LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

DAGENS INNKJØP


 

Hallo!

Det ble ikke noe blogging i går fordi jeg rett og slett var alt for trøtt, men håper det går fint haha. I dag har vi vært i Mora, Dalarna og shoppet litt. Jeg kjøpte ikke sånn kjempe mye fordi jeg skal jo til USA snart og jeg har planer om å shoppe masse der, men kjøpte jo noe. Jeg vet en del av dere liker innkjøps innlegg så derfor tenkte jeg å vise dere hva jeg har kjøpt.

Noe av det jeg ble mest fornøyd med i dag og faktisk trengte mest er denne jeans shortsen. Den er fra merket crocker og den sitter superfint på! Vet man ikke ser den så godt på bildet, men jeg kommer nok til å bruke den på bilder fremover på bloggen så dere får sett den litt bedre da.

Fikk endelig kjøpt en ny argain oil til håret. Det har vært skikkelig bra for håret mitt, men jeg gikk dessverre tom for litt siden. Fikk heldigvis tak i en ny i dag!Jeg har seriøst bare 2 bher jeg faktisk liker og føler meg fin i. Var på tide med en ny! Denne er veldig enkel, men synes likevel den er kjempe fin. Den satt også veldig fint på og den var skikkelig behagelig.

Jeg og mamma kjøpte nytt shampo og balsam. (vi deler) Disse er utrolig bra for håret mitt, så måtte kjøpe mer. Jeg kommer ikke til å bruke shampoen tho. Jeg har ikke fortalt dere dette, men jeg har begynt med balsam metoden. Vet ikke om jeg kommer til å fortsette med dette, men det er noe jeg tester ut. Jeg kan sikkert ha et innlegg om det hvis noen av dere ikke vet hva balsam metoden er.Dette var mine innkjøp i dag, håper dere likte det. Blogges!

Hva slags produkter bruker du i håret ditt? // Likte du innkjøpene?6 kommentarer

DAGENS INNKJØP

 

God kveld!

Ahh, jeg er endelig framme i Sverige. Det tar 7 timer å kjøre hit fra der jeg bor og denne gangen gikk det kjempe fort! Når jeg var mindre syntes jeg det tok en evighet å kjøre til Sverige, men det har forandret seg nå, haha. Vi stoppet i Kongsvinger og tok en liten pause.

Det var et senter der så jeg kjøpte et par ting jeg trengte. Kjøpte favoritt ansiktsvasken min for den forrige ble brukt opp. Den så sinnsykt bra og fjerner all sminken så grundig og fort! Foundationen min var også tom så jeg måtte ha en ny. Har hatt den Dream Satin Liquid foundationen en gang før og jeg synes den funker kjempe bra så ble en ny flakse. Ville også ha en litt mørk farge å ha på leppene så jeg kjøpte et lipquid lipstick fra NYX, utrolig fin farge!

 Hva er ditt siste innkjøp? blogges!5 kommentarer

Mine Lush-produkterI dag tenkte jeg å vise dere mine Lush-produkter. Jeg elsker å både være på Lush og bruke produktene derfra. De lukter så godt, de har så mange veganske produkter og det er helt ferskt! Ingenting er sponset, bare så dere vet det. Tenkte å begynne med Lush-krukken min der jeg har alle badebombene mine. Har ikke sånn kjempe mange da, men har noen jeg kommer til å bruke når jeg har lyst. Føler det er litt bortkastet å kjøpe badebomber for å være ærlig, fordi de er veldig dyre og blir borte med en gang.

Sex bomb

Badebomben du ser under heter sex bomb. Den blir kallt kjærlighetsbomben og den lukter kjempe godt, virkelig! Den har sjasmin, ylang ylang og salvie i seg. På Lush.com står det at denne badebomben straks vil få deg avslappet og den gjør vannet rosa!!

Avobath

Denne badebomben inneholder mye avokado og olivenolje så den skal være veldig bra for tørr hud. Jeg elsker avokado og har hatt lyst til å teste denne badebomben lenge. Jeg synes den lukter mye sitron noe som ikke er så veldig rart fordi den har sitrongress i seg. 


The Experimenter

Denne badebomben sies å være den mest spennende badebomben noensinne! På nettsiden står det ``Om du leter etter eventyr så vil du finne det i denne badebomben, med levende farger og lyd´´ Ser fram i mot å se hvordan denne badebomben er!

The comforter

Dette er ikke en badebombe, men en boblebit. Har hatt den en gang før og jeg kjøpte min andre for litt siden, fordi jeg synes den er kjempe bra! Jeg deler den opp i 4 biter slik at jeg kan bruke den i 4 bad. Du trenger bare å smuldre den over det rennende vannet og det kommer masse bobler og vannet får en kjempe fin rosafarge.

Mask Of Magnaminty

Dette er en av bestselgerne til Lush og jeg skjønner godt hvorfor. Synes denne ansiktsmasken er kjempe bra. Den lukter peppermynte og kan svi litt i starten, men den er virkelig så god! 

