LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

ONSDAG

ahh, jeg får panikk. Det er så utrolig vanskelig å blogge når det ikke skjer noe spesielt i hverdagen. Det er liksom bare skole og trening og jeg føler innleggene mine blir så utrolig kjedelige. Håper dere holder ut, lol. Om du faktisk interesserer deg for den kjedelige dagen min i dag, fortsett å les:

På skolen i dag hadde vi valgfag, et av ukas høydepunkter faktisk. Jeg har fysisk aktivitet, jeg elsker jo å bevege meg, det er 100 ganger bedre enn å bare sitte stille på en stol. Vi hadde intervall trening og vi løp masse. På fotballkampen i går merka jeg faktisk hvor dårlig kondis jeg har fått i forhold til det jeg hadde før så nå har jeg skjerpa meg. Etter skolen skulle jeg på konferanse time, så det var ikke vits at jeg dro hjem liksom,så jeg venta på Rødberg (sentrum) til det var min tur. I mens jeg ventet tok jeg på meg gym-klærne fra fysisk aktivitet og helse og tok meg en joggetur. Ble så glad når jeg kom på at jeg kunne bruke gym-klærne mine å jogge i, smarte meg.

Konferansetimen gikk vel fint. Var livredd i starten. Jeg så nesten ikke på læreren min engang, men det gikk bedre etter at vi var ferdig med å snakke om matte-karakteren min eheh. Når jeg kom hjem laget jeg meg en fjordland-middag som ikke ble varm nok, anbefales å varme maten ordentlig, folkens! Så satte jeg i gang med leksene. Nå er jeg endelig ferdig med leksene og nå skal jeg ta meg en kopp grønn te (SELVFØLGELIG) og se på youtube.


 

Vi snakkes!... Ingen kommentarer

FOTBALLKAMP OG ANTREKKET FRA I GÅR


 


 

(bildene over er fra antrekket jeg brukte på skolen i går)

Hallo, dere!

I dag har jeg vært på skolen som vanlig. Når jeg kom hjem filmet jeg litt på en video jeg driver å lager, den kommer mest sannsynlig opp til neste uke. Nå har jeg redigert en god stund, og tenkte jeg bare ville slenge inn et lite innlegg på bloggen. Vi skal spille fotballkamp etterpå, altså laget mitt. Dette er første fotballkampen jeg har spilt siden før sommerferien, så det blir jo spennende. 

De som har meg på snapchat har kanskje merka at jeg er mye mer aktiv der enn det jeg var før. Snapchat er liksom en mye enklere måte å snakke med dere på og det er liksom enklere for meg å svare på ulike ting der. Jeg heter ''madelenesliv'' foressten, til dere som vil se storyene mine og sende meg snaps. Det er så koselig og jeg setter virkelig stor pris på alle snaps jeg får, selv om jeg kanskje ikke viser det sånn kjempe mye.

Nå er planen at jeg skal øve litt på matte, spise (JEG ER SÅ SINNSYKT SULTEN) også skal jeg på fotballkamp. Ønsk meg lykke til!

 4 kommentarer

CROISSANTER OG GRØNN TE


  

God ettermiddag, dere!

Jeg har vært på trafikalt grunnkurs hele denne helgen. Vi ble ferdig klokken halv 12 i dag, skikkelig deilig å endelig få vært litt hjemme. Jeg og mamma dro på butikken rett etter kurset i dag, jeg kom nemlig på at jeg var tom for bind. Uansett, på butikken så jeg croissanter og jeg måtte bare ha, det er helt klart noe av det jeg liker best og spise! Når jeg kom hjem varmet jeg dem og drakk grønn te, som dere ser på bildene over. 

Bortsett fra at jeg har vært på trafikalt grunnkurs i helgen har jeg også redigert masse på et par youtube-videoer. TUSEN TAKK FOR 1000 ABONNENTER!!! Jeg elsker å holde på med youtube, det er så utrolig morsomt. Det at faktisk folk vil se på videoene mine gjør det bare enda bedre, så tusen takk!

Håper dere koser dere masse resten av søndagen!2 kommentarer

JETLAG

Hei, dere!

