LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

H&M - antrekk

Hei, hei dere! Her er et nytt innlegg der jeg har satt sammen 3 antrekk til dere. Denne gangen har jeg bare satt sammen klær og tilbehør som kommer fra H&M. Alt du ser på bildene under kan du få kjøpt til en veldig rimelig pris og du finner altså alt på H&M.

Antrekk 1

Dette antrekket vil jeg si er et veldig hverdagslig antrekk. Den gråe t-skjorten er jo veldig basic og behagelig, synes den passer så bra til buksen med bootcut fordi da blir ikke antrekket alt for kjedelig. Tok også med en frynseveske, et par solbriller fra coachella-kolleksjonen deres og noen fine sandaler. Dette gjør at antrekket ser mer vårlig/sommerlig ut

Antrekk 2

Synes dette antrekket er veldig søtt på grunn av den rosa cardiganen. Tror egentlig det er en morgenkåpe da, heheh! Vesken og skoene likte jeg også veldig godt. Skoene ser veldig elegante ut og vesken har bitte litt chanel preg over seg, det liker jeg.

Antrekk 3

Kjøpte faktisk denne toppen i dette antrekket for litt siden, liker virkelig at skuldrene blir vist i den. Både toppen og frynsebagen er fra coachella-kolleksjonen til H&M foressten. Synes også dette antrekket er veldig hverdagslig. Liker at det meste er svart også spicer blomsterkransen opp antrekket.

Hvilket antrekk likte du best?4 kommentarer

vintage glamour

Hei, dere!

I dag har jeg satt sammen 3 antrekk ved hjelp av appen/nettsiden polyvore. Jeg er så forelsket i disse antrekkene!

Antrekk nr. 1

Her under ser dere at jeg har satt sammen et veldig glamorøst antrekk med bl.a solbriller fra Dior og en pelsjakke. Legg merke til vintage chanel vesken, altså den er så sinnsykt fin! @gabriellademartinio på instagram også kjent som Gabi fra youtube kanalen Niki & Gabi har kjøpt seg en lignende vintage chanel veske. Superfin!!

Antrekk 2.

Her valgte jeg å sette jakken og vesken (den er fra Prada om noen lurte) veldig i fokus. Uten det hadde antrekket blitt ganske kjedelig. I det siste har foressten begynt å synes at slengbukser er skikkelig kult, tror jeg må kjøpe meg et par når jeg skal til Oslo i helgen.

Antrekk 3.

Jeg synes blusen og ikke minst skoene gjør dette antrekket så søtt! Serriøst et av de fineste skoparene jeg har sett i hele mitt liv. Tok også med en slengbukse i dette antrekket bare i svart.

Hvilket antrekk likte du best? 1,2 eller 3?2 kommentarer

wanties atm

hva ønsker du deg for øyeblikket?2 kommentarer

sommer inspo... Én kommentar
Les mer i arkivet » Juni 2016 » Mai 2016 » April 2016
hits