Cupcake

Har bare rukket å prøve denne masken en gang så kan ikke si så mye mer enn at jeg synes den virker bra og at den lukter utrolig godt!

Skindrink

Dette er vel egentlig ikke min ansiktskrem, men mamma sin. Eheh, sorry hvis du ser det her, mamma. Men har i hvertfall brukt den et par ganger og den kan jeg anbefale. Den gir masse fuktighet og føles kjempe bra ut på huden.

 

Breath of fresh air

Dette er et veldig oppfriskende toner-vann jeg kjøpte for litt siden. Den passer perfekt til varme sommerdager og bilturer. Jeg kjører jo mye bil til Sverige som kanskje noen av dere vet. Dette høres kanskje rart ut, men da bruker jeg alltid denne for å føle meg litt freshere mens jeg kjører.

Helping hands

Denne håndkremen fra Lush synes jeg er veldig bra fordi den gir masse fuktighet, lukter godt og jeg elsker at den er i en liten krukke/boks med skrulokk. Hva er ditt favoritt produkt fra Lush?
 

 3 kommentarer

Dagens innkjøp

Hei! 

I dag var jeg i Oslo igjen fordi vi skulle ta ut en vaskemaskin og litt sånn av leiligheten på Bjerke som nå er solgt. Jeg gikk til både europris og Linderud-senteret imens pappa ordnet i leiligheten. Når vi var på vei hjem dro vi på ikea, så jeg har fått kjøpt litt greier i dag jeg tenkte å vise dere.

På europris kjøpte jeg denne shampoen og balsamen som mamma anbefalte til meg, det var tilbud på de så de kostet bare 199 kr! Gleder meg til å teste de ut.


På bikbok på linderud-senteret kjøpte jeg denne utrolig fine genseren med polokrage den kostet egentlig 199 kr men den var på halvpris. 

På IKEA kjøpte et speil til sminkebordet mitt, som dere ser under. Det kostet 69 kr tror jeg.

Kjøpte også en sminkebeholder for å få litt mer orden i sminken min, for det trengte jeg heheh

Fant disse super fine krukkene! I den ene skal jeg ha Lush-tingene mine i og i den andre skal jeg ha smykkene mine, øredobber og klokker. Er ikke akkurat så fullt i Lush-krukken men det er fordi jeg ikke har så mye igjen av produktene mine fra Lush. Skal heldigvis til Oslo igjen neste helg og da skal jeg handle masse nye Lush produkter!

Kjøpte også noen fake roser som passer superfint på sminkebordet mitt! Rosene kostet 15 kr pr stk

Hvilket innkjøp likte du best?
 3 kommentarer

hadde en fotskade i over et halvt år

Hei alle sammen!

Jeg har vel egentlig aldri fortalt dere (tror jeg?) at jeg løper en del på fritiden og har gjort det lenge. Jeg tror jeg startet å løpe når jeg gikk 5 eller 6 klasse og nå går jeg i 9, så det begynner jo å bli en stund siden jeg starter. Liker det veldig godt da! Den 23 april skal jeg være med på noe som heter Sentrumsløpet, jeg har vært med på det en gang før. Sentrumsløpet er et av Norges største løpe-arrangement og det er helt enkelt et løp gjennom Oslo sentrum. Jeg har meldt meg på 10 km, som betyr at jeg skal løpe 10 km eller 1 mil da. For å få bedre tid en det jeg fikk sist gang jeg løp Sentrumsløpet prøver jeg å være aktiv så mye som mulig. Altså jeg tar ikke en joggetur hver dag, men 3 ganger i uken kanskje. Grunnen til at jeg ikke gjør det hver dag er fordi jeg er utrolig redd for å overbelaste beina mine og få skader. Har nemlig fått det før og da kunne jeg ikke løpe på over et halvt år, det var helt forferdelig. Prøver å unngå det! Men uansett. Jeg fikk nye løpesko i dag! De sitter kjempe bra på foten min og er superfine. Gleder meg masse til å bruke dem.


Løper du?
 4 kommentarer

Daddy's girl & crybaby

Jeg har fått mange spørsmål om hvor de to halter toppene mine er fra. Jeg kjøpte begge fra en nettside kallt mingalondon.com, jeg fant nettsiden via Ebay. Jeg synes toppene er super fine så det er egentlig ingenting å klage på. Dette innlegget er ikke sponset, jeg har kjøpt alt med egne penger!

Hvilken topp synes du var finest?4 kommentarer

Topp 3 sminkeprodukter

Hei!

Unnskyld for at jeg kanskje ikke har blogget like mye/bra som før men det er rett og slett fordi jeg er i Sverige og da får jeg ikke så mye tid! Håper det går fint!

I dag tenkte jeg hvertfall å vise dere mine topp 3 sminkeprodukter!

//miss manga maskaraen fra L'oreal paris

//Twist-up penn? I fargen 58, superpink fra IsaDora

//Foundation fra theBalm

Hva er ditt favoritt sminkeprodukt?6 kommentarer
Les mer i arkivet » September 2016 » August 2016 » Juli 2016
hits