INSTAGRAM PROFIL FORSIDE

ONSDAG

ahh, jeg får panikk. Det er så utrolig vanskelig å blogge når det ikke skjer noe spesielt i hverdagen. Det er liksom bare skole og trening og jeg føler innleggene mine blir så utrolig kjedelige. Håper dere holder ut, lol. Om du faktisk interesserer deg for den kjedelige dagen min i dag, fortsett å les:

På skolen i dag hadde vi valgfag, et av ukas høydepunkter faktisk. Jeg har fysisk aktivitet, jeg elsker jo å bevege meg, det er 100 ganger bedre enn å bare sitte stille på en stol. Vi hadde intervall trening og vi løp masse. På fotballkampen i går merka jeg faktisk hvor dårlig kondis jeg har fått i forhold til det jeg hadde før så nå har jeg skjerpa meg. Etter skolen skulle jeg på konferanse time, så det var ikke vits at jeg dro hjem liksom,så jeg venta på Rødberg (sentrum) til det var min tur. I mens jeg ventet tok jeg på meg gym-klærne fra fysisk aktivitet og helse og tok meg en joggetur. Ble så glad når jeg kom på at jeg kunne bruke gym-klærne mine å jogge i, smarte meg.

Konferansetimen gikk vel fint. Var livredd i starten. Jeg så nesten ikke på læreren min engang, men det gikk bedre etter at vi var ferdig med å snakke om matte-karakteren min eheh. Når jeg kom hjem laget jeg meg en fjordland-middag som ikke ble varm nok, anbefales å varme maten ordentlig, folkens! Så satte jeg i gang med leksene. Nå er jeg endelig ferdig med leksene og nå skal jeg ta meg en kopp grønn te (SELVFØLGELIG) og se på youtube.


 

Vi snakkes!... Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits