LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

ARIZONA WARRIORSTopp - Bikbok

Shorts - Svensk sportsbutikk

Armbånd - Bikbok

Sokker og sko - Adidas

Hadde helt glemt å poste disse antrekks-bildene. De er altså ikke fra i dag, men fra når jeg var i Bergen på arbeidsuke. Men dere, jeg drar til Sverige i morgen!! Jeg er så sinnsykt gira og jeg gleder meg kjempe, kjempe masse til å se familien min igjen! Noe av det beste med sommeren er helt klart å være i Sverige, jeg trives så godt der. Det blir en 7 timers biltur i morgen så tenkte å vlogge. Forhåpentligvis får jeg vlogget ganske mye mens jeg er i Sverige. Gleder meg så til å vise dere hvordan jeg har det der!


Vil du ha vlogger? blogges!


 2 kommentarer

dagens antrekk - casual dressKjole - Nelly

Kåpe - H&M

Sko - Aldo

Klokke - DW

Hva synes du om dagens antrekk?

 2 kommentarer

bunad igjen

Hallo, dere!

I går var jeg i konfirmasjon på Ål, som noen av dere kanskje visste (hvis dere så min mystory på snapchat) Det var veldig koselig og god mat, heheh. Måtte på med bunaden igjen da, det var helt greit, men uff som jeg hater å ta den på. Det tar så lang tid! Noen av dere lurer kanskje på hvilken bunad jeg har, jeg har Numedalsbunad. (redigert: heheh,tullaaa det er visst sjæling-bunad eller no sånt, har ikke peiling på bunad) Det var bestemor sin og nå har jeg arvet den. Hun har faktisk sydd hele helt selv. Bestemor gikk bort for noen år siden, savner henne utrolig mye så derfor synes jeg det er kjempe koselig å ha bunaden hennes.Har du bunad? Isåfall, hvilken?
 6 kommentarer

ikke strøm, vann eller nett

Halloo!

Nå er jeg hjemme fra hytta! Det føles utrolig bra å være hjemme igjen. Har hatt det helt greit på hytta, men vi har ikke strøm, vann og nesten ikke nett så det er litt kjedelig å være der, men ja nå er jeg hjemme hvertfall! Har fått pakket ut alt, dusja og drukket en kopp te. Tror ikke jeg skal gjøre noe spesielt resten av dagen, vi får vel se.

Hva har du gjort i påsken?2 kommentarer

Skater Skirt

For litt siden fikk jeg tilsendt et utrolig fint skjørt fra girlcode.no! Skjørtet heter "Skater Skirt Black" det er utrolig stilig og jeg synes det passer bra til både fest og hverdag. Skjørtet koster foressten også bare 129 kr. Utrolig fornøyd med det!

Hva synes du om skjørtet?5 kommentarer

Shopping

God morgen!!

Nå er klokka halv 7 og jeg skal snart dra til Storo senteret! Gleder meg skikkelig til å shoppe fordi det er så mye jeg trenger akkurat nå. Håper alle koser seg kjempe masse i dag!

//bilde fra klubben i går

Hva skal du i dag?... Én kommentar

Leopard printed pants

Croptop - Bikbok

Bukse - marked i Sverige

Sekk - ICA

Klokke - DW

Likte du antrekket?... Én kommentar

Mye som må gjøres

God morgen!

I morgen drar jeg til Gotland, yey! Har utrolig mye å gjøre før jeg drar. Må pakke ferdig, ha spa (har alltid spa før jeg reiser noe sted), rydde rommet, støvtørke, rydde klesskapet og skifte skifte sengetøy. Jeg er en sånn person som må ha perfekt rom før jeg drar noe sted.

Akkurat nå sitter jeg på verandaen og tar et fotbad. Har også spist frokost. Tyrkisk yoghurt med havregryn, elsker det! Snart skal jeg gå inn å ta hårkur også skal jeg rydde litt.

Hva gjør dere før dere reiser noe sted?2 kommentarer

drar i morgen

Hallo!