Skolen har startet igjen, hverdagen er tilbake. Jeg går jo i 10 klasse nå og det er jo et veldig viktig skoleår, så jeg skal virkelig gjøre mitt aller, aller beste. Uansett, det er endelig fredag og helg. Det skal bli så deilig å sove litt lenger på morgenen. Jeg er fortsatt utrolig trøtt etter at jeg kommer hjem fra USA, jetlag as. I går kveld sovnet jeg rett etter vi hadde spist middag, klokken 6. Jeg våknet i 9 tiden (på kvelden altså) og trodde jeg hadde sovet helt til neste kveld. Jeg fikk panikk og trodde jeg hadde sovet bort hele skoledagen. Jeg løp inn i stua og var i ferd med å kjefte på mamma for at hun ikke vekket meg, men så skjønte jeg at jeg bare hadde sovet noen timer, haha. Håper i hvert fall dere koser dere masse i kveld og sover godt eheh så snakkes vi snart!  God helg!
 ... Ingen kommentarer

OPPDATERING FRA USA

Hei, dere!!

Nå er det ganske lenge siden jeg postet noe, men som dere kanskje vet er jeg i USA! Har vært i San Francisco i 3 dager nå, utrolig fin by! Alle de høye bygningene her gir meg så new york følelse, haha. Har allerede sett veldig mye av byen både fordi vi tok en guida tur i en koselig buss uten tak og fordi vi har gått SKIKKELIG mye. Det er så mange bratte bakker her! Prøver fortsatt å komme meg over jetlaggen, føler meg litt trøtt hele tiden egentlig. Tiden i Norge ligger 9 timer før.

I går dro meg og Birte på shopping. Var innom masse butikker, mine favoritt innkjøp fra dagen i går ble kjøpt på sephora. Det kommer innkjøpsvideo når jeg kommer hjem!

De var så utrolig snille på sephora! Jeg fikk kjempe bra hjelp og plutselig kom det en som jobba der forbi meg. Hun stoppa og bare: "jeg må bare si det men løsvippene dine er skikkelig fine" (jeg bruker ikke løsvipper til vanlig som regel) og jeg bare: ohh, thank you! I don't actually use false lashes. Også sa hun at det var sykt at de var så lange ogsånn. Dere aner ikke hvor glad det gjorde meg! Jeg har hvertfall opplevd masse til nå og jeg storkoser meg her! I morgen drar vi fra San Francisco. Vi har leid bil så vi skal kjøre nedover til Santa Cruz.

Vi blogges snart!... Ingen kommentarer

JEG DRAR TIL USA I MORGEN

Hallooo!

Jepp, jeg drar til USA i morgen som det står i overskriften. Jeg er så sinnsykt spent og jeg gleder meg så utrolig mye. Jeg har drømt om å dra til USA helt siden jeg gikk i 3 klasse og nå skjer det endelig! Fikk mange spørsmål på snapchat i dag om hvor jeg skal, hvem jeg reiser med og hvor lenge jeg skal være der. Jeg reiser med familien min til California og vi blir borte i 2 uker. Vi starter i San Francisco og kjører nedover, så det blir altså en California-roadtrip.

Siden vi skal til Santa barbara og Santa monica blir det jo bading så jeg trengte en ny bikini. På bildene over ser dere 2 bikinideler jeg kjøpte på nelly.com for noen dager siden. Elsker den, spesielt underdelen! Foresten så tar jeg ikke med macen til USA så det blir ikke sånn kjempe mye blogging tror jeg, da blir det i såfall blogging fra mobilen. Jeg lover at det kommer videoer og selvfølgelig masse bilder fra USA! Husk å adde meg på snapchat så dere får sett hva jeg driver med, det er liksom litt enklere og oppdatere dere på snapchat.

Vi reiser hjemmefra klokken 8 i morgen tidlig, det blir en laang dag med mye reising i morgen så jeg må legge meg snart.

Godnatt, fininger. Jeg setter virkelig så stor pris på dere alle som skriver så mye positivt til meg og som gidder å klikke seg inn på bloggen min hver dag!6 kommentarer

KANALTRAILER(hadde ingen bilder fra dagen så jeg bare tok noen gamle jeg fant, enjoy)

God kveld!

I dag våknet jeg klokka ca. 12. Våknet med vippe-lim over øyet, litt var klistret fast i øyevippene også, fresht. Jeg filmet nemlig en kanaltrailer i går og jeg ville ha på løsvipper så jeg tok det på. Fikk veldig mange snaps om at dere synes den var bra, tusen takk! Dere kan se resten under her:

 

 
 

Uansett, etter jeg hadde prøvd å få vekk litt vippe-lim og spist frokost dro jeg ned til Ella. Det så fint å endelig være hjemme så jeg kan treffe henne igjen <3 Har ikke gjort noe spesielt resten av dagen egentlig. Har sett litt på hvor mye ulike sminkeprodukter jeg skal kjøpe i USA koster, prøvd å finne ut hvilket glowkit fra anastasia jeg burde kjøpe og litt sånne ting. Har også vært ute med pappa og sett på den nye mopeden min, den er så fin! Jeg gleder meg masse til å vise dere den, det kommer nok bilder på bloggen av den snart. 

