LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

Innkjøpsvideo fra IKEA

Da fikk jeg endelig lastet opp videoen med litt hjelp fra lillebroren min, hahah takk Viktor! Håper dere liker videoen selv om den ble ganske klein.

Hva synes dere om videoen og hva skal neste video være?14 kommentarer

Sommer frokost

Åhh, sommerferie er så utrolig deilig! Jeg våknet for 1 time siden. Så sto jeg opp å laget en veldig god frokost med ristet brød, avokado, salt og pepper. Anbefales virkelig! Jeg har foressten hatt litt problemer med opplastingen av innkjøpsvideoen men jeg prøver å fikse det. Så vær litt tålmodige, jeg skal prøve å få den ut i løpet av dagen.

Hva spiste du til frokost?3 kommentarer

Filming & Salat

God ettermiddag!

I dag våknet jeg klokka 10. Det var utrolig deilig å våkne i sin egen varme seng og ikke i et kaldt og vått telt! Jeg har filmet innkjøpsvideo og redigert i hele dag. Det tok så utrolig lang tid! (Dere kan se en liten sneakpeak på instagram, jeg heter maddismalik) Videoen kommer ut på bloggen i morgen. Når jeg endelig var ferdig med videoen laget jeg en salat vi skal ha til middag når mamma kommer hjem fra jobb!

//dagens outfit

//salaten

//hunden min, Samson

Noen som gleder seg til innkjøpsvideo i morgen?4 kommentarer

fylkesleir i rollag 2015

Hei dere!

Nå har jeg ikke blogget på noen dager. Det er fordi jeg har vært på fylkesleir (som noen av dere kanskje visste) Det var utrolig gøy og jeg var sammen med mange herlige folk!

Den første dagen satt vi opp teltene og litt sånn. Senere på kvelden var det åpningssermoni og jeg sang Country Roads av John Denver. Jeg var utrolig nervøs før og under opptreden min så jeg synes ikke det gikk så bra.

Den andre dagen skulle vi på emnekurs. Jeg hadde aktivitetsdag. Elsker sport og å være i bevegelse så det var kjempe gøy! Vi spillte fotball, badminton, hadde friidrett, spillte ballspill og hadde noen leker. Jeg slo faktisk også ny 60 meter rekord! Nå er tiden min 8,86 sek. På kvelden var jeg mye med Thea, Birte og Vegar. Det var utrolig morsomt!

Den tredje dagen skulle vi på et nytt emnekurs. Jeg skulle på suppe og smoothie. (tror det het det) Vi laget brenneslesuppe og gode smoothies! Jeg og Birte måtte dra midt på dagen fordi vi skulle synge på en talentkonkurranse. Jeg og Birte fikk delt tredjeplass og fikk derfor 1000 kr hver! Etter konkurransen dro vi til leiren igjen. Navnet mitt på bildet under er skrevet feil foressten.

Fjerde dagen var det volleyballturnering, tautrekking og energikamp. Alle tingene var kjempe gøy! Laget vårt kom kjempe langt i turneringen, kjempe stolt av det! Jeg var kaptein på laget foressten. På kvelden kjøpte vi popcorn og hørte på at folk sang karaoke.

Den femte dagen (altså i dag) pakket vi sammen sakene våre, kjøpte slush, var på avsluttningssermoni og dro hjem. Var en utrolig morsom leir og jeg gleder meg masse til neste år!!

Skal foressten kanskje lage innkjøpsvideoen i morgen. Det var veldig mange som ville jeg skulle ta det på video så derfor blir det video.

Har du vært på leir før?3 kommentarer

Shopping på IKEA

Hallo!

Nå har jeg vært på IKEA og kjøpt mye til rommet mitt! Er veldig fornøyd med alt sammen! Det ble ganske mange ting så jeg synes det blir bedre å ta innkjøpene i en video eller et innlegg for seg selv. Jeg skal på fylkesleir i morgen så det er ikke sikkert jeg får blogget så mye mer denne uka, dessverre.

//bilder fra bilturen

//mat på max

//outfit

Skal jeg ta innkjøpene på video eller i bilder?15 kommentarer

Summer mornings

God morgen!

Akkurat nå ligger jeg i senga og drikker grønn te med rose smak. Jeg elsker å drikke te om morgenen man føler seg mye mer våken og man blir så glad av det, eller jeg blir hvertfall det! Senere i dag skal jeg til IKEA og kjøpe ting til rommet mitt bl.a Gardiner, sengetøy, ledlys. Legger ut et innlegg i kveld om hva jeg har kjøpt og hvordan jeg har hatt det!

Også ville jeg bare si tusen takk for alle de hyggelige tilbakemeldingene jeg fikk på bildet jeg la ut av meg selv i går der jeg hadde null sminke og ikke noe filter på. Det betyr utrolig mye for meg og jeg ble kjempe glad!

IG ~ Maddismalik

Vi snakkes! (:4 kommentarer

Pakking & Øving

Jeg har bestemt meg for å begynne å blogge igjen, har savnet det så tenkte å rett og slett å begynne igjen!

Hei!

I dag sto jeg opp og tok en dusj og startet og pakke til fylkesleir som er på Onsdag. Det blir kjempe gøy! På leiren skal jeg synge Country Roads av John Denver. Jeg føler meg ikke 100% sikker på scenen når jeg spiller gitar i tilegg til at jeg synger så jeg må øve masse for å få det til å sitte!

// outfit

Resten av kvelden skal jeg bare slappe av, se på netflix eller noe. I morgen skal jeg en tur på ikea og kjøpe litt ting til rommet mitt.

Blogges x6 kommentarer
Les mer i arkivet » Juni 2016 » Mai 2016 » April 2016
hits