LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

HOT ATM

Former

Jeg synes former er så fint, åhh. Når jeg sier det mener jeg absolutt ikke å bodyshame andre kroppstyper. Jeg synes bare former er veldig fint og skulle gjerne ønske jeg hadde litt mer former. Kim Kardashian, Beyonce og Demi Lovato er store forbilder for meg.

 

Naturlige øyebryn

Det har jo vært en trend lenge nå å ha de spisse, fleeky øyebrynene. Synes absolutt det er superfint, men den siste tiden har jeg fått sansen for mer naturlige bryn. Jeg synes det ser så fint ut! 

Fotlenker

Var i Bergen på arbeidsuke for litt siden, da var jeg på bikbok og jeg fikk se en skikkelig fin fotlenke, den ga meg så boho-følelse Fikk så lyst til å kjøpe den, men gjorde det ikke. Kanskje like greit det egentlig, jeg må slutte å bruke så mye penger. Fotlenken var hvertfall skikkelig fin og passer nok kjempe bra til en dag på stranden med flip-flops. Må få tak i en fotlenke før jeg drar til USA hvertfall!


 

Blush som gir glød

Var ikke sånn kjempe fan av blush før, men for litt siden testet jeg det litt mer og jeg elsket det. Elsket det så mye at jeg kjøpte meg en splitter ny blush fra chanel (jeg viser den og snakker om den i den siste innkjøpsvideoen min som kommer på yt snart) den er så fin og gir meg perfekt glød, passer PERFEKT til sommeren!!


 

Tettsittende kjoler

Helt klart et sommermust for meg i år. Pleide faktisk aldri å gå i kjole før, men i vår bestilte jeg 2 tettsittende kjoler fra nelly.com og de har blitt brukt masse. Føler meg så bra i kjoler! Kommer nok til å bruke en del penger på kjoler i sommer, haha. Liker de tettsittende kjolene best fordi sitter bra på kroppen og man får vist former, men liker også skaterkjoler, det ser så søtt ut

Likte du noe av det jeg nevnte over? // hva synes du er hot akkurat nå?
 ... Én kommentar

Hvilken te drikker jeg?

Har fått mange spørsmål om hva slags te jeg drikker, tenkte derfor å lage et innlegg om det! Som dere kanskje vet drikker jeg for det meste bare grønn te. Det er fordi jeg rett og slett liker det best og det er også veldig bra for kroppen din!På bildet nedenfor ser du noen av de grønne teene mine som jeg bare har plukket med meg når jeg har vært på ulike matbutikker i Sverige. Jeg tar de jeg synes ser best ut da selvfølgelig. Den lilla dere ser nedenfor har jasmin i seg og den er kjempe god, så anbefaler den! Den er fra et merke kallt garant.

Jeg drikker også endel kusmi te. Teene fra kusmi har veldig bra kvalitet og det finnes så mange forskjellige smaker og butikkene er utrolig koselige! De pleier å dele ut små kopper med te i butikkene, så koselig åå! Men uansett, jeg har mest drukket denne grønne teen med smak av rose. Den er nesten tom nå dessverre.

Nedenfor ser du den teen jeg er mest glad i. Den kommer fra en te-butikk kallt "Kränku" som er i Visby som ligger i Gotland. Vi var på ferie der i sommerferien og da oppdaget vi den supersøte kaffe og te butikken. Det går også ann å bestille kränku te fra hjemmesiden deres. Den teen dere ser til høyre smaker grønn te og tranbær. Teen til venstre er faktisk ikke en grønn te, men den er utrolig god for det. Den smaker blomster og champange!

Forslag til hva slags innlegg jeg kan legge ut?


4 kommentarer

veske essentials

Det er ikke ofte jeg er på shopping fordi jeg bor på landet/fjellet og det er veldig få butikker her. Derfor drar jeg liksom aldri ned til sentrum her jeg bor for å shoppe fordi de fleste butikkene her er ikke egnet til meg, finner heller aldri noe jeg trenger/vil ha. Det er jo på en måte bra også at jeg ikke får "shoppet" så mye, tror jeg ville vært blakk ganske så fort hvis jeg bodde et sted med mange butikker, eheh. Men ja, det hender jo selvfølgelig at jeg er i byen og da har jeg jo alltid med meg en veske. Tenkte derfor å vise dere hva jeg som regel har med meg i veska når jeg er ute og shopper.

Jeg må alltid ha med meg håndkrem, er så ubehagelig å ha tørre hender. Er også ubehagelig å ha tørre lepper, tar derfor alltid med meg leppomade/leppestift i veska. Noe som også er viktig for meg er å lukte godt, tar alltid med meg parfyme og tyggis. Tyggis er spesielt viktig! Fun fact; jeg tørr serriøst ikke å snakke hvis jeg ikke har tyggis i munnen fordi jeg er redd for å ha dårlig ånde. Som dere ser på bildet har jeg også med meg ørepropper. Hører masse på musikk, hvem gjør vel ikke det? Lommebok har jeg også med. Bruker den lille grå mango-sminkepungen som lommebok atm, er på jakt etter en ny litt finere da. Har også selvfølgelig med meg et kompakt pudder. Klarer ikke å gå noen steder uten pudder. Ser dere foressren at det er knust? Det er det andre pudderlokket jeg knuser i år, må skjerpe meg. Men hvertfall så er det alt jeg som regel pleier å ta med meg, håper dere likte innlegget!

Hva er det viktigste du har i vesken?2 kommentarer

Noen nye skjønnhetsfavoritter

Jeg har fått en del nye skjønnhetsfavoritter i det siste så jeg tenkte å vise dere noen av dem. Si ifra om dere vil ha fler slike innlegg!