Likte du kanaltraileren?


 ... Ingen kommentarer

PRODUKTIV DAG 

Hei, fininger!

Jeg kom hjem fra Sverige i går og jeg savner å være der allerede. Jeg kunne godt vært der et par uker til. Deilig å komme hjem også da, selvfølgelig. Orket ikke pakke opp noen ting i går så alt ble liggende gulvet, kan vel helt ærlig si at rommet mitt var helt kaos i går. Våknet i 10 tiden i dag og bestemte meg for at dette skal bli en veldig produktiv dag. Jeg startet med å stå opp, lage en stor kopp grønn te også satte jeg i gang og rydde rommet og pakke opp. Så fikk jeg på meg treningsklærne og gjorde litt øvelser, utrolig deilig å endelig trene litt igjen! Etter treningen spiste jeg frokost, tok i en hårmaske, dusjet, gjorde hudrutinen min og fikset neglene mine.fiineste, samsondroppet sminken i dag, deilig!


 

Jeg er en sånn person som må føle meg ren, ha det ryddig og organisert rundt meg for å føle meg bra. Noen av dere kanskje synes det høres litt rart ut, men jeg kan ikke noe for det, haha. Hva jeg skal gjøre resten av dagen vet jeg ikke enda. Kanskje skal jeg lese i boka jeg holder på med akkurat nå (den er så sinnsykt spennende!!!) eller så skal jeg kanskje begynne å pakke litt til USA. Får se hva som skjer, håper hvert fall at dere får en kjempe fin dag videre! ble blå negler denne gangen

Husk foressten å sjekke ut den nye youtube-videoen jeg postet på kanalen min i går. Du finner den i innlegget under dette, tusen takk for snart 900 abonnenter!

Vi snakkes!... Én kommentar

SHOPPET MASSE KLÆR


litt store sko??

Hei, dere!

I morgen drar vi fra Sverige. Har hatt mange fine dager her, men blir deilig å komme hjem også. I dag har jeg pakket masse av tingene mine, har en del igjen ehehe. Jeg har også vært på loppemarked og shoppet masse klær! Kan godt ha en innkjøpsvideo fra Sverige som jeg hadde i fjor om dere vil det. Nå skal jeg drikke grønn te, forberede meg til en 7 timer lang biltur i morgen og trekke en giveaway-vinner på @jentetips. 

Bildene over er foressten fra i går. Vi dro til hytta vi har i Sverige og slo gresset, eller jeg slo ikke da. Jeg lå inne og leste. Det er ikke ofte jeg leser, men kjøpte en sinnsyyyykt spennende bok her i Sverige, klarer ikke legge den fra meg. Skal fortelle dere mer om den senere. Hytta ligger midt i skogen og det er så koselig der! Liker tanken på at det går bjørner rundt der, det er så spennende og kult, whatever. Håper dere har hatt en kjempe fin dag, elsker dere. HAR FORESSTEN SNART 1000 ABONNENTER PÅ YOUTUBEKANALEN MIN, IIIHHH. 

Blogges!3 kommentarer

DE SISTE DAGENE


 

Hallo, dere!

Vi skal mest sannsynlig være i Sverige litt lenger enn planlagt og jeg er så glad for det! Elsker virkelig å være her. Jeg og mamma dro ned til sentrum på kvelden i går, mange koselige folk der og bra stemning. (Bildene over er fra i går kveld) Vi var bl.a inne i et stort telt med masse musikk og sånn og vi kjøpte Langos. Google det om du lurer på hva det var, det var hvertfall godt.

 

 

I dag dro jeg og mamma på stranda tidlig på morgenen. Vi kjørte først på butikken og kjøpte frokost og andre ting vi kunne spise på stranda. Var sykt koselig og ikke minst varmt. Har faktisk fått skille og blitt ganske så brun. Prøvde også ut havfruehalen min igjen og det var skikkelig gøy. Jeg kunne liksom ikke ta den på meg på land fordi da måtte jeg hoppe langt ut (det er veldig grunt) og da ville jeg gått på trynet. Derfor måtte jeg prøve å få den på meg i vannet, noe som var litt av en utfordring for å si det sånn. Alle stirra, men det er vel forståelig haha. Nå skal jeg snart sette meg i sofaen og se på tv med mormor og morfar, vi snakkes!

