LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

dagens antrekk - casual dressKjole - Nelly

Kåpe - H&M

Sko - Aldo

Klokke - DW

Hva synes du om dagens antrekk?

 2 kommentarer

april 2016 haulHva synes du om innkjøpsvideoen? // Hvilken ting likte du best?


 ... Én kommentar

stå på, helt enkelt

God kveld!

Mattetentamen nærmer seg for meg og jeg er i full gang med å øve. Jeg er ikke den flinkeste i matte for å si det sånn, men jeg prøver virkelig å stå på så jeg får en bedre karakter i faget.Jeg synes matte kan være så sinnsykt komplisert i blandt og det kan være veldig vanskelig for meg å skjønne. Det er ofte jeg må lese ting mange ganger om igjen eller spørre om hjelp etter læreren har stått å forklart alt foran klassen. Husker både pappa og jeg var så frustrerte når jeg gikk i 7 klasse, fordi jeg ikke skjønte noen ting av det vi drev med i matten. Han prøvde å forklare meg hvordan det skulle gjøres, men jeg var så sta (og er fortsatt, heheh) og hadde en utrolig dårlig innstilling. Jeg orket ikke høre på det han hadde å si. Jeg har heldigvis forbedret meg. Den siste tiden har jeg jobbet mye hardere med matten enn hva jeg pleier og det kan man se på karakterene. Alle har jo ett eller annet man ikke er så god på, men det eneste man kan gjøre er bare å stå på, helt enkelt.

På bildene over ser dere mine study essentials, hahah. Ørepropper slik at jeg får stengt alt bråk ute. Pleier å søke på studiying music på youtube og det hjelper virkelig, jeg føler meg mye mer avslappet og motivert. Grønn te, selvfølgelig og noe å spise. Noen synes det kanskje er litt rart, men liker virkelig spinat om dagen! Synes det er kjempe digg å bare spise det uten noen ting ved, eller ha det i en smoothie. Nå skal jeg ta meg en til kopp grønn te før jeg legger meg, håper alle har hatt en kjempe fin dag og lykke til hvis du har tentamen/eksamen/prøve snart!

Ditt favoritt mat/snacks for øyeblikket?
 

 ... Én kommentar

oslooo

Hallo!

Jeg og pappa tok en tur til leiligheten i Oslo i dag for å levere nøklene til han som skal overta. Så dette var faktisk siste gang jeg var der, veldig trist egentlig. Når vi kom fram til leiligheten vasket vi litt og skrudde ned skruer fra veggen som ikke skulle være der osv. Fikk også tid til å møte Alexandra, noe som var veldig koselig! Hva har du gjort i dag?

 ... Ingen kommentarer

SPØRSMÅLSRUNDE VÅR 2016

Hallo!

Nå er endelig en ny spørsmålsrunde postet på youtubekanalen, håper dere liker videoen!


Fikk du svar på noe du lurte på?


 ... Én kommentar

Slitne bein

Hei!

Skolen har startet igjen etter langhelgen og det kommer til å bli mye øving til tentamen fremover. Kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til sommerferien nå! I går hadde vi fotballkamp, det ble uavgjort mot Ål. Det er bedre enn å tape hvertfall, heheh. I dag hadde vi engelsktentamen, det gikk fint. Jeg skrev om ting man kan gjøre for å forhindre diskriminering. Når jeg kom hjem trente jeg styrke og tok en joggetur. Er så sliten i beina nå!

Her er noen bilder fra fotballkampen i går. Det er flinke Sigurd eller @SigurdKnudsen20 som han heter på instagram som har tatt bildene. Liker du fotball kan du følge den andre brukeren hans KnudsenKicker, om du vil :)

Har du hatt tentamen?... Én kommentar

MIN PAMPER ROUTINE

Hei, hei dere!

Lastet opp en ny video på youtubekanalen min i dag, håper virkelig dere liker den. Planen var egentlig å ha voiceover i videoen, men jeg tenkte at dere ser jo hvilke produkter jeg bruker og hva jeg gjør. Husk å gi videoen en tommel opp om du likte den, gjerne kommenter og abonner om du vil ha fler videoer!


Hva synes du om videoen?... Ingen kommentarer

bunad igjen

Hallo, dere!

