LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

DET VERSTE MED SOMMEREN

Hallo!

Uff, jeg er så sinnsykt redd for å ikke utnytte sommeren godt nok. Føler liksom jeg må få gjort noe hele tiden og ikke ligge i senga hele dagen. Lå liksom i senga 3 dager i strekk her for litt siden, men jeg kom meg endelig ut av huset i går og i dag har jeg vært veldig produktiv, faktisk. Har begynt på sommer-ryddinga på rommet mitt. Jeg pleier som regel å rydde, sortere og støvtørke hele rommet mitt om sommeren, før jeg drar bort. Orker nemlig ikke tanken på å ha rotete rom når jeg ikke er hjemme. Så jeg har som sagt startet på det. Det er nok det verste med sommeren, at jeg vil prøve å utnytte den så bra som mulig og jeg blir stressa og får dårlig samvittighet om jeg ikke gjør noe nå som jeg endelig har fri. Håper ikke jeg er den eneste som er sånn, haha 

For en drøy time siden tok jeg og pappa en tur til hytta for å se etter et lam han satte ut i går.  Sauene våre går nemlig rundt i skogen/fjellet i nærheten av hytta vår om sommeren. Vi tok oss en kaffekopp inne på hytta i samme slengen, veldig koselig. Nå skal jeg vel snart legge meg, ikke til å sove da. Døgnrytmen min er ikke on fleek nå, for å si det sånn. Jeg sovner i 3 tiden hver natt og våkner rundt 12. Jeg må fikse døgnrymten min, skikkelig kjipt å sove bort hver dag.blogges!
 

 ... Én kommentar

PRØVER LØSVIPPER FOR FØRSTE GANG

Ny youtube video i dag også, håper dere liker den! Ja, jeg er klar over at dette ikke var sånn kjempe fint, men det var første gang, husk det!
 


... Ingen kommentarer

BERGEN HAUL

 
Endelig kom innkjøpsvideoen fra Bergen som jeg lovet. Beklager lyset og ikke minst kvaliteten på videoen, aner ikke hva som skjedde, men håper det går bra. Husk å abonner på youtube-kanalen min og gjerne gi videoen en tommel opp om du ønsker fler videoer. Kom også gjerne med videoforslag!
 

 ... Én kommentar

TRENGER IKKE SMINKE FOR Å VÆRE FIN

 

Hallo, dere!

Beklager for at jeg ikke har lastet opp noe på min egen youtube-kanal på en uke. Har hatt litt opplastingsproblemer, men jeg jobber med å få fikset det. Forhåpentligvis kommer det nye videoer så snart som mulig. I dag har jeg ligget i senga, hele dagen. Har bare redigert videoer, sett på youtubevideoer, spist popcorn og hørt på musikk. Skikkelig deilig egentlig, ha null planer og kunne gjøre akkurat det man vil.

 

 

Det har pøsregna hele dagen her og det er søndag, så har ikke så dårlig samvittighet for at jeg bare har vært inne i senga mi i dag. Søndag=nullsminke, så jeg valgte å poste noen sminkefrie bilder på bloggen i dag. Synes man er minst like fin uten sminke som med, man trenger ikke sminke for å være fin.

 

 

Vi snakkes igjen i morgen, håper du får en kjempe fin søndagskveld og koser deg masse, masse!
 2 kommentarer

HOT ATM

Former

Jeg synes former er så fint, åhh. Når jeg sier det mener jeg absolutt ikke å bodyshame andre kroppstyper. Jeg synes bare former er veldig fint og skulle gjerne ønske jeg hadde litt mer former. Kim Kardashian, Beyonce og Demi Lovato er store forbilder for meg.

 

Naturlige øyebryn

Det har jo vært en trend lenge nå å ha de spisse, fleeky øyebrynene. Synes absolutt det er superfint, men den siste tiden har jeg fått sansen for mer naturlige bryn. Jeg synes det ser så fint ut! 

Fotlenker

Var i Bergen på arbeidsuke for litt siden, da var jeg på bikbok og jeg fikk se en skikkelig fin fotlenke, den ga meg så boho-følelse Fikk så lyst til å kjøpe den, men gjorde det ikke. Kanskje like greit det egentlig, jeg må slutte å bruke så mye penger. Fotlenken var hvertfall skikkelig fin og passer nok kjempe bra til en dag på stranden med flip-flops. Må få tak i en fotlenke før jeg drar til USA hvertfall!


 

Blush som gir glød

Var ikke sånn kjempe fan av blush før, men for litt siden testet jeg det litt mer og jeg elsket det. Elsket det så mye at jeg kjøpte meg en splitter ny blush fra chanel (jeg viser den og snakker om den i den siste innkjøpsvideoen min som kommer på yt snart) den er så fin og gir meg perfekt glød, passer PERFEKT til sommeren!!


