter faktisk også veldig godt, noe som kanskje ikke har så mye å si, men det er jo et lite pluss haha
 

Har du prøvd noen av disse produktene?... Én kommentar

Evelin

26.08.2016 kl.09:44

fine favoritter :D

Skriv en ny kommentar

hits