LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

framme på hytta

God kveld!

Nå sitter jeg ved peisen på hytta, er skikkelig mett fordi jeg netopp har spist ost & kjeks. Når vi kom hit gikk jeg først litt rundt å tok bilder. Jeg klarte selfølgelig å gå rett i en myr og bli våt, typisk meg! Så var det middag. Etter middag kjørte jeg litt firhjuling, det var morsomt! Håper alle koser seg masse i kveld!2 kommentarer

hytta!

Hallo!

Tyrkia turen ble jo avlyst noe som er utrolig dumt. Men vi har bestemt oss for å dra på hytta i noen dager. Selfølgelig er ikke det like bra som å dra til Tyrkia men det er hvertfall noe! Hytta vår er veldig fin og utsikten er perfekt så jeg kommer til å ta masse bilder. Det er litt dårlig nett men skal prøve å blogge likevel!

Til nå har jeg egentlig bare pakket alt, skiftet sengetøy og ryddet rommet. Jeg er en sånn person som må ha ryddig og fint rom når jeg drar er sted, hahah. Er jeg den eneste? Nå kommer mamma snart hjem fra frisøren så drar vi!

//det jeg har pakket

Kos dere masse i dag!2 kommentarer

nye kaktuser og sånn

Hei!

Unnskyld for at jeg ikke har blogget de siste dagene. Grunnen er fordi jeg har vært veldig nedenfor, trist og har mest ligget inne i sengen. Så det var ikke akkurat så mye å skrive om.

I dag var jeg i hvertfall ute av huset! Vi tok en tur til Drammen for å kjøpe et nytt bord til huset. Så dro vi videre til IKEA. Etter vi hadde vært der dro vi til Stortorvet på Kongsberg. Der fikk jeg kjøpt masse jeg trengte bl.a en ny annsiktsvask.

//alt er fra stortorvet bortsett fra tusjene, gleder meg så mye til å teste ansiktsvasken

//kjøpte 2 nye kaktuser på IKEA

//dagens outfit

Hva har du gjort i dag?5 kommentarer

alt raser sammen

Hei

Jeg tror jeg aldri har vært så deppa før når jeg har skrevet et blogg-innlegg som det jeg nå, hahah. Jeg er bare utrolig utrolig lei meg fordi det beste jeg vet er å reise. Vi har planlagt at vi skal dra til Tyrkia i kanskje et halvt år nå. Det var meningen vi skulle dra 1 august som er nå på lørdag. Det er masse terror og krig i Tyrkia nå om dagen så nå skal nesten helt sikkert ikke dra. Dette er utrolig kjipt for jeg har gledet meg så lenge til å komme meg vekk herfra. Noen av dere vet kanskje at jeg ikke liker å bo her jeg bor fordi det skjer nesten ingenting her og jeg føler at jeg ikke hører hjemme her. Har heller ikke mange gode venner her. Jeg tenkte jeg liksom endelig skulle få komme bort herfra litt men neida. Beklager hvis jeg er litt for negativ hahah jeg er bare utrolig trist. Jeg har egentlig bare vært på rommet mitt hele dag og drukket te. Håper dere alle koser dere masse i dag, glad i dere!

//bilder fra tyrkia for 2 år siden 7 kommentarer

netflix & lys

Hallo!

I dag er det søndag og jeg har rett og slett ikke gjort så mye. Jeg filmet inn min andre spørsmålsrunde og redigerte den. Resten av dagen så jeg på the vampire diaries. Pappa hjalp meg også med å sette opp en lampe og lys jeg kjøpte på IKEA. Til middag spiste vi hamburger. Så laget jeg noen sangvideoer.

Hva har du gjort i dag?5 kommentarer

frokost

God morgen!

Nå har jeg nettopp laget en god frokost. Jeg har ikke sagt dette før nå men jeg har godteristopp helt fram til jeg drar til Tyrkia. Det går veldig bra! Har ikke spist noe godteri, er stolt over det. Men til frokost i dag laget jeg hvertfall en salat toppet med litt olivenolje og havsalt. Jeg tok også litt tyrkisk yoghurt, honing, havregryn, banan og jordbær i en liten skål vedsiden av.

I dag skal jeg og Viktor gjøre litt "husplikter" så skal jeg prøve et treningsprogram jeg så på youtube.

Hva skal du i dag?3 kommentarer

23 juli

Hallo!