 

Tettsittende kjoler

Helt klart et sommermust for meg i år. Pleide faktisk aldri å gå i kjole før, men i vår bestilte jeg 2 tettsittende kjoler fra nelly.com og de har blitt brukt masse. Føler meg så bra i kjoler! Kommer nok til å bruke en del penger på kjoler i sommer, haha. Liker de tettsittende kjolene best fordi sitter bra på kroppen og man får vist former, men liker også skaterkjoler, det ser så søtt ut

Likte du noe av det jeg nevnte over? // hva synes du er hot akkurat nå?
 ... Én kommentar

HAR IKKE GÅTT OPP FOR MEG ENDA

God morgen!

 

 

Grønn te, jordbær og sjokoladekjeks, finnes det noen bedre måte å starte dagen på? Tror ikke det. Åhh, det er endelig sommerferie folkens, det har egentlig ikke gått helt opp for meg enda. Siste skoledagen vår var på tirsdag så har bare hatt ferie i 2 dager, men jeg har kost meg masse til nå.

  

Resten av sommeren kommer til å bli så sinnsykt bra. Jeg har et par dager igjen her hjemme så drar snart til Sverige og får møtt familien min igjen, etter vi har vært i Sverige tar  vi turen til California, i USA. Gleder meg sånn, iiiiiihhh!

 Hva skal du i sommer?... Én kommentar

NY VIDEO PÅ JENTETIPS KANALEN

Hei, dere!

I dag har jeg og Birte vår årlige sommer tips laging, vi lager sommertips hele dagen så vi har masse tips til sommeren. For dere som ikke visste det eier vi @jentetips på instagram. Vi postet også en video på youtubekanalen vår jentetipsinstagram. Husk å se vår nye video vi nettopp postet. Du ser den her under:

f9W3KkPZCHI

Husk å abonner på kanalen vår, det kommer mange fler sommervideoer i løpet av sommeren!

Liker du kanalen vår?
 ... Ingen kommentarer

POLLENALLERGI?Bildene er fra når jeg var i Gotland i fjor sommer, hadde ikke noen bilder fra Bergen som jeg kan poste, dessverre så bare slang inn disse

 

 

Heyy

Hele arbeidsuka har gått så sinnsykt fort og i morgen drar jeg hjem fra Bergen. Har kost meg kjempe mye her i Bergen og ikke minst i barnehagen jeg og Andrine jobbet i. Arbeidsdagene kunne være litt lange noen dager og jeg ble alltid skikkelig trøtt etter jobb, men alt i alt så var det kjempe koselig å jobbe der. Barna i barnehagen er så utrolig søte og morsomme, kommer til å savne dem.

 

 

Har vært tett i nesen hele uka og har hatt skikkelig vondt i hodet til tider, trodde det bare var at jeg var forkjølet, men nå tror jeg det er noe med at jeg har pollenallergi. Jeg har aldri hatt det før, men det er visst noe spesielt pollen eller noe her i Bergen som ikke er der jeg bor.

 

 

Uansett, I dag har vi shoppet litt. Kjøpte en ny grønn te og en stor suuper fin te-kopp! Kommer til å vise dere alt jeg har kjøpt i en video når jeg kommer hjem, så gled dere. Etter shoppingen tok vi en topptur opp Ulriken. Var ganske så slitsomt å gå opp, det var jo så bratt og det ble jo bare enda brattere ned  igjen. Nå har vi kommet hjem fra toppturen og jeg har nettopp gjort hud-rutinen min og drukket grønn te. Nå skal vi bare slappe av resten av kvelden og nyte den siste tiden her i Bergen!  

♥ blogges!... Ingen kommentarer

SUMMER LOOKBOOK ♡ #1

Hei, dere!

Sommerens første sommer lookbook er nå lastet opp på kanalen min. Håper dere liker den, gjerne si ifra om dere vil ha fler!

Eqxu5RK1DD8


Likte du videoen min & har du husket å abonnere på youtubekanalen min?... Ingen kommentarer

STOLTZEN & FØRSTE DAG I BARNEHAGEN

(Dette innlegget skulle egentlig blitt postet i går, men jeg hadde rett og slett ikke tid til å poste det så poster det i dag isteden)

Hallo!

I dag var meg og Andrine's første dag på jobb i barnehagen. Det gikk kjempe bra og barna var veldig snille og søte. Var jo litt slitsomt av og til, men det må man vel bare regne med. Det var en som ba meg i bursdagen hans og som ville at vi skulle være venner resten av livet, hahah.

Når vi var hjemme fra barnehagen gikk vi opp til stoltzen. Det var skikkelig gøy og slitsomt. Kjente det virkelig i leggene når vi nesten var på toppen. Utsikten var helt fantastisk. Fikk lyst til å hoppe i fallskjerm/hangglide ut derfra, haha

Håper alle har kost seg i dag så oppdaterer jeg dere senere! ♥... Ingen kommentarer

UTFORSKER ARNA 


 

Hei fininger!

Sinnsykt deilig med søndag. Vi våknet ganske så sent, sto opp og spiste en deilig frokost med rundstykker, eggerøre og bacon på verandaen. Så sminket vi oss, gikk ut å filmet ulike klipp til en sommer lookbook som skal ut på youtube-kanalen min. Vi gikk også litt rundt her i Arna og så litt, det virker veldig koselig her!

