LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

Operahuset

Nå har jeg kommet hjem fra Oslo, hadde det kjempe fint! Sentrumsløpet gikk også veldig bra, løp hele veien og det var virkelig så morsomt! Et innkjøps-innlegg kommer i løpet av de neste dagene forhåpentligvis. Slenger med et par bilder fra operahuset.


Likte du bildene?2 kommentarer

Liten oppdatering

Hei, dere!

Ville bare oppdatere dere litt! Jeg kom jo til Oslo i går og jeg brukte den dagen til å shoppe, møte Alexandra og spise ute med mamma. Fikk foressten kjøpt litt nyx-sminke, er så glad for at det har kommet til Norge! Kan godt lage et innkjøps innlegg når jeg kommer hjem, om dere vil. I dag så våknet vi ganske så tidlig, gikk og spiste frokost også hadde vi litt tid før butikkene åpnet så vi gikk ned til operahuset. Så shoppet vi i noen timer. Nå skal vi slappe av og lade opp på hotellrommet før sentrumsløpet starter. Er veldig nervøs og jeg håper jeg klarer det fint!

Vil dere ha et innkjøps-innlegg?2 kommentarer

Er på vei

Hei dere!

Beklager for at jeg ikke har fått blogget noe bra denne uken, det har vært så mye skolearbeid som jeg måtte gjøre ferdig. Akkurat nå sitter jeg på toget til Oslo og drikker grønn te (har tatt fri fra skolen). Hvis dere ikke har fått med dere hvorfor jeg drar til Oslo i dag så er det fordi jeg skal løpe sentrumsløpet i morgen. Gleder meg! Uff, var skikkelig stress både i dag tidlig og i går kveld. Jeg prøvde å pakke men altså jeg er så dårlig til å det! Hater det. Klarer aldri å bestemme meg for hva jeg skal ta med så jeg bare slenger alt i kofferten. Har i hvertfall kommet meg på toget med alt jeg har pakket og nå skal jeg prøve å sove. Sto opp kvart på 5!!!

Er du flink til å pakke?... Én kommentar

vintage glamour

Hei, dere!

I dag har jeg satt sammen 3 antrekk ved hjelp av appen/nettsiden polyvore. Jeg er så forelsket i disse antrekkene!

Antrekk nr. 1

Her under ser dere at jeg har satt sammen et veldig glamorøst antrekk med bl.a solbriller fra Dior og en pelsjakke. Legg merke til vintage chanel vesken, altså den er så sinnsykt fin! @gabriellademartinio på instagram også kjent som Gabi fra youtube kanalen Niki & Gabi har kjøpt seg en lignende vintage chanel veske. Superfin!!

Antrekk 2.

Her valgte jeg å sette jakken og vesken (den er fra Prada om noen lurte) veldig i fokus. Uten det hadde antrekket blitt ganske kjedelig. I det siste har foressten begynt å synes at slengbukser er skikkelig kult, tror jeg må kjøpe meg et par når jeg skal til Oslo i helgen.

Antrekk 3.

Jeg synes blusen og ikke minst skoene gjør dette antrekket så søtt! Serriøst et av de fineste skoparene jeg har sett i hele mitt liv. Tok også med en slengbukse i dette antrekket bare i svart.

Hvilket antrekk likte du best? 1,2 eller 3?2 kommentarer

Detaljer på rommet mitt

Hallo!

I dag har jeg tenkt til å vise dere litt detaljer av rommet mitt siden mange av dere ønsket det! Jeg kommer til å spille inn en roomtour når jeg får en ny pc jeg kan redigere videoene mine på, så gled dere! Håper ihvertfall dere liker noen av detaljene på rommet mitt.

Hva synes du?

 2 kommentarer

Dagens innkjøp

Hei! 

I dag var jeg i Oslo igjen fordi vi skulle ta ut en vaskemaskin og litt sånn av leiligheten på Bjerke som nå er solgt. Jeg gikk til både europris og Linderud-senteret imens pappa ordnet i leiligheten. Når vi var på vei hjem dro vi på ikea, så jeg har fått kjøpt litt greier i dag jeg tenkte å vise dere.

På europris kjøpte jeg denne shampoen og balsamen som mamma anbefalte til meg, det var tilbud på de så de kostet bare 199 kr! Gleder meg til å teste de ut.