Naked 3 fra urban decay

Denne paletten kjøpte jeg på bursdagen min og jeg er virkelig så fornøyd med den! Som dere kanskje vet elsker jeg rosa og denne paletten har masse rosa toner som dere ser. Den kostet 430 kr noe som er ganske så dyrt, men det var virkelig verdt det!

Leppestift fra Chanel

Fikk denne chanel leppestiften av pappa i bursdagsgave og jeg synes den er så sinnsykt fin. Den er i fargen 452 Emilienne

Breath of fresh air fra Lush

Dette "toner vannet" er virkelig så oppfriskende. Tok det med meg når jeg reiste til og fra Sverige og det er serriøst så deilig å bruke den på lange bilturer, så det anbefales haha

Dipbrow pomade fra Anastasia

Kjøpte denne dipbrowen i juleferien så har brukt den en god stund nå og jeg synes den fungerer veldig bra! Det er veldig enkelt å bruke den + at den er vannfast. Jeg har den i fargen chocolate

Har du en skjønnhetsfavoritt, isåfall hvilken?... Ingen kommentarer

Øyevippene mine

Hallo, dere!

Jeg får veldig mange spørsmål om hva jeg "gjør" med øyevippene mine og hvilken maskara jeg bruker osv. så derfor tenkte jeg å lage et innlegg om det!

//uten sminke

På kvelden

Hver kveld før jeg legger meg pleier jeg å smøre litt vaselin eller kokkosnøttolje på øyevippene mine. Jeg vet det er noen som sier at det ikke er bra osv. men for meg funker dette hvertfall! Dette gjør at vippene mine får mer fuktighet og blir litt lenger.

Vask

Jeg vasker ansiktet mitt morgen og kveld, men jeg bruker aldri sminkeservietter til det. Grunnen til det er at det sliter veldig på øyevippene! Derfor holder jeg meg langt unna det, er jo noen tilfeller der jeg må bruke det som f.eks hvis jeg er et sted uten tilgang til vann, men det er sjelden

Maskara

Maskaraene jeg bruker heter; Mega volume miss manga, den er fra L'oreal og jeg bruker False lash effect fra Max Faktor. Jeg starter å ta noen lag av Miss Manga maskaraen, så avslutter jeg med maskaraen fra Max Faktor. Jeg bruker aldri vippetang før jeg påfører maskara, det er egentlig fordi vippene mine allerede står ganske mye opp så føler jeg ikke trenger det.

Håper dere likte innlegget!... Ingen kommentarer

Vintersko fra junkyard.no

Hallo!

For litt siden fikk jeg noen nydelige vintersko fra junkyard og i dag tenkte jeg å endelig vise dem til dere! Jeg er veldig glad i rosa så disse passer perfekt for meg, elsker skoene så mye! Disse skoene er veldig små i størrelsen så anbefaler å ta 1-2 størrelser større enn det du har til vanlig hvis du skal bestille slike!

Hva synes du om skoene?3 kommentarer

HØSTFERIE!!

God kveld!

Nå er det en stund siden jeg har blogget men det er kun fordi det er veldif stressende pga skole, fritidsaktiviteter og jentetips. Nå er det endelig høstferie og jeg håper jeg får mer tid til å blogge!

I dag har jeg prøvd å spille inn et nytt cover til youtube kanalen min. Det tar virkelig så utrolig lang tid og jeg klarte dessverre ikke å bli ferdig i dag. Ellers så har jeg bare stalket mange youtubere og sett på de gamle videoene deres, gjør det hele tiden hahah. Så tok jeg et bad, jeg føler jeg alltid legger ut noe på sosiale medier om at jeg bader! Jeg bader ikke så ofte altså hah.

Snart er det middag og mamma har lagd kyllingnuggets, prøve smakte i sta og de var sykt gode! Klokken 8 skal jeg dra opp til Helen og overnatte der. Vi skal i hvertfall se på skrekkfilm, gleder meg masse!

Hva skal dere i kveld?3 kommentarer

Skolestart og nye videoer

Hei!

Vet det er litt lenge siden jeg har blogget, beklager! Jeg har hengt mye med venner i det siste, det har vært skolestart og skjedd masse på jentetips, giveawayer osv. Så derfor blir det litt lite tid til bloggen!

I dag har jeg hatt min andre skoledag. Det går egentlig helt fint bare at jeg savner sommeren, allerede. Etter skolen i dag dro Birte hjem til meg for å ta "giveaway-bilder" Hun dro for litt siden. Resten av kvelden skal jeg redigere litt videoer og sånn!

Husk å meld deg på giveawayene på jentetips!... Ingen kommentarer

20 ting du ikke visste om meg

1. Jeg er egentlig veldig sjenert

2. Jeg hater godteri/tyggis med vannmelonsmak

3. Jeg ELSKER country

4. Jeg kan ikke plystre

5. Jeg er svenskstatsborger

6. Jeg elsker te

7. Jeg begynner å gråte (på ekte) når jeg hører 1D sanger nå fortiden for jeg savner dem sånn

8. Jeg prøvde å spise en flue en gang

9. Jeg har ingen søskenbarn

10. Jeg har løpt sentrumsløpet på 1 mil i Oslo

11. Jeg går alltid med oppsatt hår hjemme

12. Jeg bor på en gård

13. Jeg har vært med på norsketalenter

14. Jeg er livredd for edderkopper

15. Jeg bodde i Oslo til jeg var 6 år

17. En svensk fyr med plateselskap ville jeg skulle komme å synge i studioet hans men jeg bor for langt unna så kunne ikke

18. Jeg har kyssa NIALL HORAN på halsen

19. Jeg liker ikke når folk kopierer stilen min

20. Iskaffe med krem er det beste jeg ver

Noe du ble overasket over?10 kommentarer
Les mer i arkivet » September 2016 » August 2016 » Juli 2016
hits