LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

BLOGGERE ER DUMME

Jeg satt nettopp å tenkte på en ting som jeg ville dele med dere. Det handler om blogging og hvordan bloggere blir sett på. Jeg har ikke tellinga på hvor mange ganger folk har gjort narr av at jeg blogger eller lest innleggene mine høyt i håp om at jeg skal skamme meg over dem. Har også fått slengt i trynet at det er "fjortis" å blogge, at de som blogger er dumme, mindre smarte enn andre og kun bryr seg om hvordan de ser ut. Jeg synes det er utrolig trist at mange tenker sånn for det er jo virkelig ikke sant. Jeg sier ikke at alle tenker at bloggere er dumme og kun bryr seg om utseende, men det er faktisk veldig mange som tenker slik. Det gjør meg så utrolig sint. Jeg skjønner jo på en måte hvorfor noen folk ser på bloggere som mindre smarte enn andre. Noen bloggere blir jo fremstilt som mindre smarte på tv, det kan jeg være enig i, men det kan godt hende bloggeren ikke er som hun/han blir fremstilt. Jeg synes likevel ikke at det skal gå utover alle som blogger. Jeg synes blogg og blogging er en veldig fin greie og det er noe jeg trives med. Du har en egen nettside som kun handler om deg selv og du kan poste akkurat det du vil (nesten hvertfall hahah) uten at noen kan stoppe deg. Jeg bruker bloggen min til å poste innlegg om hverdagen min, opplevelser og andre ting som interisserer meg som f.eks mote, skjønnhet og musikk. Jeg kommer hvertfall ikke til å slutte å blogge uansett hvor mange som gjør narr av meg.... Én kommentar

Hvilken te drikker jeg?

Har fått mange spørsmål om hva slags te jeg drikker, tenkte derfor å lage et innlegg om det! Som dere kanskje vet drikker jeg for det meste bare grønn te. Det er fordi jeg rett og slett liker det best og det er også veldig bra for kroppen din!På bildet nedenfor ser du noen av de grønne teene mine som jeg bare har plukket med meg når jeg har vært på ulike matbutikker i Sverige. Jeg tar de jeg synes ser best ut da selvfølgelig. Den lilla dere ser nedenfor har jasmin i seg og den er kjempe god, så anbefaler den! Den er fra et merke kallt garant.

Jeg drikker også endel kusmi te. Teene fra kusmi har veldig bra kvalitet og det finnes så mange forskjellige smaker og butikkene er utrolig koselige! De pleier å dele ut små kopper med te i butikkene, så koselig åå! Men uansett, jeg har mest drukket denne grønne teen med smak av rose. Den er nesten tom nå dessverre.

Nedenfor ser du den teen jeg er mest glad i. Den kommer fra en te-butikk kallt "Kränku" som er i Visby som ligger i Gotland. Vi var på ferie der i sommerferien og da oppdaget vi den supersøte kaffe og te butikken. Det går også ann å bestille kränku te fra hjemmesiden deres. Den teen dere ser til høyre smaker grønn te og tranbær. Teen til venstre er faktisk ikke en grønn te, men den er utrolig god for det. Den smaker blomster og champange!

Forslag til hva slags innlegg jeg kan legge ut?


4 kommentarer

grønn te iskrem

Hallo, søte dere!

I dag sto jeg opp og fikk for meg at jeg skulle lage grønn te iskrem. Har hatt lyst til å smake det lenge og siden jeg har fri, hvorfor ikke? Vi hadde ikke helmelk da så jeg brukte lettmelk + at jeg tilsatte grønn te ekstrakt eller noe. Iskremen ble jo god, men det er ikke det beste jeg har smakt. Kan jo ha noe med at jeg ikke hadde riktig melk og at jeg tilsatte grønn te ekstrakt, idk. Senere på dagen kom Birte til meg. Planen var å lage masse tips, (til instagrambrukeren vår, jentetips) men mobilen til Birte klikka så det ble ikke noe av. Vi lagde popcorn og iskaffe og bare snakket i steden. Vi har jo ikke møtt hverandre på lenge nå fordi det har vært påskeferie så var fint å se henne igjen. Når klokka var rundt 7-8 tok jeg et bad og slappet av. Jeg starter på skolen i morgen og jeg liker å bare slappe litt ekstra av før hverdagen begynner for fullt igjen. Har foressten fått en ny favoritt kroppsskrubb! Den er kjempe enkel, fungerer veldig bra og lukter skikkelig fløte ahah.