I går var jeg i konfirmasjon på Ål, som noen av dere kanskje visste (hvis dere så min mystory på snapchat) Det var veldig koselig og god mat, heheh. Måtte på med bunaden igjen da, det var helt greit, men uff som jeg hater å ta den på. Det tar så lang tid! Noen av dere lurer kanskje på hvilken bunad jeg har, jeg har Numedalsbunad. (redigert: heheh,tullaaa det er visst sjæling-bunad eller no sånt, har ikke peiling på bunad) Det var bestemor sin og nå har jeg arvet den. Hun har faktisk sydd hele helt selv. Bestemor gikk bort for noen år siden, savner henne utrolig mye så derfor synes jeg det er kjempe koselig å ha bunaden hennes.Har du bunad? Isåfall, hvilken?
 6 kommentarer

Blomstrete

Hei!

Det har vært så varmt i det siste og det er så digg! På skolen i dag hadde vi ikke noe spesielt, ikke noe prøver eller noe så det var deilig. I morgen skal vi på videregående og der skal vi være resten av uka også har vi fri mandag og tirsdag. Nå skal jeg spise og kle på meg også drar jeg til Hemsedal for å spille fotballkamp. Slenger med et par bilder av det blomstrete antrekket mitt i dag.

blomstrete jumpsuit - h&m

 

Spiller du fotball?


 2 kommentarer

Mine Lush-produkterI dag tenkte jeg å vise dere mine Lush-produkter. Jeg elsker å både være på Lush og bruke produktene derfra. De lukter så godt, de har så mange veganske produkter og det er helt ferskt! Ingenting er sponset, bare så dere vet det. Tenkte å begynne med Lush-krukken min der jeg har alle badebombene mine. Har ikke sånn kjempe mange da, men har noen jeg kommer til å bruke når jeg har lyst. Føler det er litt bortkastet å kjøpe badebomber for å være ærlig, fordi de er veldig dyre og blir borte med en gang.

Sex bomb

Badebomben du ser under heter sex bomb. Den blir kallt kjærlighetsbomben og den lukter kjempe godt, virkelig! Den har sjasmin, ylang ylang og salvie i seg. På Lush.com står det at denne badebomben straks vil få deg avslappet og den gjør vannet rosa!!

Avobath

Denne badebomben inneholder mye avokado og olivenolje så den skal være veldig bra for tørr hud. Jeg elsker avokado og har hatt lyst til å teste denne badebomben lenge. Jeg synes den lukter mye sitron noe som ikke er så veldig rart fordi den har sitrongress i seg. 


The Experimenter

Denne badebomben sies å være den mest spennende badebomben noensinne! På nettsiden står det ``Om du leter etter eventyr så vil du finne det i denne badebomben, med levende farger og lyd´´ Ser fram i mot å se hvordan denne badebomben er!

The comforter

Dette er ikke en badebombe, men en boblebit. Har hatt den en gang før og jeg kjøpte min andre for litt siden, fordi jeg synes den er kjempe bra! Jeg deler den opp i 4 biter slik at jeg kan bruke den i 4 bad. Du trenger bare å smuldre den over det rennende vannet og det kommer masse bobler og vannet får en kjempe fin rosafarge.

Mask Of Magnaminty

Dette er en av bestselgerne til Lush og jeg skjønner godt hvorfor. Synes denne ansiktsmasken er kjempe bra. Den lukter peppermynte og kan svi litt i starten, men den er virkelig så god! 

Cupcake

Har bare rukket å prøve denne masken en gang så kan ikke si så mye mer enn at jeg synes den virker bra og at den lukter utrolig godt!

Skindrink

Dette er vel egentlig ikke min ansiktskrem, men mamma sin. Eheh, sorry hvis du ser det her, mamma. Men har i hvertfall brukt den et par ganger og den kan jeg anbefale. Den gir masse fuktighet og føles kjempe bra ut på huden.

 

Breath of fresh air

Dette er et veldig oppfriskende toner-vann jeg kjøpte for litt siden. Den passer perfekt til varme sommerdager og bilturer. Jeg kjører jo mye bil til Sverige som kanskje noen av dere vet. Dette høres kanskje rart ut, men da bruker jeg alltid denne for å føle meg litt freshere mens jeg kjører.

Helping hands

Denne håndkremen fra Lush synes jeg er veldig bra fordi den gir masse fuktighet, lukter godt og jeg elsker at den er i en liten krukke/boks med skrulokk. Hva er ditt favoritt produkt fra Lush?
 