 
Hva er det morsomste du har gjort i ferien så langt?... Én kommentar

IKKE SÅ SPENNENDE
 

Hallo, fininger!

Jeg har ikke gjort noe spennende i dag, det mest spennende var vel at jeg lakket neglene mine, eheh. Bortsett fra å lakke neglene mine har jeg bare ligget i senga, lest og sett på serier. Savner faktisk å være hjemme. Gleder meg skikkelig til å komme hjem, men mest av alt gleder jeg meg til å treffe vennene mine igjen og drikke grønn te av en stor kopp (her er det bare mini kopper, såå irriterende!)

Elsker foressten leppefargen jeg har på bildene over, den er kanskje ikke så veldig sommerlig, men bruker den uansett. Den er fra NYX hvis noen lurte. Nå vet jeg faktisk ikke hva jeg skal gjøre. Det står mellom å gå en tur, fortsette å se på serier eller filme en youtube-video. Får se hva jeg gjør. Vi snakkes i morgen.

HUSK FORESSTEN Å MELD DERE PÅ VÅR NYE GIVEAWAY PÅ @JENTETIPS!

Hva har du gjort i dag?2 kommentarer

GJEDDE BITT


 

God kveld!

I dag startet dansbandsveckan her i Malung, google det om du lurer på hva det er. Jeg, mamma og pappa dro hvertfall ned til sentrum og hørte på åpningskonserten. Det blåste skikkelig mye og jeg ble så kald, så jeg gikk å kjøpte donuts og satte meg i bilen (typisk meg) Når mamma og pappa var ferdig med å se på dro vi å kjøpte pizza. Senere på kveden syklet jeg og Viktor bort til tjernet som ligger ganske nærme huset her. Vi testet havruehalen min og badet. Det var skikkelig morsomt å svømme med den, men det ble ikke så lenge da. Mamma har skremt meg og sagt at de så en kjempe stor gjedde der her om dagen, jeg er seriøst livredd for å få bli bitt. Vannet er så mørkt at man ikke ser hva som er under deg, som du ser på bildene under og det gjorde meg ikke mindre redd akkurat

t-skjorte skille?Har du noen gang blitt bitt av noe under vann?2 kommentarer

EKKEL OPPLEVELSE//klærne over kjøpte jeg i dag

Hei, dere!

Hadde en ganske så skummel og ekkel opplevelse når vi var på en stor bruktbutikk nede i sentrum i dag. Jeg og mamma bestemte oss nemlig for å dra til denne bruktbutikken fordi jeg elsker second hand og jeg ville se om jeg fant noen vintage ting. Uansett, vi går inn i butikken og det står 3 menn og titter på en sykkel. Jeg merker at han ene ser skikkelig på meg, men bryr meg ikke så mye om det, jeg går bare ved siden av mamma og begynner å se på klær. Når jeg var lei av å se på de klærne som var der gikk jeg videre alene for å prøve å finne noe. Så ser jeg meg til siden. Noen meter fra meg sitter han mannen i en camping stol og stirrer på meg. Altså, det var ikke bare sånn at han kikket litt på meg av og til, han satt seriøst å stirret meg ned! Det var ganske creepy, men jeg bare latet som ingenting.

Litt senere kommer han nærmere og nærmere meg. Rett før han går fordi meg ser han rett på meg og han tar opp telefonen sin, han tar den opp til kinnet sitt (ikke øret, men kinnet!) og kameraet peker rett mot meg. Når han har passert meg tar han ned telefonen med en gang og kikker på den. Han var ikke akkurat veldig diskré, det var jo helt åpenbart hva han dreiv med. Jeg så sikker på at han enten filmet elle tok bilde av meg! Det er sinnsykt ekkelt at han mest sannsynlig har et bilde av meg på telefonen sin nå, aner ikke hva han skal bruke det til. Ærlig talt, hvem gjør sånne ting?

Har du opplevd noe lignende?

 8 kommentarer

BEACHY HAIR 

Heyy

Var en skikkelig bra start på dagen i dag. Jeg og mamma sto opp ganske tidlig, eller ja klokka 9 (det er tidlig for å være sommerferie!) Vi spiste frokost, tok på oss treningsklærne og tok en joggetur. Det var faktisk veldig varmt og deilig. Hadde med meg telefonen min og en liten høytaler sånn at jeg kunne spille no motiverende musikk imens vi løp. Var skikkelig kleint når vi møtte noen da, haha. På vei hjem fra joggeturen stoppet vi vet et tjern og bada. Det var så deilig og avkjølende, skal helt klart gjøre det fler ganger når jeg er her i Sverige. Fikk veldig krøllete hår etterpå tho, som dere ser på bildene over

Har vlogget i dag så vil ikke fortelle så mye mer om dagen. Dere får helt enkelt se på videoen som snart kommer opp på yt-kanalen min ''Madelene Stensrud''. Husk å abonner så du får varsel om når en ny video er ute. Jeg og Birte postet foresten en ny video på kanalen vår i dag som heter ''jentetips''. Gjerne abonner på den også!