I morgen skal vi dra fra hytta! Det har vært veldig koselig å være her men kjenner det blir deilig å komme hjem. Jeg skal nemlig til Gotland (som dere kanskje visste) og jeg gleder meg så masse til å komme hjem og pakke til det! I går og i dag har jeg egentlig bare lest, laget tips til @jentetips og kjørt firhjuling.

Hva skal dere resten av ferien?... Én kommentar

netflix & lys

Hallo!

I dag er det søndag og jeg har rett og slett ikke gjort så mye. Jeg filmet inn min andre spørsmålsrunde og redigerte den. Resten av dagen så jeg på the vampire diaries. Pappa hjalp meg også med å sette opp en lampe og lys jeg kjøpte på IKEA. Til middag spiste vi hamburger. Så laget jeg noen sangvideoer.

Hva har du gjort i dag?5 kommentarer

Loppemarked

Hei, dere!

I dag var det "bakluckeloppis" nede i Grönland. Der kan alle selge tingene sine. Jeg fikk kjøpt mange fine klær og smykker som var SÅ billige! Jeg skal vise dere dem i innkjøpsvideoen som kommer når jeg er hjemme igjen.

Når vi kom hjem slappet jeg av litt, så dro jeg, mormor og morfar på kirkegården. Det var veldig koselig. Det er utrolig vakkert der. Kirka er kjempe stor og det ligger et lite vann bak. Jeg ble faktisk døpt der. Altså i den kirka.

Nå skal jeg bare ligge i senga og se på The Vanpire Diaries. DAMON ER SÅ PERF.

Liker du loppemarked? I såfall hvorfor?... Én kommentar

bading

Hei dere!

På starten av dagen dro vi til Stranda for å bade. Vi hadde pakket alt klart og tatt med oss kjeks, tepper, kaffe og sånn. Men vi kunne ikke være der mer enn 10 min så måtte vi dra! Vi ble nesten spist opp av mygg og andre smådyr! Når vi kom hjem til mormor og morfar kom 4 menningen min. Vi gikk tur med hunden hennes, den er kjempe søt!

Litt senere på dagen syklet jeg og broren min til tjernet og badet, det var skikkelig varmt. Til middag spiste vi pizza nede i sentrum, det var koselig. I morgen skal vi på en liten roadtrip! Gleder meg masse!

Snakkes i morgen!4 kommentarer

Rosa sykkel

Hallo!!

I dag etter frokost dro jeg, mormor og mamma ned til sentrum (grönland) og så i litt butikker. Når vi kom hjem igjen fant jeg og broren min fram mamma's gamle sykkel. Den er SÅ SYKT kul!! Så dro vi på en sykkeltur til et tjern. Vi tok med oss litt kjeks og sånn. Det var veldig koselig. Vi fikk også bada, det var skikkelig varmt i dag.

Når vi kom hjem spiste vi blodpudding til middag. Det er faktisk noe av det beste jeg vet. Sikkert mange som tror det er ekkelt men jeg lover dere at det kjempe godt! Etter middag gikk vi en liten skogstur så dro vi til tjernet igjen for å ta et kveldsbad. Men nå må jeg gå å dusje!

Hva har dere gjort i dag?3 kommentarer

Hjem til Sverige

Hei!

Dere som så "en dag i livet mitt" videoen som jeg la ut i går vet kanskje at jeg drar til Sverige i dag!! Tanten og onkelen min spurte om jeg ville være med dem hjem og såklart ville jeg det! De bor i en by som heter Borlänge og det er kjempe fint å være der! På onsdag skal jeg ta buss fra Borlänge til Malung (der mormor og morfar bor) Mamma, pappa og broren min drar til mormor og morfar på onsdag så da møter uet dem der.

Akkurat nå sitter jeg i bilen og her må jeg sitte i ca. 10 timer, ønsk meg lykke til!

Har dere vært i Sverige?10 kommentarer

Tre sommeroutfits

Hallo!

I dag tenkte jeg å legge ut noen antrekksbilder! Håper dere blir inspirert!