Tusen tusen takk for alle tilbakemeldinger jeg fikk for videoen min jeg la ut i dag. Det betyr så mye for meg at folk faktisk tar seg tid til meg og skriver fine meldinger! Wow, jeg blir så glad.

Jeg startet dagen med en supergod frokost med bringebærkesam, cherrytomater, en egg & salat sandwitch og grønn te såklart! Så filmet jeg og redigerte innkjøpsvideoen.

Etter jeg var ferdig med det tok jeg meg en joggetur. Var så herlig! Når jeg var klar med joggeturen tok jeg et bad, det var skikkelig deilig. Resten av dagen har jeg bare laget litt tips til @jentetips og litt sånn.... Ingen kommentarer

INNKJØPSVIDEO FRA SVERIGE

Hallo dere! 

Da har jeg endelig fått lastet opp innkjøpsvideoen, håper dere liker den!


Hva synes dere? // vil dere jeg skal fortsette å blogge?8 kommentarer

besøk av Øystein

Hei hei!

I dag kom Øystein til meg før jeg hadde våknet ahah, så jeg måtte kjappe meg opp å kle på meg og fikse meg. På starten av dagen skypa vi litt med noen av dere! Veldig koselig.

Så gikk vi ut og gikk inni den skumle kjelleren (viste den til dere på "en dag i livet mitt" videoen) Vi klarte faktisk å komme helt i enden på kjelleren. Det var serriøst sykt skummelt! Det var 2 bamser som hadde blitt klemt fast mellom noen rør i taket!! Resten av dagen var vi bare på rommet, så på videoer og hoppa på trampolina. Bra dag!3 kommentarer

SVERIGE SOMMEREN 2015

Da fikk jeg endelig lastet opp videoen! iMovie klikka HELE tiden når jeg redigerte så beklager at dette ikke er så bra. Jeg håper likevel dere liker den!
Hva synes du?

2 kommentarer

HJEMME + info om Sverige-video

HEI!!

Nå er jeg hjemme, jeg har kjørt i 7 timer og det er veldig deilig å være ferdig med det. Jeg har netopp tatt en ansiktsmaske og vasket fjeset og skrubbet det. Utrolig digg etter en lang biltur! Jeg har foressten fått så mye nytt i posten som jeg har kjøpt selv og blitt sponsa med. Det kommer på innkjøpsvideoen!

Sverige-videoen kommer i morgen. Jeg har brukt SYKT lang tid på den, så håper dere liker den.

Nå skal jeg spise reker med familien, hade!

Noen som gleder seg til video i morgen?3 kommentarer

Siste dag i Sverige

Hallo!

I dag har jeg pakka masse av tingene mine, for vi drar nemlig hjem til Norge i morgen! På ettermiddagen i dag klippet mamma håret mitt. Bare tuppene altså, ble ikke noe stor forskjell. Etter jeg var ferdig med å klippe meg tok jeg og mamma en løpetur. Vi løp ned til Grönland og tilbake som ble 1 mil. Det var herlig! Når vi kom hjem dusjet jeg og spiste kveldsmat. Naturell yoghurt med banan, elsker det!! Resten av kvelden skal jeg pakke og se på The Vampire Diaries ofc.

Ha en fin kveld videre!3 kommentarer

sommer inspo... Én kommentar

Loppemarked

Hei, dere!

I dag var det "bakluckeloppis" nede i Grönland. Der kan alle selge tingene sine. Jeg fikk kjøpt mange fine klær og smykker som var SÅ billige! Jeg skal vise dere dem i innkjøpsvideoen som kommer når jeg er hjemme igjen.

Når vi kom hjem slappet jeg av litt, så dro jeg, mormor og morfar på kirkegården. Det var veldig koselig. Det er utrolig vakkert der. Kirka er kjempe stor og det ligger et lite vann bak. Jeg ble faktisk døpt der. Altså i den kirka.

Nå skal jeg bare ligge i senga og se på The Vanpire Diaries. DAMON ER SÅ PERF.

Liker du loppemarked? I såfall hvorfor?... Én kommentar

Netflix & regn

Hallo!

I dag har det regnet nesten hele dag og jeg orket ikke gjøre noe. Jeg har for det meste ligget i senga og sett på the vampire diaries. Elsker det! Klokken 1 eller noe tok jeg og mamma oss en tur til grönland. Vi kjøpte litt godteri og en ny hårkur til meg!