 

Resten av dagen har vi bare slappet av og spilt litt fotball ute på banen her. 

 fine Andrine

Nå skal vi vel snart legge oss så vi får nok søvn før vi skal begynne å jobbe i barnehagen i morgen. Er veldig spent på hvordan det blir og gleder meg masse. Oppdaterer dere mer i morgen!


  

♥ blogges!2 kommentarer

FREMME I BERGEN

Hei, hei dere!

Jeg og Andrine tok toget inn til Arna i dag, satte fra oss sakene og dro med tog til sentrum i Bergen. Vi shoppet litt og så litt rundt før vi dro hjem igjen til leiligheten. Bergen er en sinnsykt fin by!  Vi bor hos storesøsteren til Andrine hvis dere lurte og vi er her fordi vi skal jobbe i en barnehage på arbeidsuka. Kjøpte foresten mine første løsvipper i dag, iiihh! Gleder meg sinnsykt til å prøve dem. Jeg har jo ganske så lange vipper fra før av, men jeg har alltid hatt lyst til å prøve.

vipper fra house of lashes, utrolig fineSorry for litt dårlige bilder men det er det eneste jeg har fra dagen, sjekk instagram for mer! Ville bare oppdatere dere litt. Håper alle har hatt en kjempe fin dag og at dere koser dere videre i kveld.

♥ blogges!5 kommentarer

JEG DRAR TIL BERGEN

Videoen sier vel egentlig alt, heheh. Håper dere liker den selv om den kanskje var litt unødvendig, men ja som jeg sa ville jeg bare oppdatere kanalen min før jeg drar. 
 
gaNxC9bc4Dg
 

♥ blogges!... Ingen kommentarer

HERLIG
God kveld!

Jeg satt vekkerklokka på 10 i går før jeg la meg, men orket ikke stå opp da så jeg bare slo den av. Våknet derfor ordentlig i halv 12 tiden, sto opp, satte meg på verandaen og spiste jordbær og drakk iste. Orket ikke ta på sminke i dag, det er jo søndag! Var så deilig å ha en sminkefri dag. Litt senere tok jeg og pappa en firhjulings-tur, det var herlig!Når jeg og pappa var ferdig med firhjulings-turen dro jeg og Ella ned å badet. Vi hadde med oss potetgull & farris, tepper, håndklær og en musicangel. Var skikkelig koselig! Etter noen timer med bading og soling hentet mamma og pappa meg, så kjørte vi til Geilo og spiste middag på en tyrkisk restaurant. Kjøpte foresten slush på vei hjem, naam. Var ikke så stor fan av slush før, men liker det mye bedre nå. Null sminke & krøllete hår etter bading

Akkurat nå skal jeg straks vaske vekk en ansiktsmaske og gjøre resten av hud-rutinen min. Så tenkte jeg å sykle litt eller hoppe på trampolina før jeg skal inn og sove. Skal faktisk til Oslo i morgen med klassen så må være uthvilt til det. Håper dere har hatt en super fin dag!

♥ godnatt søtinger

 2 kommentarer

rive av hodet


Hei, dere!

I dag våknet jeg av at solen lyste inn vinduet, ahh det var så deilig å sove lenge i dag. I dag har jeg ikke gjort noe spesielt. Tok en sykkeltur til butikken, det var så sinnsykt varmt å sykle opp igjen, det er nesten bare oppoverbakke, men det var jo en bra treningsøkt det. På bildene over ser dere litt av antrekket mitt i dag. Caps fra gant, t-skjorte fra junkyard og shorts fra bikbok.


 

Akkurat nå sitter jeg på rommet med en alkoholfri drink og venter på middag. Mamma og pappa har gjester i kveld og vi skal spise kreps, har aldri rensket en kreps før faktisk. Prøvde litt i sta og jeg syntes så synd på krepsen når jeg rev av hodet, uff haha. Håper alle koser seg i kveld

♥ blogges!2 kommentarer

Sommerstemning

God kveld!

Akkurat nå ligger jeg på verandaen og blogger, det har vært så varmt ute de siste dagene og jeg elsker det. Det er ikke så mye å gjøre på skolen nå fremover og man merker at det snart er ferie. Jeg er så sinnsykt gira for ferie nå! Etter skolen i dag hadde jeg fotballtrening, men det var nesten for varmt til å spille, hahah klager ikke. Når jeg kom hjem spiste jeg middag, trente litt mage og tok en dusj. Nå ligger jeg her på verandaen, drikker iskald appelsinjuice men sitronsaft i, spiser vannmelon og hører på sommermusikk. Har skikkelig sommerstemning nå!

 


macbook skin fra caseapp.no

Tintin spiste en bille ista, stakkar

Nå skal jeg se litt på youtube tenkte jeg, spise vannmelon, lakke neglene og nyte det deilige været. Håper dere alle har hatt en superfin dag!

♥ blogges!... Én kommentar

28-29 mai | VLOG


Liker du vlogs?

 ... Én kommentar
Les mer i arkivet » Juli 2016 » Juni 2016 » Mai 2016
hits