Caps - Monki

Singlet - H&M

Skjorte - Lindex

Skjørt - Bikbok

Sko - Converse

Solbriller - Polaroid

Croptop - Bikbok

Shorts - H&M

Sko - Converse

Singlet - Vet ikke

Bukse - Cubus

Sløyfe - H&M

Hvilken outfit likte du best?17 kommentarer

Haters, mobbing og selvfølelse

Hei dere!

Okei, dette er kanskje ikke likt innleggene jeg hatt tidligere men jeg hadde lyst til å lage et innlegg om hvordan jeg takler alt hatet jeg får, selvfølelse og mobbing. Det er ganske vanskelig for meg å skrive et innlegg som dette fordi det minner meg om ting som har skjedd tidligere og jeg er ikke den beste til formidle ting til andre heller.

Vel, for noen år tilbake var jeg ikke akkurat den personen som ble best likt. Jeg var veldig sjenert, stille og jeg brydde meg ikke om stil eller utseende i det hele tatt. Hadde ikke så mange venner heller. Jeg ble mobba og fikk slengt stygge kommentarer etter meg ofte. Dette ødela selvtilliten min utrolig mye og jeg kommer til å huske det resten av livet mitt. Når jeg gråt over de stygge kommentarene jeg fikk begynte jeg også å tenke på andre triste ting som har skjedd i livet mitt som f.eks at bestemoren min døde. Jeg sammenliknet meg også med andre noe som fikk meg til å føle meg stygg og feit. Jeg vil ikke gå mer i detaljer enn dette fordi jeg føler det er ganske personlig.

Så ble det sommerferie og jeg tenkte så mye på det skoleåret som hadde vært det verste i livet mitt. Jeg tenkte jeg ville bli pen og populær. Den sommeren begynte jeg å bry meg mye mer om utseende og klær. Jeg kjøpte min første parfyme, brukte pengene mine på klær og jeg startet min egen blogg. Hele livet mitt forandret seg. Jeg husker min første skoledag. Jeg var brun fordi jeg hadde vært i Hellas, hadde løst hår, en singlet som det sto ''I love Zante'' på. Jeg fikk bare 2 stygge kommentarer den dagen. Det var stor fremgang for meg. Det var også gutter som spurte meg om å bli sammen og jeg fikk mye mer oppmerksomhet fra folk. Det er helt sykt hvor mye utseende har å si for folk. Selv om jeg kanskje hadde blitt penere betyr jo ikke det at jeg forandret personlighet. Jeg var fortsatt den samme gamle jenta på innsiden. Jeg skulle virkelig ønske folk kunne se personligheten i andre isteden for å bare tenke på utseende. Det gjør meg utrolig trist. Selvfølelsen og selvtilliten en min ble bedre og bedre utover høsten. Jeg følte meg så bra. Jeg bygget opp selvtilliten min. Det er ikke noe som skjer over natta men over lenger tid.

Jeg er utrolig glad jeg har bra selvtillit den dag i dag. Hvis jeg ikke hadde hatt det hadde jeg nok slettet instagram og bloggen min for lengst. Vi får masse hat på jentetips og jeg får mye hat på min egen bruker og sangbrukeren min hver dag. Det som hjelper meg med å ikke bry meg er alle dere fantastiske følgerne mine, musikk, kjæledyrene mine og så klart løping. Jeg vil takke alle dere som støtter meg og tar dere tid til å skrive så mye snilt til meg. Det betyr virkelig så mye. Jeg har jo fortsatt mine dårlige dager og jeg sammenligner meg fortsatt med andre, men det er noe jeg jobber med. Selvfølelsen min er ihvertfall bedre enn noen gang og jeg er SÅ mye lykkeligere enn før. Haterne har gjort meg mye sterkere.

Husk at ingen fortjener å dømt på grunn av utseende. Husk at du er perfekt akkurat som du er. Uansett fjes, hudfarge, kropp, øyne osv. Alle mennesker fortjener å ha det bra og alle skal få være seg selv.

//randomt bilde av meg

Hva synes dere om innlegget? || får du mye hat?35 kommentarer
Les mer i arkivet » September 2016 » August 2016 » Juli 2016
hits