Nå skal jeg fortsette å se på EM finalen, vet ikke hvem jeg heier på, men det er morsomt å se på likevel. Håper egentlig på straffekonkurranse, det er så spennende haha. Men vi blogges i morgen!

Hvem heier du på i finalen?3 kommentarer

PINK BIKEHallo!

I dag har det tordna her i Sverige og vært ganske dårlig vær, så holdt meg inne ganske lenge. Sov faktisk 2 timer midt på dagen i dag. Jeg er så trøtt for tiden, kan være pga medisinen jeg tar nå (har bihulebetennelse). Det ble finere vær utover på ettermiddagen heldigvis. Da syklet jeg og mamma bort til en campingplass her. Vi kjøpte is og satte oss ved vannet. Måtte låne sykkelhjelmen til morfar og jeg kledde den virkelig ikke. Det var så sinnsykt flaut vær gang det kom bil, måtte bare se bort eller ned, men det er viktig med hjelm folkens! Bruk alltid hjelm. Sykkelen jeg har her i Sverige er utrolig fin da, eeelsker fargen!

Nå skal jeg jobbe litt med et innlegg som snart skal ut på bloggen, svare og sende noen mail også skal jeg vaske vekk sminken og bare slappe av. Vi blogges i morgen!

Hva synes du om sykkelen?

 2 kommentarer

DONUTS & PIZZA

 

Hei, fininger!

Første dag i Sverige. Sov til halv 10 i dag, sover skikkelig godt her! Jeg sto opp, vasket ansiktet, spiste frokost og det vanlige. Etter det gikk jeg ut og solte meg, var så digg vær. Har faktisk ikke solet meg en eneste gang i år! Litt senere ut på dag tok jeg og mamma en gåtur til Grönland (sentrum) Kjøpte noen donuts og en vitamindrikke. Det er aldri donuts der jeg bor så passer alltid på å spise donuts hver gang jeg er her i Sverige, det er seriøst det beste jeg vet om.

Når vi endelig kom hjem igjen var jeg så sliten, vi hadde gått nesten 1 mil! Så ringte vi og bestilte pizza, tok bilen og hentet de og spiste når vi kom hjem igjen. Det er vel egentlig det som har skjedd i dag, koser meg i hvertfall masse her!

 

//meg og mami

Liker du donuts? blogges!3 kommentarer

ELSKER PIZZA


 


 

God kveld!

Har nettopp spist en kjempe god hjemmelaget pizza med mozarella, hvitløk, oliven, chilli og litt andre ting. Ahh, jeg elsker pizza! Det har regnet masse her i dag og det frister derfor ikke så mye å gå ut, så har holdt meg inne i dag. Klager ikke altså, synes regn er utrolig koselig egentlig. Nå skal jeg snart gå å lage litt guacamole og kanskje se en film eller noe.

  

Var foressten på hallingmarken i går, det var gøy det altså, men når jeg kom hjem var jeg så sinnsykt sliten. Føler jeg ikke orker noen ting mer, det har kanskje noe med at jeg er syk (har vært det 1 måned nå). Vi vet ikke hva det er enda, men jeg var hos legen her om dagen og tok blodprøver, så jeg får vel svar i løpet av neste uke.Håper dere får en superfin lørdagskveld videre, så blogges vi!... Ingen kommentarer

DET VERSTE MED SOMMEREN

Hallo!