Så dro vi hjem og jeg fortsatte å se på netflix. Ahah jeg var veldig lat i dag men det er lov i blandt (:

Ser du på en serie?9 kommentarer

20 ting du ikke visste om meg

1. Jeg er egentlig veldig sjenert

2. Jeg hater godteri/tyggis med vannmelonsmak

3. Jeg ELSKER country

4. Jeg kan ikke plystre

5. Jeg er svenskstatsborger

6. Jeg elsker te

7. Jeg begynner å gråte (på ekte) når jeg hører 1D sanger nå fortiden for jeg savner dem sånn

8. Jeg prøvde å spise en flue en gang

9. Jeg har ingen søskenbarn

10. Jeg har løpt sentrumsløpet på 1 mil i Oslo

11. Jeg går alltid med oppsatt hår hjemme

12. Jeg bor på en gård

13. Jeg har vært med på norsketalenter

14. Jeg er livredd for edderkopper

15. Jeg bodde i Oslo til jeg var 6 år

17. En svensk fyr med plateselskap ville jeg skulle komme å synge i studioet hans men jeg bor for langt unna så kunne ikke

18. Jeg har kyssa NIALL HORAN på halsen

19. Jeg liker ikke når folk kopierer stilen min

20. Iskaffe med krem er det beste jeg ver

Noe du ble overasket over?10 kommentarer

Buggruset

Hei dere!

Beklager for ganske sene innlegg for tiden men har rett og slett ikke hatt tid til å blogge før nå. Jeg sto opp tidelig i dag, ordnet meg, spiste frokost og tok på løpeklærne. Så dro vi ned til Grönland. Jeg var utrolig nervøs før løpet fordi jeg har ikke trent på 2 uker. Jeg klarte å løpe hele løpet uten å stoppe, er veldig fornøyd med det! Etter løpet kjøpte jeg frozen yoghurt så dro vi hjem. Det regnet skikkelig mye så har mest ligget og slappet av resten av dagen.

Er det et innlegg du vil jeg skal legge ut? (Ikke video for det har jeg ikke tid til her i Sverige) Blir utrolig glad hvis du kommer med noen forslag (:13 kommentarer

Donuts

Heii!

I dag har det ikke skjedd så veldig mye men har hatt det gøy! På starten av dagen dro vi ned til sentrum (Grönland) og handlet litt. Jeg kjøpe 5 donuts og jeg spiste alle, heheh! Elsker det virkelig SÅÅ mye. Jeg fikk også kjøpt meg en ny kjole! Når vi kom hjem fikk jeg besøk av 4-menningen min. Vi tok en liten sykkeltur.

Etter middag dro jeg, viktor, mamma og pappa ned til Grönland. Vi kjøpte frozen yoghurt og kjørte rundt å så på alle folkene. Det er helt sjukt mange folk og biler her fordi det er dansbandsvecka! I morgen skal jeg løpe et løp på 5km som heter buggruset. Det starter klokken 11 på morgenen! Ønsk meg lykke til!

Kos dere videre i kveld!... Én kommentar

Roadtrip

Hallo!

I dag har jeg, Viktor, mamma, pappa, mormor og morfar vært på en fin tur rundt Siljan i Sverige. Det er SÅÅ fint! Vi stoppet mange ganger på turen. Vi kjøpte is, var i småbutikker, hadde piknik og litt sånn. Veldig koselig!

Når vi kom hjem tok jeg meg en sykkeltur til tjernet. Nå er jeg helt utslitt og skal snart sove!

//jeg og Viktor

//dalahästar

//delicatoboll, de er SÅÅ gode

//outfit

Kos dere masse i kveld!3 kommentarer

bading

Hei dere!

På starten av dagen dro vi til Stranda for å bade. Vi hadde pakket alt klart og tatt med oss kjeks, tepper, kaffe og sånn. Men vi kunne ikke være der mer enn 10 min så måtte vi dra! Vi ble nesten spist opp av mygg og andre smådyr! Når vi kom hjem til mormor og morfar kom 4 menningen min. Vi gikk tur med hunden hennes, den er kjempe søt!

Litt senere på dagen syklet jeg og broren min til tjernet og badet, det var skikkelig varmt. Til middag spiste vi pizza nede i sentrum, det var koselig. I morgen skal vi på en liten roadtrip! Gleder meg masse!

Snakkes i morgen!4 kommentarer

Rosa sykkel

Hallo!!