På bikbok på linderud-senteret kjøpte jeg denne utrolig fine genseren med polokrage den kostet egentlig 199 kr men den var på halvpris. 

På IKEA kjøpte et speil til sminkebordet mitt, som dere ser under. Det kostet 69 kr tror jeg.

Kjøpte også en sminkebeholder for å få litt mer orden i sminken min, for det trengte jeg heheh

Fant disse super fine krukkene! I den ene skal jeg ha Lush-tingene mine i og i den andre skal jeg ha smykkene mine, øredobber og klokker. Er ikke akkurat så fullt i Lush-krukken men det er fordi jeg ikke har så mye igjen av produktene mine fra Lush. Skal heldigvis til Oslo igjen neste helg og da skal jeg handle masse nye Lush produkter!

Kjøpte også noen fake roser som passer superfint på sminkebordet mitt! Rosene kostet 15 kr pr stk

Hvilket innkjøp likte du best?
 3 kommentarer

treig uke

Hallo!

Endelig fredag, skal bli så deilig med helg. Denne uka har gått så sakte! Har ikke noen planer for i kveld. Jeg tipper jeg bare kommer til å være hjemme å lage blogginnlegg og tips, men det er morsomt det også.

I morgen drar jeg til Oslo. Vi skal til leiligheten igjen, det blir nok aller siste gang! Skal også en tur på IKEA og kjøpe litt ting til rommet. Kan sikkert vise hva jeg kjøper der, hvis dere vil!

kos dere i kveld!... Én kommentar

Hater onsdager

Hei, søte dere!

Akkurat nå er jeg kjempe stressa, sitter med en tørket ansiktsmaske i ansiktet og ble nettopp ferdig med en presentasjon jeg skal ha i morgen. Hadde fotballtrening i dag så kom hjem litt sent og jeg hadde ikke fikset så mye på presentasjonen  fra før av derfor ble det veldig stress, men det går fint. Noen ganger blir det bare sånn. Nå skal jeg straks ta en dusj og drikke den grønne teen min så må jeg legge meg til å sove. Kjenner jeg allerede jeg gruer meg til i morgen. Hater onsdager. Vi har spansk i første time og det liker jeg ikke så godt + at jeg har den presentasjonen. Men ja, har egentlig ikke tid til å sitte her å blogge nå så godnatt!

Hvordan takler du stress?

 2 kommentarer

Jeg har klippet meg

Hallo!

I dag hadde jeg endelig frisørtime. Har villet klippe de slitte tuppene mine veldig lenge. Vi klippet litt mer enn det jeg behøvde men det synes jeg bare ble fint, håret mitt vokser jo ut igjen. Har fått mye mer fyldigere hår nederst og det ser mye sunnere ut, jeg er kjempe fornøyd! Jo, og en ting mange har lurt på er om jeg noen gang har farget håret mitt. Svaret er nei. Jeg har aldri farget eller bleket håret mitt selv om det kan se litt sånn ombre-aktig ut, men det er bare solen som har bleket det. Slenger inn noen bilder av håret mitt nå fordi veldig mange av dere spurte meg på snapchat om hvordan det så ut og hvor mye jeg hadde klippet. Heter ''madelenesliv'' på snapchat foressten, om du lurte.
 

Hva synes du? // Ser du forskjell?4 kommentarer

Pakke fra junkyard

Hallo!

I dag fikk jeg en kjempe fin pakke i posten av junkyard, jeg er super fornøyd! Tenkte derfor å vise dere det jeg fikk.

På bildet under ser dere en genser jeg har ønsket meg kjempe lenge, endelig er den min! Den har utrolig deilig stoff og jeg synes den er superfin. Har allerede en annen Svea-genser fra før av men jeg elsker virkelig merket så jeg skaffet en til. Du finner den HER <-- trykk på link


Fikk også denne super søte lua som også er fra Svea. Det begynner jo å bli vår og jeg har egentlig 1000 luer fra før av, men denne var så fin så jeg måtte bare ha den, hahah! Du finner den HER

En annen ting som kom i posten var denne Calvin Klein cotton braletten. Kjempe fin! Du finner den HER

Siste tingen som var i pakken var denne Calvin Klein t-skjorten. Utorlig fin og basic, kan bruke den til veldig mye! Tror den kommer til å bli en stor favoritt. Du finner den HERHvilket plagg synes du var finest? // Hva er ditt favoritt klessmerke?2 kommentarer

hadde en fotskade i over et halvt år

Hei alle sammen!

