LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

Bowling

Hallo!

I dag har jeg vært på bowling i Kongsberg med fotball-laget. Veldig koselig! Første gang jeg bowla, synes jeg klarte meg bra hahah!

Hva har du gjort i dag?... Én kommentar

Gamle videoer

Hallo!

I dag tenkte jeg å vise dere noen gamle videoer der jeg synger. Jeg har opptrådt ganske mye egentlig så fant et par videoer. Litt flaut å se på, hahah. Uansett håper dere liker innlegget!

Her sang jeg Idas sommarvisa i bryllupet til tanta og onkelen min. Jeg var så liten her, hahah åå

Dette var første gang jeg var med på ukm, kjempe bra opplevelse. Digger det rosa lyset!
Her var jeg med kirkekoret og sang,vi hadde mange julekonserter! Husker jeg syntes det var så gøy å få være med dem, ahah
Enda en video med kirkekoret! Jeg synger solo på andre vers.
Dette er ikke så lenge siden egentlig men her synger jeg hvertfall en av mine favorittsanger av Hellbillies.
 
Liker du å synge?


4 kommentarer

wanties atm

hva ønsker du deg for øyeblikket?2 kommentarer

kos med samson

God kveld!

I dag hadde vi Madagaskar-fremføringen og det gikk ganske bra tror jeg! Deilig å få det overstått. Når jeg kom hjem fra skolen øvde jeg på geografi prøva vi har i morgen. Jeg så også på Miranda Sings på youtube, hun er så sjukt morsom! Akkurat nå sitter jeg bare i sofaen og koser med Samson (hunden min).

Dere må foressten huske å adde meg på snapchat, jeg heter; madelenesliv. Det er så koselig å snakke med dere!

//dagens outfit

Har du dyr?... Ingen kommentarer

slitsom tirsdag

Hallo!

I dag har det skjedd veldig mye egentlig og det er veldig sent nå. Har egentlig ikke tid til å blogge men jeg må bare ta meg tid til det.

I dag startet dagen med mat&helse. Vi hadde "kokkekamp". Vår gruppe laget sushi noe som gikk veldig bra bortsett fra at risen ble kokt litt for lite! Var veldig stress for dette var første gang jeg laget det men, tror det gikk fint. Etter skolen kjøpte jeg og mamma litt ting til konfirmasjonen min. Jeg kjøpte meg også et par nye øredobber! Så kjørte vi hjem til Birte og vi jobbet med en presentasjon vi skal ha om Madagaskar i morgen. Vi har brukt skikkelig lang tid så håper virkelig vi får en bra karakter på det her! Jeg kom nettopp hjem og jeg er så utrolig sliten! Nå skal jeg bare ta en kjapp dusj, drikke teen min og sove.

//nye øredobbene

Godnatt!... Ingen kommentarer

6 ting jeg må ha i hverdagen

1. Grønn-te

Er du venn med meg på snapchat vet du kanskje dette. Jeg drikker veldig mye grønnte og det er virkelig det beste jeg vet! Heter foressten "madelenesliv" på snapchat.

2. Almanakk

Jeg er en sånn person som bare må skrive opp ting, ha kontroll og skrive lister. Derfor bruker jeg almanakken min som jeg har designet selv og fått av personligalmanakk.no veldig mye i hverdagen min.

3. Hårbånd & strikker

Jeg har ganske langt hår og jeg hater virkelig å få det i ansiktet derfor er jeg avhengig av hårbånd og strikker. Funfact: jeg går aldri med løst hår hjemme, klarer det bare ikke

4. Håndkremer

Jeg blir alltid veldig tørr på hendene nå som det er vinter, så jeg har alltid med meg en håndkrem hvor enn jeg går. Disse håndkremene er fra The Body Shop og de lukter så godt!

5. Parfyme

Jeg bruker ganske mye parfyme, det synes pappa hvertfall heheh. Det er bare veldig viktig for meg å lukte godt! Bodymisten dere ser på bildet er jeg så obsessed av, sprayer den veldig ofte i rommet mitt.

6. Tyggis

Jeg har nesten alltid tyggis i munnen. Tygger mest mint tyggis da, føler at ånden min blir mye freshere da, hahah. Har derfor alltid med meg tyggis i jakkelommen, sekken og i vesken min

Hva må du ha i hverdagen din?6 kommentarer

Ballkjole

Hei, dere!

For litt siden fikk jeg en utrolig nydelig ballkjole. Den er fra nettbutikk kalt sofiamoore.no  De selger mange kjempe fine kjoler, de selger bl.a festkjoler, ballkjoler, cocktailkjoler. Har du lyst til å bestille noe derfra kan du bruke rabattkoden ''madeleneee'' for å få 15% rabatt på kjolen din.
Kjolen min heter ''Stockholm dress'' og du finner den i Noir kolleksjonen.

Hva synes du om kjolen?
 

 

 4 kommentarer

svidd ostesaus

God kveld!

I dag var det første skoledag etter ferien, egentlig helt greit å være tilbake på skolen men vil selvfølgelig heller ligge hjemme å se på serier. I dag hadde jeg mat&helse, noe jeg virkelig liker! Vi lagde lasagne og jeg klarte å svi hele ostesausen som skulle være i, er jeg flink eller? Når jeg kom hjem fra skolen skiftet jeg fra jeans til pysjbukse (selvfølgelig) også så jeg på The Carrie Diaries. Hadde foressten spa i går så slenger inn et par bilder derfra!

Ditt favorittfag på skolen?... Én kommentar

Øyevippene mine

Hallo, dere!

Jeg får veldig mange spørsmål om hva jeg "gjør" med øyevippene mine og hvilken maskara jeg bruker osv. så derfor tenkte jeg å lage et innlegg om det!

//uten sminke

På kvelden

Hver kveld før jeg legger meg pleier jeg å smøre litt vaselin eller kokkosnøttolje på øyevippene mine. Jeg vet det er noen som sier at det ikke er bra osv. men for meg funker dette hvertfall! Dette gjør at vippene mine får mer fuktighet og blir litt lenger.

Vask

Jeg vasker ansiktet mitt morgen og kveld, men jeg bruker aldri sminkeservietter til det. Grunnen til det er at det sliter veldig på øyevippene! Derfor holder jeg meg langt unna det, er jo noen tilfeller der jeg må bruke det som f.eks hvis jeg er et sted uten tilgang til vann, men det er sjelden

Maskara

Maskaraene jeg bruker heter; Mega volume miss manga, den er fra L'oreal og jeg bruker False lash effect fra Max Faktor. Jeg starter å ta noen lag av Miss Manga maskaraen, så avslutter jeg med maskaraen fra Max Faktor. Jeg bruker aldri vippetang før jeg påfører maskara, det er egentlig fordi vippene mine allerede står ganske mye opp så føler jeg ikke trenger det.

Håper dere likte innlegget!... Ingen kommentarer

american horror story

Godt nyttår alle sammen!

Hadde en veldig fin nyttårsaften i går, feiret den med både familie og venner. I dag våknet jeg ikke opp før klokken halv 2, oops. Siden jeg våknet seint bestemte jeg meg for å bare slappe av hele dagen og se på netflix og drikke eplecider som var igjen fra i går! Utrolig deilig å ha sånne dager i blandt. Jeg startet å se på American Horror Story foressten og det virker egentlig ganske bra men også veldig ekkelt, hvertfall starten på første episode! Men nå skal jeg fortsette å se på. Håper alle koser seg masse i dag, loveu

Hva slags serier ser du på?3 kommentarer
Les mer i arkivet » September 2016 » August 2016 » Juli 2016
hits