Det enste du trenger til skrubben er:

2-3 spiseskjeer kokkosnøttolje, brunt sukker og olivenolje. Du mikser bare alt sammen også er den klar til å brukes!

Slenger med et par bilder fra badet jeg tok og et bilde av iskremen!Dere er sikkert sett badekaret mitt 100000 ganger nå, hahah håper det går fint. For å få så rosa og boblete vann bruker jeg The Comforter fra Lush, den lukter såå godt!


Det ser ikke så veldig delikat ut på bildet, men godere enn den ser ut hvertfall!

Når startet/starter du på skolen igjen?


 3 kommentarer

Daddy's girl & crybaby

Jeg har fått mange spørsmål om hvor de to halter toppene mine er fra. Jeg kjøpte begge fra en nettside kallt mingalondon.com, jeg fant nettsiden via Ebay. Jeg synes toppene er super fine så det er egentlig ingenting å klage på. Dette innlegget er ikke sponset, jeg har kjøpt alt med egne penger!

Hvilken topp synes du var finest?4 kommentarer

ikke strøm, vann eller nett

Halloo!

Nå er jeg hjemme fra hytta! Det føles utrolig bra å være hjemme igjen. Har hatt det helt greit på hytta, men vi har ikke strøm, vann og nesten ikke nett så det er litt kjedelig å være der, men ja nå er jeg hjemme hvertfall! Har fått pakket ut alt, dusja og drukket en kopp te. Tror ikke jeg skal gjøre noe spesielt resten av dagen, vi får vel se.

Hva har du gjort i påsken?2 kommentarer

veske essentials

Det er ikke ofte jeg er på shopping fordi jeg bor på landet/fjellet og det er veldig få butikker her. Derfor drar jeg liksom aldri ned til sentrum her jeg bor for å shoppe fordi de fleste butikkene her er ikke egnet til meg, finner heller aldri noe jeg trenger/vil ha. Det er jo på en måte bra også at jeg ikke får "shoppet" så mye, tror jeg ville vært blakk ganske så fort hvis jeg bodde et sted med mange butikker, eheh. Men ja, det hender jo selvfølgelig at jeg er i byen og da har jeg jo alltid med meg en veske. Tenkte derfor å vise dere hva jeg som regel har med meg i veska når jeg er ute og shopper.

Jeg må alltid ha med meg håndkrem, er så ubehagelig å ha tørre hender. Er også ubehagelig å ha tørre lepper, tar derfor alltid med meg leppomade/leppestift i veska. Noe som også er viktig for meg er å lukte godt, tar alltid med meg parfyme og tyggis. Tyggis er spesielt viktig! Fun fact; jeg tørr serriøst ikke å snakke hvis jeg ikke har tyggis i munnen fordi jeg er redd for å ha dårlig ånde. Som dere ser på bildet har jeg også med meg ørepropper. Hører masse på musikk, hvem gjør vel ikke det? Lommebok har jeg også med. Bruker den lille grå mango-sminkepungen som lommebok atm, er på jakt etter en ny litt finere da. Har også selvfølgelig med meg et kompakt pudder. Klarer ikke å gå noen steder uten pudder. Ser dere foressren at det er knust? Det er det andre pudderlokket jeg knuser i år, må skjerpe meg. Men hvertfall så er det alt jeg som regel pleier å ta med meg, håper dere likte innlegget!

Hva er det viktigste du har i vesken?2 kommentarer

mye å gjøre, liten tid

Hei! 

Denne uka har det vært utrolig mye på skolen. Vi har hatt samfunnsfagprøve, matteprøve, i dag hadde vi nynorsk tentamen og praktisk prøve i mat og helse og i morgen har vi naturfargsprøve. Uff, denne uka har vært sinnsykt slitsom, glad det er fredag og påskeferie. I påska skal jeg ikke noe spesielt, tror jeg drar på hytta en liten tur så er jeg hjemme resten. 