Jeg har vel egentlig aldri fortalt dere (tror jeg?) at jeg løper en del på fritiden og har gjort det lenge. Jeg tror jeg startet å løpe når jeg gikk 5 eller 6 klasse og nå går jeg i 9, så det begynner jo å bli en stund siden jeg starter. Liker det veldig godt da! Den 23 april skal jeg være med på noe som heter Sentrumsløpet, jeg har vært med på det en gang før. Sentrumsløpet er et av Norges største løpe-arrangement og det er helt enkelt et løp gjennom Oslo sentrum. Jeg har meldt meg på 10 km, som betyr at jeg skal løpe 10 km eller 1 mil da. For å få bedre tid en det jeg fikk sist gang jeg løp Sentrumsløpet prøver jeg å være aktiv så mye som mulig. Altså jeg tar ikke en joggetur hver dag, men 3 ganger i uken kanskje. Grunnen til at jeg ikke gjør det hver dag er fordi jeg er utrolig redd for å overbelaste beina mine og få skader. Har nemlig fått det før og da kunne jeg ikke løpe på over et halvt år, det var helt forferdelig. Prøver å unngå det! Men uansett. Jeg fikk nye løpesko i dag! De sitter kjempe bra på foten min og er superfine. Gleder meg masse til å bruke dem.


Løper du?
 4 kommentarer

regndag

Hei,dere!

Først vil jeg bare si tusen takk for all den fine og positive responsen jeg fikk på innlegget jeg postet i går. Det betyr virkelig veldig mye for meg, så tusen takk!

I dag var det skole igjen, hadde en fin dag. Når jeg kom hjem hadde jeg fått to COLAB-tørrshampoer av NOR Cosmetics i posten. Jeg fikk de rosa som heter Paris og lukter blomster. Gleder meg utrolig masse til å prøve dem, tusen takk! Etter det laget jeg en kopp kaffe og startet med skolearbeid (elsker å drikke kaffe når det regner ute). Vi har ganske å gjøre på skolen mye denne uka så det er litt stress. Jobbet lenge med skolearbeid så tok jeg meg en tur ut. Utrolig deilig å få frisk luft og få orden på tankene. Nå skal jeg straks ta en dusj og sove. Håper alle har hatt en kjempe fin dag!

Har dere mye skolearbeid?2 kommentarer

HVA FÅR DEG TIL Å KALLE MEG HORE

Jeg vet ikke hvor mange ganger i mitt liv jeg har blitt kallt hore og jeg har bare levd i 15 år. Hva får deg til å kalle meg hore? For jeg aner virkelig ikke. Du har ingen grunn til å kalle meg hore. Jeg er jomfru og jeg selger ikke meg selv. Jeg vet det er mange jenter som også blir kallt horer, det er ikke bare meg. Jeg føler meg veldig krenket og sint derfor velger jeg å få det ut her.

Hvorfor sier ikke folk i fra når de blir kallt hore? Jo, fordi det er blitt så vanlig å bli kallt hore i dagens samfunn at vi ikke velger å si noe.

Hore blir veldig ofte brukt som et skjellsord, spesielt blandt unge. Ordet blir brukt helt feil, dessverre. Folk har jo faen ikke peilig på hva det betyr engang. En hore er en som selger seg selv. Det er et forferdelig stygt ord og jeg blir så opprørt når noen bruker ordet "hore". Jeg sier ikke at det er noe galt i å faktisk være en hore eller prostituert. Det er det jo ikke, de fortjener like mye respekt som andre mennesker, men når noen kaller deg hore og du virkelig ikke er det, mener de det på en veldig ekkel og fæl måte.

Folk må lære seg å behandle jenter med respekt. De må lære at det IKKE er greit å trakassere noen på grunn av hvilket kjønn de er. Det er ALDRI greit å kalle en jente hore. Selv om du kanskje mener det på tull så er det er det likevel ikke greit. Tilslutt begynner man å tro på det. Yngre gutter begynner å kalle jenter horer fordi de hørte de eldre gjorde det. Det kan jo ikke fortsette sånn her! Hvorfor kan ikke det ikke bare stoppe? Jeg blir så kvalm av dagens samfunn.

Hva synes du om innlegget?10 kommentarer
Les mer i arkivet » Juni 2016 » Mai 2016 » April 2016
hits