 3 kommentarer

Søndag kveld

Hei, dere!

I dag dro det siste besøket fra Sverige herfra. Veldig trist men, jeg møter dem heldigvis til sommeren. Har brukt dagen i dag til å jobbe med et mat&helse prosjekt og en presentasjon jeg har i morgen. Var jo veldig fint vær i dag så passet på å være litt ute også, jeg og mamma tok fotbad ute som du kanskje så hvis du har meg på snapchat. Nå meg forte meg å pusse tennene, vaske ansiktet og legge meg, må opp tidlig i morgen. Genser - svea, junkyard
 

Har det vært varmt hos deg?... Én kommentar

Everyday makeup routine

Hei dere!

I dag filmet jeg en everyday make up routine. Det var veldig etterspurt så jeg håper dere liker videoen. Merket at jeg ikke viste hvor foundationen min var fra, men det er hvertfall FITme foundationen fra Maybelline.


Hva synes du om videoen?2 kommentarer

FØLTE DET IKKE GIKKIiiih! Jeg starter med youtube. Dette blir virkelig så morsomt og jeg håper dere gleder dere like mye som meg!

 


 ... Én kommentar

MIN KONFIRMASJON

Hei!

I går konfirmerte jeg meg som dere sikkert har fått med dere. Jeg hadde en kjempe fin dag, litt uvant å få så mye oppmerksomhet da. Var veldig koselig at alle jeg er glad i var samlet. Jeg fikk b.la en MacBook og en reise til California. Jeg klarer ikke vente!! Under her er noen bilder fra dagen i går. Legg merke til Chanel-kaken min, elsket den!

Hva synes du om bildene?


 
 ... Én kommentar

konfirmasjon i morgen!!

Hei, dere!

Jeg har konfirmasjon i morgen! Det har vært så hektisk de siste dagene, med rydding, vasking, planlegging osv. I dag var jeg først på skolen, så vasket jeg biler (for å tjene penger til en skoletur) så var jeg hjemme litt også dro jeg på fotballkamp. Nå har jeg endelig lagt meg og jeg er så sliten!! Etter kampen vasket jeg håret, gjorde hudrutinen min, skiftet sengetøy og fiksa neglene. Nå må jeg virkelig sove så jeg ikke ser ut som et troll i morgen. Gleder meg kjempe masse til å vise dere bilder fra konfirmasjonen min! Kommer sikkert til å legge ut litt på snapchat, heter "madelenesliv" om du vil se storyene mine. Gjerne send meg en snap også, det er alltid koselig! Slenger med et lite bilde av meg og fetteren min fra Sverige som kom hit i går, han er såå søt

Har du konfirmert deg? Hvordan var det?... Én kommentar

H&M - antrekk

Hei, hei dere! Her er et nytt innlegg der jeg har satt sammen 3 antrekk til dere. Denne gangen har jeg bare satt sammen klær og tilbehør som kommer fra H&M. Alt du ser på bildene under kan du få kjøpt til en veldig rimelig pris og du finner altså alt på H&M.

Antrekk 1

Dette antrekket vil jeg si er et veldig hverdagslig antrekk. Den gråe t-skjorten er jo veldig basic og behagelig, synes den passer så bra til buksen med bootcut fordi da blir ikke antrekket alt for kjedelig. Tok også med en frynseveske, et par solbriller fra coachella-kolleksjonen deres og noen fine sandaler. Dette gjør at antrekket ser mer vårlig/sommerlig ut

Antrekk 2

Synes dette antrekket er veldig søtt på grunn av den rosa cardiganen. Tror egentlig det er en morgenkåpe da, heheh! Vesken og skoene likte jeg også veldig godt. Skoene ser veldig elegante ut og vesken har bitte litt chanel preg over seg, det liker jeg.

Antrekk 3

Kjøpte faktisk denne toppen i dette antrekket for litt siden, liker virkelig at skuldrene blir vist i den. Både toppen og frynsebagen er fra coachella-kolleksjonen til H&M foressten. Synes også dette antrekket er veldig hverdagslig. Liker at det meste er svart også spicer blomsterkransen opp antrekket.

Hvilket antrekk likte du best?4 kommentarer
Les mer i arkivet » Juni 2016 » Mai 2016 » April 2016
hits