LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

JEG DRAR TIL USA I MORGEN

Hallooo!

Jepp, jeg drar til USA i morgen som det står i overskriften. Jeg er så sinnsykt spent og jeg gleder meg så utrolig mye. Jeg har drømt om å dra til USA helt siden jeg gikk i 3 klasse og nå skjer det endelig! Fikk mange spørsmål på snapchat i dag om hvor jeg skal, hvem jeg reiser med og hvor lenge jeg skal være der. Jeg reiser med familien min til California og vi blir borte i 2 uker. Vi starter i San Francisco og kjører nedover, så det blir altså en California-roadtrip.

Siden vi skal til Santa barbara og Santa monica blir det jo bading så jeg trengte en ny bikini. På bildene over ser dere 2 bikinideler jeg kjøpte på nelly.com for noen dager siden. Elsker den, spesielt underdelen! Foresten så tar jeg ikke med macen til USA så det blir ikke sånn kjempe mye blogging tror jeg, da blir det i såfall blogging fra mobilen. Jeg lover at det kommer videoer og selvfølgelig masse bilder fra USA! Husk å adde meg på snapchat så dere får sett hva jeg driver med, det er liksom litt enklere og oppdatere dere på snapchat.

Vi reiser hjemmefra klokken 8 i morgen tidlig, det blir en laang dag med mye reising i morgen så jeg må legge meg snart.

Godnatt, fininger. Jeg setter virkelig så stor pris på dere alle som skriver så mye positivt til meg og som gidder å klikke seg inn på bloggen min hver dag!6 kommentarer

SKINCARE ROUTINE SOMMEREN 2016

Hei, dere!

I går postet jeg skincare routinen min for sommeren 2016, håper virkelig dere liker den! Merket at jeg fikk noen kommentarer om hvor jeg kjøper formula produktene mine og hvor mye de koster. Jeg kjøper de på vita og de koster rundt 99 per stk.

GojteMO3AY0
 

Hva er dine favoritt skincare produkter?


 

 

 


 ... Ingen kommentarer

KANALTRAILER(hadde ingen bilder fra dagen så jeg bare tok noen gamle jeg fant, enjoy)

God kveld!

I dag våknet jeg klokka ca. 12. Våknet med vippe-lim over øyet, litt var klistret fast i øyevippene også, fresht. Jeg filmet nemlig en kanaltrailer i går og jeg ville ha på løsvipper så jeg tok det på. Fikk veldig mange snaps om at dere synes den var bra, tusen takk! Dere kan se resten under her:

 

 
 

Uansett, etter jeg hadde prøvd å få vekk litt vippe-lim og spist frokost dro jeg ned til Ella. Det så fint å endelig være hjemme så jeg kan treffe henne igjen <3 Har ikke gjort noe spesielt resten av dagen egentlig. Har sett litt på hvor mye ulike sminkeprodukter jeg skal kjøpe i USA koster, prøvd å finne ut hvilket glowkit fra anastasia jeg burde kjøpe og litt sånne ting. Har også vært ute med pappa og sett på den nye mopeden min, den er så fin! Jeg gleder meg masse til å vise dere den, det kommer nok bilder på bloggen av den snart. 

Likte du kanaltraileren?


 ... Ingen kommentarer

SVERIGE HAUL

Endelig en ny haul-video! Håper virkelig dere liker den, husk å gi videoen en tommel opp og abonner.
 


Hva synes du om innkjøpene?


 2 kommentarer

PRODUKTIV DAG 

Hei, fininger!

Jeg kom hjem fra Sverige i går og jeg savner å være der allerede. Jeg kunne godt vært der et par uker til. Deilig å komme hjem også da, selvfølgelig. Orket ikke pakke opp noen ting i går så alt ble liggende gulvet, kan vel helt ærlig si at rommet mitt var helt kaos i går. Våknet i 10 tiden i dag og bestemte meg for at dette skal bli en veldig produktiv dag. Jeg startet med å stå opp, lage en stor kopp grønn te også satte jeg i gang og rydde rommet og pakke opp. Så fikk jeg på meg treningsklærne og gjorde litt øvelser, utrolig deilig å endelig trene litt igjen! Etter treningen spiste jeg frokost, tok i en hårmaske, dusjet, gjorde hudrutinen min og fikset neglene mine.fiineste, samsondroppet sminken i dag, deilig!


 

Jeg er en sånn person som må føle meg ren, ha det ryddig og organisert rundt meg for å føle meg bra. Noen av dere kanskje synes det høres litt rart ut, men jeg kan ikke noe for det, haha. Hva jeg skal gjøre resten av dagen vet jeg ikke enda. Kanskje skal jeg lese i boka jeg holder på med akkurat nå (den er så sinnsykt spennende!!!) eller så skal jeg kanskje begynne å pakke litt til USA. Får se hva som skjer, håper hvert fall at dere får en kjempe fin dag videre! ble blå negler denne gangen

Husk foressten å sjekke ut den nye youtube-videoen jeg postet på kanalen min i går. Du finner den i innlegget under dette, tusen takk for snart 900 abonnenter!

Vi snakkes!... Én kommentar

SØSKEN TAG

Ny video på kanalen, håper dere liker den!
 


Vil dere ha fler videoer med Viktor?


 ... Én kommentar

SHOPPET MASSE KLÆR


litt store sko??

Hei, dere!