I dag etter frokost dro jeg, mormor og mamma ned til sentrum (grönland) og så i litt butikker. Når vi kom hjem igjen fant jeg og broren min fram mamma's gamle sykkel. Den er SÅ SYKT kul!! Så dro vi på en sykkeltur til et tjern. Vi tok med oss litt kjeks og sånn. Det var veldig koselig. Vi fikk også bada, det var skikkelig varmt i dag.

Når vi kom hjem spiste vi blodpudding til middag. Det er faktisk noe av det beste jeg vet. Sikkert mange som tror det er ekkelt men jeg lover dere at det kjempe godt! Etter middag gikk vi en liten skogstur så dro vi til tjernet igjen for å ta et kveldsbad. Men nå må jeg gå å dusje!

Hva har dere gjort i dag?3 kommentarer

Topp 3 sminkeprodukter

Hei!

Unnskyld for at jeg kanskje ikke har blogget like mye/bra som før men det er rett og slett fordi jeg er i Sverige og da får jeg ikke så mye tid! Håper det går fint!

I dag tenkte jeg hvertfall å vise dere mine topp 3 sminkeprodukter!

//miss manga maskaraen fra L'oreal paris

//Twist-up penn? I fargen 58, superpink fra IsaDora

//Foundation fra theBalm

Hva er ditt favoritt sminkeprodukt?6 kommentarer

På bussen

Hallo!

Akkurat nå sitter jeg på bussen og spiser chillinøtter og drikker vitaminvann. Jeg har aldri tatt buss langt alene så dette er nytt og ganske skummelt for meg! Jeg er livredd for å gå av feil eller noe for jeg er ikke så kjent i Sverige.

//meg før jeg dro

Ønsk meg lykke til!3 kommentarer

Shopping

Hei!

I dag har jeg vært å shoppet på kupolen! Jeg fikk kjøpt mye jeg trengte. Det var skikkelig mye salg så fikk et par billige ting! Innkjøpsvideoen kommer når jeg er hjemme fra Sverige!

Akkurat nå ligger jeg i senga mi og venter på middag. Vi skal ha Cæsar Salat, min favoritt!

//dagens outfit

//wayne's coffee

Hva er ditt nyeste innkjøp?4 kommentarer

Dagen i dag

Hei søte dere!

Etter jeg hadde spist frokost og slappet av på sofaen tok jeg en deilig joggetur! Når jeg kom inn igjen lå jeg i sofaen og så på inspirerende youtube-videoer og skrev i planleggings-boka mi hva jeg skal handle i morgen. Jeg skal nemlig på kupolen i morgen (det er et stort kjøpesenter) og handle masse ting jeg trenger! Etter middag dro vi til en kiosk og kjøpte kuleis! Elsker det, spesielt pistasj. Resten av kvelden skal jeg slappe av med tanten og onkelen min. Jeg storkoser meg her i Sverige!

Hva er din favoritt kuleis?11 kommentarer

the first morning in sweden

God morgen!

Nå har spist en god frokost med yoghurt, egg, appelsinjuice og brød. Nam! Etter frokost la jeg meg på sofaen og her ligger jeg fortsatt.

Jeg har blokket mange på privatbrukeren min @privat_maddismalik på instagram. Jeg vil bare ha folk jeg kjenner på den. Det er utrolig stress for meg å ikke ha så mye privatliv så jeg har bestemt meg for at jeg ikke vil ha folk jeg ikke kjenner på brukeren. Håper dere forstår!

Kos dere masse i dag! xx3 kommentarer

Kjøring og tryning

Hei!

I dag har jeg kjørt nesten hele dag. Vi har stoppa noen ganger for å spise eller handle noe. Vi stoppet i Torsby (et sted i Sverige) og spiste kebabpizza. Det var så utrolig godt! Har savnet å spise det!

Så dro vi videre til Malung. Mormor har bursdag i dag så vi skulle bare stoppe innom for å spise kake. Mormor og morfar visste ikke at jeg skulle komme. Det var liksom en overaskelse. Etter tanta og onkelen min hadde gått inn for å spise kake. Listet jeg meg til ytterdøra og ringte på. De ble så overasket hahah!

Etter vi hadde spist kjørte vi videre til Borlänge. Nå er vi endelig framme og vi var netopp en tur ut og så i drivhuset deres. Selfølgelig klarte jeg å sette fast gummistøvlene mine i gjørme og tryne ned i det! Smarte meg!

Alle bildene er fra når vi kjørte hit!

Kos dere videre i kveld!3 kommentarer

Hjem til Sverige

Hei!