Uff, jeg er så sinnsykt redd for å ikke utnytte sommeren godt nok. Føler liksom jeg må få gjort noe hele tiden og ikke ligge i senga hele dagen. Lå liksom i senga 3 dager i strekk her for litt siden, men jeg kom meg endelig ut av huset i går og i dag har jeg vært veldig produktiv, faktisk. Har begynt på sommer-ryddinga på rommet mitt. Jeg pleier som regel å rydde, sortere og støvtørke hele rommet mitt om sommeren, før jeg drar bort. Orker nemlig ikke tanken på å ha rotete rom når jeg ikke er hjemme. Så jeg har som sagt startet på det. Det er nok det verste med sommeren, at jeg vil prøve å utnytte den så bra som mulig og jeg blir stressa og får dårlig samvittighet om jeg ikke gjør noe nå som jeg endelig har fri. Håper ikke jeg er den eneste som er sånn, haha 

For en drøy time siden tok jeg og pappa en tur til hytta for å se etter et lam han satte ut i går.  Sauene våre går nemlig rundt i skogen/fjellet i nærheten av hytta vår om sommeren. Vi tok oss en kaffekopp inne på hytta i samme slengen, veldig koselig. Nå skal jeg vel snart legge meg, ikke til å sove da. Døgnrytmen min er ikke on fleek nå, for å si det sånn. Jeg sovner i 3 tiden hver natt og våkner rundt 12. Jeg må fikse døgnrymten min, skikkelig kjipt å sove bort hver dag.blogges!
 

 ... Én kommentar

TRENGER IKKE SMINKE FOR Å VÆRE FIN

 

Hallo, dere!

Beklager for at jeg ikke har lastet opp noe på min egen youtube-kanal på en uke. Har hatt litt opplastingsproblemer, men jeg jobber med å få fikset det. Forhåpentligvis kommer det nye videoer så snart som mulig. I dag har jeg ligget i senga, hele dagen. Har bare redigert videoer, sett på youtubevideoer, spist popcorn og hørt på musikk. Skikkelig deilig egentlig, ha null planer og kunne gjøre akkurat det man vil.

 

 

Det har pøsregna hele dagen her og det er søndag, så har ikke så dårlig samvittighet for at jeg bare har vært inne i senga mi i dag. Søndag=nullsminke, så jeg valgte å poste noen sminkefrie bilder på bloggen i dag. Synes man er minst like fin uten sminke som med, man trenger ikke sminke for å være fin.

 

 

Vi snakkes igjen i morgen, håper du får en kjempe fin søndagskveld og koser deg masse, masse!
 2 kommentarer

HAR IKKE GÅTT OPP FOR MEG ENDA

God morgen!

 

 

Grønn te, jordbær og sjokoladekjeks, finnes det noen bedre måte å starte dagen på? Tror ikke det. Åhh, det er endelig sommerferie folkens, det har egentlig ikke gått helt opp for meg enda. Siste skoledagen vår var på tirsdag så har bare hatt ferie i 2 dager, men jeg har kost meg masse til nå.

  

Resten av sommeren kommer til å bli så sinnsykt bra. Jeg har et par dager igjen her hjemme så drar snart til Sverige og får møtt familien min igjen, etter vi har vært i Sverige tar  vi turen til California, i USA. Gleder meg sånn, iiiiiihhh!

 Hva skal du i sommer?... Én kommentar

POLLENALLERGI?Bildene er fra når jeg var i Gotland i fjor sommer, hadde ikke noen bilder fra Bergen som jeg kan poste, dessverre så bare slang inn disse

 

 

Heyy

Hele arbeidsuka har gått så sinnsykt fort og i morgen drar jeg hjem fra Bergen. Har kost meg kjempe mye her i Bergen og ikke minst i barnehagen jeg og Andrine jobbet i. Arbeidsdagene kunne være litt lange noen dager og jeg ble alltid skikkelig trøtt etter jobb, men alt i alt så var det kjempe koselig å jobbe der. Barna i barnehagen er så utrolig søte og morsomme, kommer til å savne dem.

 

 

Har vært tett i nesen hele uka og har hatt skikkelig vondt i hodet til tider, trodde det bare var at jeg var forkjølet, men nå tror jeg det er noe med at jeg har pollenallergi. Jeg har aldri hatt det før, men det er visst noe spesielt pollen eller noe her i Bergen som ikke er der jeg bor.

 

 

Uansett, I dag har vi shoppet litt. Kjøpte en ny grønn te og en stor suuper fin te-kopp! Kommer til å vise dere alt jeg har kjøpt i en video når jeg kommer hjem, så gled dere. Etter shoppingen tok vi en topptur opp Ulriken. Var ganske så slitsomt å gå opp, det var jo så bratt og det ble jo bare enda brattere ned  igjen. Nå har vi kommet hjem fra toppturen og jeg har nettopp gjort hud-rutinen min og drukket grønn te. Nå skal vi bare slappe av resten av kvelden og nyte den siste tiden her i Bergen!  

♥ blogges!... Ingen kommentarer

STOLTZEN & FØRSTE DAG I BARNEHAGEN

(Dette innlegget skulle egentlig blitt postet i går, men jeg hadde rett og slett ikke tid til å poste det så poster det i dag isteden)

Hallo!

