LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

Vinterferie-planer

Hallo!

Nå har jeg endelig vinterferie. Skal bli så deilig å endelig få sove lenge igjen, er så sinnsykt trøtt hele tiden. Planene for ferien er at jeg drar på hytta i dag og blir der fram til søndag, så drar jeg til Oslo på tirsdag (da er det bursdagen min!!) også drar vi til Sverige på Onsdag og blir der resten av ferien. Blir helt greit tror jeg, håper jeg får sovet masse hvertfall!

Hva skal du i vinterferien?... Én kommentar

vondt

Hei, dere!

Når jeg sto utenfor skolen i dag på morgenen kjente jeg at jeg fikk utrolig vondt i ryggen og nakken. Det ble bare verre og verre utover dagen og det endte med at jeg måtte dra fra gråtende fra skolen på slutten av dagen. Det gjør så sinnsykt vondt. Har du meg på snapchat har du kanskje fått med deg alt som har skjedd. Jeg er mye mer aktiv der en det jeg er på bloggen. Men uansett vil jeg bare si tusen takk for at dere alltid er der for meg, jeg får så mange støttende snaps og meldinger fra dere å det betyr virkelig så mye for meg! Akkurat nå har jeg tatt et bad for å prøve å bli bedre i ryggen. Jeg skal bare slappe av resten av kvelden og prøve å bli frisk i ryggen og nakken igjen.

Godnatt!4 kommentarer

Vegetarianer?

Hei!!

En uke siden sist innlegg, oops. Har skjedd ganske mye så har rett og slett ikke tatt meg tid til å blogge. Uansett, i dag dro jeg til Oslo for å tømme leiligheten vi skal selge. Veldig trist. Følger du meg på snapchat fikk du se veldig mye av dagen min! (Heter madelenesliv) Jeg møtte også venninen min Alexandra før jeg dro hjem. Vi hadde ikke sett hverandre på 9 år!! Utrolig koselig å endelig møte henne igjen. Så dro vi hjemover.

På vei hjem stoppet vi på en matbutikk og jeg handlet en del der fordi; I går kveld lå jeg i senga og tenkte at jeg ville prøve noe nytt. Jeg kom over en youtubevideo som var om en jente som er vegetarianer. Jeg ble veldig inspirert og tenkte at jeg ville prøve selv. Så jeg har bestemt meg for å være vegetarianer i 2 uker. Jeg kommer ikke til å være så streng på det jeg spiser så jeg kommer til å spise egg, smør og melk osv. Dette er definitivt ikke noe jeg skal fortsette med resten av livet (med mindre jeg virkelig digger dette) for jeg synes kjøtt er kjempe godt. Jeg vil bare prøve og se hvordan det er! På butikken kjøpte jeg bl.a spinat, granola, asparges, avokado og mye annet godt. Jeg spiser allerede ganske så sunt så jeg gjør virkelig ikke dette for å prøve å bli en sunnere person. Jeg vil som sagt bare prøve ut dette!

Er du vegetarianer? Kjenner du noen? Hva synes du om det?... Én kommentar

søndaag

Hallo!

Våknet ganske tidlig i dag faktisk! Lå bare i senga og så på ahs og drakk kakao. Etter det kjørte pappa meg og en venninne rundt i bygda fordi vi skulle levere noen blader. Vi skal til Polen og Tyskland neste år med klassen, så vi må tjene inn penger. Når jeg kom hjem laget jeg muffins (som dere kanskje så på snapchat), det gikk helt greit bortsett fra at smøret eksploderte. Etter jeg hadde bakt hadde jeg spa for å få slappet av litt.

Pleier du å ha hjemme-spa?... Én kommentar

Lengter

Hei, dere!

Akkurat nå ligger jeg bare i senga og ser på Therese Lidgrens vlogger fra sommeren. Det får meg virkelig til å lengte etter sommerferie og Sverige! Som sikkert de fleste av dere vet er jeg halvt svensk og nesten hele familien min bor i Sverige. Derfor er jeg mye i Sverige og jeg er alltid der om sommeren. Uff, som jeg savner å være hos mormor og morfar. Jeg savner å ta skogsturer, sykle til tjernet, bade, vlogge, jogge med mamma, dra ned til Grönland (sentrum) og kjøpe frozen youghurt, ha på meg fine outfits hver dag og så mye mer!! Håper virkelig tiden går fort og at det blir sommer snart! Slenger inn noen bilder fra Sverige i fjor sommer :)

Lengter du etter noe?2 kommentarer

tirsdag

God kveld!

I dag har jeg vært på skolen som vanlig. Når jeg kom hjem var jeg kjempe trøtt, lå bare i senga og så på ahs. Etter jeg hadde spist middag (vi spiste vegetar-mat, kjempe godt!) så spillte jeg gitar. Har sittet helt til nå med gitaren min. Det blir liksom aldri kjedelig, vil bare fortsette og fortsette fordi jeg hører at jeg blir bedre, hahah. Har egentlig ikke skjedd noe spesielt i dag, men ville bare poste et lite innlegg likevel.

//random bilde

Spiller du et instrument?3 kommentarer

Mine kjendis crush

Her er et innlegg med 8 av mine kjendis crush, de står ikke noen rekkefølge eller noe!

1. Zayn Malik

2. Tori Kelly

3. Shay Mitchell

4. One Direction

5. Leonardo Dicaprio

6. Evan Peters

7. Ariana Grande

8. Ian Somerhalder

Har du et kjendis crush, isåfall hvem?3 kommentarer
Les mer i arkivet » Juni 2016 » Mai 2016 » April 2016
hits