Dere som så "en dag i livet mitt" videoen som jeg la ut i går vet kanskje at jeg drar til Sverige i dag!! Tanten og onkelen min spurte om jeg ville være med dem hjem og såklart ville jeg det! De bor i en by som heter Borlänge og det er kjempe fint å være der! På onsdag skal jeg ta buss fra Borlänge til Malung (der mormor og morfar bor) Mamma, pappa og broren min drar til mormor og morfar på onsdag så da møter uet dem der.

Akkurat nå sitter jeg i bilen og her må jeg sitte i ca. 10 timer, ønsk meg lykke til!

Har dere vært i Sverige?10 kommentarer

EN DAG I LIVET MITT

Hei!

Jeg har filmet denne videoen i hele dag, og det tok lang tid! Håper dere liker videoen!


Likte du videoen? // hva synes du?14 kommentarer

Besøk

Hei, dere!

I dag fikk jeg besøk av Øystein! Var veldig gøy! Etter han dro tegnet jeg og broren min med fargekritt i veien, det ser skikkelig kult ut! Kan sikkert ta bilder av det i morgen og legge ut hvis dere vil! Så var det middag. Vi spiste utrolig god grillmat. Etter middag tok jeg en dusj og nå ligger jeg og ser på The Vampire Diaries imens jeg drikker iskaffe og spiser smash (det er det beste jeg vet) Håper alle får en herlig kveld videre, glad i dere!

Hva skal dere i kveld?7 kommentarer

Tre sommeroutfits

Hallo!

I dag tenkte jeg å legge ut noen antrekksbilder! Håper dere blir inspirert!

Caps - Monki

Singlet - H&M

Skjorte - Lindex

Skjørt - Bikbok

Sko - Converse

Solbriller - Polaroid

Croptop - Bikbok

Shorts - H&M

Sko - Converse

Singlet - Vet ikke

Bukse - Cubus

Sløyfe - H&M

Hvilken outfit likte du best?17 kommentarer

SPØRSMÅLSRUNDE #1

Hei dere!

Da har jeg endelig fått filmet, redigert og lastet opp videoen til dere! Det tok sykt lang tid så håper dere liker den! 


Hva synes dere om videoen?8 kommentarer

Spørsmålsrunde info & varmt vær

God kveld!

I dag har det vært kjempe varmt og jeg har solet meg! Jeg skulle egentlig ha vannkrig med broren min i dag men når jeg hadde fylt noen og skulle gå ut av huset med dem knuste de og det ble vått overalt!! Så da gadd jeg ikke, hahah. Til middag spiste vi hjemmelaget hamburger. Jeg fikk også startet med spørsmålsrundevideoen så den kommer i løpet av morgendagen! Så følg med!

// middagen

// hjemmelaget iste

Gleder du deg til spørsmålsrunden i morgen? // Hva har du gjort i dag?5 kommentarer

Besøk fra Sverige

God morgen!

Vi fikk besøk av tanten og onkelen min fra Sverige i går. Nå har vi netopp spist frokost ute sammen. Det var veldig koselig! Tanten min hadde foressten med en ny bodymist til meg og capri-sonne! Ble utrolig glad for det.

Og som dere kanskje vet skal jeg ha en spørsmålsrunde! Kommenter masse spørsmål under bildet mitt på instagram så skal jeg svare på de fleste spørsmålene på video. Jeg er ikke helt sikker på når videoen kommer ut men den kommer ganske snart. IG - Maddidmalik

Også vil jeg bare si tusen tusen takk for alle de positive tilbakemeldingene på innlegget i går. Det betyr virkelig så mye for meg!

Men nå må jeg gå ut og nyte det deilige været!

Er det fint vær hos deg?10 kommentarer

Haters, mobbing og selvfølelse

Hei dere!

Okei, dette er kanskje ikke likt innleggene jeg hatt tidligere men jeg hadde lyst til å lage et innlegg om hvordan jeg takler alt hatet jeg får, selvfølelse og mobbing. Det er ganske vanskelig for meg å skrive et innlegg som dette fordi det minner meg om ting som har skjedd tidligere og jeg er ikke den beste til formidle ting til andre heller.

Vel, for noen år tilbake var jeg ikke akkurat den personen som ble best likt. Jeg var veldig sjenert, stille og jeg brydde meg ikke om stil eller utseende i det hele tatt. Hadde ikke så mange venner heller. Jeg ble mobba og fikk slengt stygge kommentarer etter meg ofte. Dette ødela selvtilliten min utrolig mye og jeg kommer til å huske det resten av livet mitt. Når jeg gråt over de stygge kommentarene jeg fikk begynte jeg også å tenke på andre triste ting som har skjedd i livet mitt som f.eks at bestemoren min døde. Jeg sammenliknet meg også med andre noe som fikk meg til å føle meg stygg og feit. Jeg vil ikke gå mer i detaljer enn dette fordi jeg føler det er ganske personlig.