I dag var meg og Andrine's første dag på jobb i barnehagen. Det gikk kjempe bra og barna var veldig snille og søte. Var jo litt slitsomt av og til, men det må man vel bare regne med. Det var en som ba meg i bursdagen hans og som ville at vi skulle være venner resten av livet, hahah.

Når vi var hjemme fra barnehagen gikk vi opp til stoltzen. Det var skikkelig gøy og slitsomt. Kjente det virkelig i leggene når vi nesten var på toppen. Utsikten var helt fantastisk. Fikk lyst til å hoppe i fallskjerm/hangglide ut derfra, haha

Håper alle har kost seg i dag så oppdaterer jeg dere senere! ♥... Ingen kommentarer

UTFORSKER ARNA 


 

Hei fininger!

Sinnsykt deilig med søndag. Vi våknet ganske så sent, sto opp og spiste en deilig frokost med rundstykker, eggerøre og bacon på verandaen. Så sminket vi oss, gikk ut å filmet ulike klipp til en sommer lookbook som skal ut på youtube-kanalen min. Vi gikk også litt rundt her i Arna og så litt, det virker veldig koselig her!

 

Resten av dagen har vi bare slappet av og spilt litt fotball ute på banen her. 

 fine Andrine

Nå skal vi vel snart legge oss så vi får nok søvn før vi skal begynne å jobbe i barnehagen i morgen. Er veldig spent på hvordan det blir og gleder meg masse. Oppdaterer dere mer i morgen!


  

♥ blogges!2 kommentarer

FREMME I BERGEN

Hei, hei dere!

Jeg og Andrine tok toget inn til Arna i dag, satte fra oss sakene og dro med tog til sentrum i Bergen. Vi shoppet litt og så litt rundt før vi dro hjem igjen til leiligheten. Bergen er en sinnsykt fin by!  Vi bor hos storesøsteren til Andrine hvis dere lurte og vi er her fordi vi skal jobbe i en barnehage på arbeidsuka. Kjøpte foresten mine første løsvipper i dag, iiihh! Gleder meg sinnsykt til å prøve dem. Jeg har jo ganske så lange vipper fra før av, men jeg har alltid hatt lyst til å prøve.

vipper fra house of lashes, utrolig fineSorry for litt dårlige bilder men det er det eneste jeg har fra dagen, sjekk instagram for mer! Ville bare oppdatere dere litt. Håper alle har hatt en kjempe fin dag og at dere koser dere videre i kveld.

♥ blogges!5 kommentarer

HERLIG
God kveld!

Jeg satt vekkerklokka på 10 i går før jeg la meg, men orket ikke stå opp da så jeg bare slo den av. Våknet derfor ordentlig i halv 12 tiden, sto opp, satte meg på verandaen og spiste jordbær og drakk iste. Orket ikke ta på sminke i dag, det er jo søndag! Var så deilig å ha en sminkefri dag. Litt senere tok jeg og pappa en firhjulings-tur, det var herlig!Når jeg og pappa var ferdig med firhjulings-turen dro jeg og Ella ned å badet. Vi hadde med oss potetgull & farris, tepper, håndklær og en musicangel. Var skikkelig koselig! Etter noen timer med bading og soling hentet mamma og pappa meg, så kjørte vi til Geilo og spiste middag på en tyrkisk restaurant. Kjøpte foresten slush på vei hjem, naam. Var ikke så stor fan av slush før, men liker det mye bedre nå. Null sminke & krøllete hår etter bading

Akkurat nå skal jeg straks vaske vekk en ansiktsmaske og gjøre resten av hud-rutinen min. Så tenkte jeg å sykle litt eller hoppe på trampolina før jeg skal inn og sove. Skal faktisk til Oslo i morgen med klassen så må være uthvilt til det. Håper dere har hatt en super fin dag!

♥ godnatt søtinger

 2 kommentarer

rive av hodet


Hei, dere!

I dag våknet jeg av at solen lyste inn vinduet, ahh det var så deilig å sove lenge i dag. I dag har jeg ikke gjort noe spesielt. Tok en sykkeltur til butikken, det var så sinnsykt varmt å sykle opp igjen, det er nesten bare oppoverbakke, men det var jo en bra treningsøkt det. På bildene over ser dere litt av antrekket mitt i dag. Caps fra gant, t-skjorte fra junkyard og shorts fra bikbok.