Har foressen sett veldig mye på the balm produkter den siste tiden. Jeg har bare en foundation derfra og jeg har virkelig lyst til å teste fler the balm produkter! Satt sammen en liten collage med noen av produktene jeg har sett litt ekstra på! 
Har du noen av produktene ovenfor? Er de bra isåfall?
 5 kommentarer

dangerous woman

God dag!

Kom akkurat hjem fra gudstjeneste og komfirmant-undervisning. Liker virkelig ikke å ha undervisning i helgene, må stå opp så tidlig og alt blir så stress. Resten av dagen burde jeg egentlig rydde rommet, men tipper det ikke kommer til å skje så det ender vel opp med at jeg ligger i senga resten av dagen, spiser tortilla chips og guacamole og ser på American Horror Story. Vi får vel se hva som skjer helt enkelt.

Men uansett, har dere hørt den nye sangen "Dangerous Woman" av Ariana Grande? Ahh, den er så bra! Den har vært på repeat siden den kom ut! Elsker virkelig denne sanger og jeg klarer ikke slutte høre på den.

Har du hørt dangerous woman? Isåfall, hva synes du om sangen?3 kommentarer

spa

Hei!

I dag har jeg og Birte vært på spa, det var utrolig deilig! Først badet vi litt i boblebad og basseng, så satte vi oss i badstua. Så var det vår time. Vi hadde bestilt duo-time eller noe sånt så vi lå liksom vedsiden av hverandre og ble masert og fikk hårkur. Vi ble masert i 1 time, tiden gikk kjempe fort, så det føltes ut som vi hadde vært der i bare 10 min. Etter behandlingen satte vi oss i et rom og drakk te og spiste nøtter og frukt. Skal virkelig dra på spa igjen!

Har du vært på spa før?3 kommentarer

Noen nye skjønnhetsfavoritter

Jeg har fått en del nye skjønnhetsfavoritter i det siste så jeg tenkte å vise dere noen av dem. Si ifra om dere vil ha fler slike innlegg!

Naked 3 fra urban decay

Denne paletten kjøpte jeg på bursdagen min og jeg er virkelig så fornøyd med den! Som dere kanskje vet elsker jeg rosa og denne paletten har masse rosa toner som dere ser. Den kostet 430 kr noe som er ganske så dyrt, men det var virkelig verdt det!

Leppestift fra Chanel

Fikk denne chanel leppestiften av pappa i bursdagsgave og jeg synes den er så sinnsykt fin. Den er i fargen 452 Emilienne

Breath of fresh air fra Lush

Dette "toner vannet" er virkelig så oppfriskende. Tok det med meg når jeg reiste til og fra Sverige og det er serriøst så deilig å bruke den på lange bilturer, så det anbefales haha

Dipbrow pomade fra Anastasia

Kjøpte denne dipbrowen i juleferien så har brukt den en god stund nå og jeg synes den fungerer veldig bra! Det er veldig enkelt å bruke den + at den er vannfast. Jeg har den i fargen chocolate

Har du en skjønnhetsfavoritt, isåfall hvilken?... Ingen kommentarer

er i Sverige

God kveld!

Nå er jeg i Sverige som noen av dere kanskje vet. Har kost meg masse til nå! I morgen skal søskenbarnet mitt Nils døpes og jeg skal synge i kirka. Skal synge en sang som heter Välkommen hem. Kanskje jeg poster video av det her på bloggen hvis jeg føler det gikk bra og er fornøyd.

I dag har jeg vært i dåplokale og pyntet. Etter det dro jeg og Viktor på Lidl og kjøpte bl.a donuts. Elsker at det er så stort utvalg i matbutikkene her og at det er så billig! Jeg tok nettopp en dusj og drakk en kopp grønn te. Nå må jeg snart sove for vi skal tidlig opp i morgen, jeg har lydprøve halv 10 tror jeg så det blir stress. Slenger med noen bilder fra de siste dagene!

Har du hatt vinterferie eller har du nå?4 kommentarer

bussen

God morgen!

Ville bare slenge inn et lite innlegg for det er noen dager siden sist innlegg. Uansett, akkurat nå sitter jeg på bussen på vei til Kongsberg, når vi har kommet fram til Kongsberg tar vi toget til Oslo. Tror bursdagen min kommer til å bli veldig, veldig bra. Håper alle får en fin dag!... Én kommentar
Les mer i arkivet » Juni 2016 » Mai 2016 » April 2016
hits