Så ble det sommerferie og jeg tenkte så mye på det skoleåret som hadde vært det verste i livet mitt. Jeg tenkte jeg ville bli pen og populær. Den sommeren begynte jeg å bry meg mye mer om utseende og klær. Jeg kjøpte min første parfyme, brukte pengene mine på klær og jeg startet min egen blogg. Hele livet mitt forandret seg. Jeg husker min første skoledag. Jeg var brun fordi jeg hadde vært i Hellas, hadde løst hår, en singlet som det sto ''I love Zante'' på. Jeg fikk bare 2 stygge kommentarer den dagen. Det var stor fremgang for meg. Det var også gutter som spurte meg om å bli sammen og jeg fikk mye mer oppmerksomhet fra folk. Det er helt sykt hvor mye utseende har å si for folk. Selv om jeg kanskje hadde blitt penere betyr jo ikke det at jeg forandret personlighet. Jeg var fortsatt den samme gamle jenta på innsiden. Jeg skulle virkelig ønske folk kunne se personligheten i andre isteden for å bare tenke på utseende. Det gjør meg utrolig trist. Selvfølelsen og selvtilliten en min ble bedre og bedre utover høsten. Jeg følte meg så bra. Jeg bygget opp selvtilliten min. Det er ikke noe som skjer over natta men over lenger tid.

Jeg er utrolig glad jeg har bra selvtillit den dag i dag. Hvis jeg ikke hadde hatt det hadde jeg nok slettet instagram og bloggen min for lengst. Vi får masse hat på jentetips og jeg får mye hat på min egen bruker og sangbrukeren min hver dag. Det som hjelper meg med å ikke bry meg er alle dere fantastiske følgerne mine, musikk, kjæledyrene mine og så klart løping. Jeg vil takke alle dere som støtter meg og tar dere tid til å skrive så mye snilt til meg. Det betyr virkelig så mye. Jeg har jo fortsatt mine dårlige dager og jeg sammenligner meg fortsatt med andre, men det er noe jeg jobber med. Selvfølelsen min er ihvertfall bedre enn noen gang og jeg er SÅ mye lykkeligere enn før. Haterne har gjort meg mye sterkere.

Husk at ingen fortjener å dømt på grunn av utseende. Husk at du er perfekt akkurat som du er. Uansett fjes, hudfarge, kropp, øyne osv. Alle mennesker fortjener å ha det bra og alle skal få være seg selv.

//randomt bilde av meg

Hva synes dere om innlegget? || får du mye hat?35 kommentarer

Fikk ikke sove!

Hallo!

Når jeg skulle legge meg i går kveld fikk jeg virkelig ikke til å sove. Det poppet opp så mange ideer om hva slags tips jeg kan legge ut på jentetips, hva jeg kan skrive om på bloggen, hva slags sanger jeg kan covre og så mye annet! Det gikk ikke å sove.

Jeg lå våken helt til klokka halv 4. Da sto jeg opp og drakk iskaffe og la meg igjen. Hahah kjempe sunt! Jeg la meg til å sove igjen men da klarte jeg hvertfall ikke å sove fordi jeg får så mye energi av iskaffe. Jeg mistet alt håpet. Så jeg ga opp å få noe søvn.

Jeg sto opp, tok med meg dyna og la meg ute på verandaen og ventet på at solen skulle komme fordi jeg ville se på soloppgangen. Jeg lå og leste det nye og spiste kjempe god frokost klokken 6 om morgenen! Det var skikkelig koselig.

Når jeg var ferdig med å spise vasket jeg ansiktet, tok på litt maskara og fikset bryna mine. Så dro jeg ut på joggetur med min kjempe søte hund, Samson. Vi løp 8,4 km. Elsker å løpe!

Jeg er fornøyd med kroppen min og bilde over er den jeg er. Så hat det om du vil. #hatersmakemestronger

Foressten kommer det et overaskelses innlegg senere i dag som handler om noe litt personlig så følg med på bloggen min i dag!

Har du døgnet før?15 kommentarer
Les mer i arkivet » Juni 2016 » Mai 2016 » April 2016
hits