 

Akkurat nå sitter jeg på rommet med en alkoholfri drink og venter på middag. Mamma og pappa har gjester i kveld og vi skal spise kreps, har aldri rensket en kreps før faktisk. Prøvde litt i sta og jeg syntes så synd på krepsen når jeg rev av hodet, uff haha. Håper alle koser seg i kveld

♥ blogges!2 kommentarer

Sommerstemning

God kveld!

Akkurat nå ligger jeg på verandaen og blogger, det har vært så varmt ute de siste dagene og jeg elsker det. Det er ikke så mye å gjøre på skolen nå fremover og man merker at det snart er ferie. Jeg er så sinnsykt gira for ferie nå! Etter skolen i dag hadde jeg fotballtrening, men det var nesten for varmt til å spille, hahah klager ikke. Når jeg kom hjem spiste jeg middag, trente litt mage og tok en dusj. Nå ligger jeg her på verandaen, drikker iskald appelsinjuice men sitronsaft i, spiser vannmelon og hører på sommermusikk. Har skikkelig sommerstemning nå!

 


macbook skin fra caseapp.no

Tintin spiste en bille ista, stakkar

Nå skal jeg se litt på youtube tenkte jeg, spise vannmelon, lakke neglene og nyte det deilige været. Håper dere alle har hatt en superfin dag!

♥ blogges!... Én kommentar

stå på, helt enkelt

God kveld!

Mattetentamen nærmer seg for meg og jeg er i full gang med å øve. Jeg er ikke den flinkeste i matte for å si det sånn, men jeg prøver virkelig å stå på så jeg får en bedre karakter i faget.Jeg synes matte kan være så sinnsykt komplisert i blandt og det kan være veldig vanskelig for meg å skjønne. Det er ofte jeg må lese ting mange ganger om igjen eller spørre om hjelp etter læreren har stått å forklart alt foran klassen. Husker både pappa og jeg var så frustrerte når jeg gikk i 7 klasse, fordi jeg ikke skjønte noen ting av det vi drev med i matten. Han prøvde å forklare meg hvordan det skulle gjøres, men jeg var så sta (og er fortsatt, heheh) og hadde en utrolig dårlig innstilling. Jeg orket ikke høre på det han hadde å si. Jeg har heldigvis forbedret meg. Den siste tiden har jeg jobbet mye hardere med matten enn hva jeg pleier og det kan man se på karakterene. Alle har jo ett eller annet man ikke er så god på, men det eneste man kan gjøre er bare å stå på, helt enkelt.

På bildene over ser dere mine study essentials, hahah. Ørepropper slik at jeg får stengt alt bråk ute. Pleier å søke på studiying music på youtube og det hjelper virkelig, jeg føler meg mye mer avslappet og motivert. Grønn te, selvfølgelig og noe å spise. Noen synes det kanskje er litt rart, men liker virkelig spinat om dagen! Synes det er kjempe digg å bare spise det uten noen ting ved, eller ha det i en smoothie. Nå skal jeg ta meg en til kopp grønn te før jeg legger meg, håper alle har hatt en kjempe fin dag og lykke til hvis du har tentamen/eksamen/prøve snart!

Ditt favoritt mat/snacks for øyeblikket?
 

 ... Én kommentar

oslooo

Hallo!

Jeg og pappa tok en tur til leiligheten i Oslo i dag for å levere nøklene til han som skal overta. Så dette var faktisk siste gang jeg var der, veldig trist egentlig. Når vi kom fram til leiligheten vasket vi litt og skrudde ned skruer fra veggen som ikke skulle være der osv. Fikk også tid til å møte Alexandra, noe som var veldig koselig! Hva har du gjort i dag?

 ... Ingen kommentarer

Slitne bein

Hei!

Skolen har startet igjen etter langhelgen og det kommer til å bli mye øving til tentamen fremover. Kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til sommerferien nå! I går hadde vi fotballkamp, det ble uavgjort mot Ål. Det er bedre enn å tape hvertfall, heheh. I dag hadde vi engelsktentamen, det gikk fint. Jeg skrev om ting man kan gjøre for å forhindre diskriminering. Når jeg kom hjem trente jeg styrke og tok en joggetur. Er så sliten i beina nå!

Her er noen bilder fra fotballkampen i går. Det er flinke Sigurd eller @SigurdKnudsen20 som han heter på instagram som har tatt bildene. Liker du fotball kan du følge den andre brukeren hans KnudsenKicker, om du vil :)

Har du hatt tentamen?... Én kommentar
Les mer i arkivet » September 2016 » August 2016 » Juli 2016
hits