I morgen drar vi fra Sverige. Har hatt mange fine dager her, men blir deilig å komme hjem også. I dag har jeg pakket masse av tingene mine, har en del igjen ehehe. Jeg har også vært på loppemarked og shoppet masse klær! Kan godt ha en innkjøpsvideo fra Sverige som jeg hadde i fjor om dere vil det. Nå skal jeg drikke grønn te, forberede meg til en 7 timer lang biltur i morgen og trekke en giveaway-vinner på @jentetips. 

Bildene over er foressten fra i går. Vi dro til hytta vi har i Sverige og slo gresset, eller jeg slo ikke da. Jeg lå inne og leste. Det er ikke ofte jeg leser, men kjøpte en sinnsyyyykt spennende bok her i Sverige, klarer ikke legge den fra meg. Skal fortelle dere mer om den senere. Hytta ligger midt i skogen og det er så koselig der! Liker tanken på at det går bjørner rundt der, det er så spennende og kult, whatever. Håper dere har hatt en kjempe fin dag, elsker dere. HAR FORESSTEN SNART 1000 ABONNENTER PÅ YOUTUBEKANALEN MIN, IIIHHH. 

Blogges!3 kommentarer

DE SISTE DAGENE


 

Hallo, dere!

Vi skal mest sannsynlig være i Sverige litt lenger enn planlagt og jeg er så glad for det! Elsker virkelig å være her. Jeg og mamma dro ned til sentrum på kvelden i går, mange koselige folk der og bra stemning. (Bildene over er fra i går kveld) Vi var bl.a inne i et stort telt med masse musikk og sånn og vi kjøpte Langos. Google det om du lurer på hva det var, det var hvertfall godt.

 

 

I dag dro jeg og mamma på stranda tidlig på morgenen. Vi kjørte først på butikken og kjøpte frokost og andre ting vi kunne spise på stranda. Var sykt koselig og ikke minst varmt. Har faktisk fått skille og blitt ganske så brun. Prøvde også ut havfruehalen min igjen og det var skikkelig gøy. Jeg kunne liksom ikke ta den på meg på land fordi da måtte jeg hoppe langt ut (det er veldig grunt) og da ville jeg gått på trynet. Derfor måtte jeg prøve å få den på meg i vannet, noe som var litt av en utfordring for å si det sånn. Alle stirra, men det er vel forståelig haha. Nå skal jeg snart sette meg i sofaen og se på tv med mormor og morfar, vi snakkes!

 
Hva er det morsomste du har gjort i ferien så langt?... Én kommentar

IKKE SÅ SPENNENDE
 

Hallo, fininger!

Jeg har ikke gjort noe spennende i dag, det mest spennende var vel at jeg lakket neglene mine, eheh. Bortsett fra å lakke neglene mine har jeg bare ligget i senga, lest og sett på serier. Savner faktisk å være hjemme. Gleder meg skikkelig til å komme hjem, men mest av alt gleder jeg meg til å treffe vennene mine igjen og drikke grønn te av en stor kopp (her er det bare mini kopper, såå irriterende!)

Elsker foressten leppefargen jeg har på bildene over, den er kanskje ikke så veldig sommerlig, men bruker den uansett. Den er fra NYX hvis noen lurte. Nå vet jeg faktisk ikke hva jeg skal gjøre. Det står mellom å gå en tur, fortsette å se på serier eller filme en youtube-video. Får se hva jeg gjør. Vi snakkes i morgen.

HUSK FORESSTEN Å MELD DERE PÅ VÅR NYE GIVEAWAY PÅ @JENTETIPS!

Hva har du gjort i dag?2 kommentarer

GJEDDE BITT


 

God kveld!

I dag startet dansbandsveckan her i Malung, google det om du lurer på hva det er. Jeg, mamma og pappa dro hvertfall ned til sentrum og hørte på åpningskonserten. Det blåste skikkelig mye og jeg ble så kald, så jeg gikk å kjøpte donuts og satte meg i bilen (typisk meg) Når mamma og pappa var ferdig med å se på dro vi å kjøpte pizza. Senere på kveden syklet jeg og Viktor bort til tjernet som ligger ganske nærme huset her. Vi testet havruehalen min og badet. Det var skikkelig morsomt å svømme med den, men det ble ikke så lenge da. Mamma har skremt meg og sagt at de så en kjempe stor gjedde der her om dagen, jeg er seriøst livredd for å få bli bitt. Vannet er så mørkt at man ikke ser hva som er under deg, som du ser på bildene under og det gjorde meg ikke mindre redd akkurat

t-skjorte skille?Har du noen gang blitt bitt av noe under vann?2 kommentarer

DEN PERFEKTE BASEN

Hei, dere!

I dagens innlegg tenkte jeg å vise dere hvordan jeg sminker ansiktet mitt, hva slags produkter jeg bruker, hvilken rekkefølge jeg bruker produktene og litt tips og triks. Håper dere liker innlegget! Hvis dere vil ha fler slike innlegg, si ifra. Jeg lager gjerne flere om dere vil det.

TRINN 1 - FOUNDATION

Først påfører jeg foundation med kosten min ''pointed foundation brush'' fra real techniques. Kosten er ganske liten og tynn, derfor kommer jeg liksom til alle stedene jeg vil ha foundation på. Jeg bruker dream satin liquid foundationen fra Maybelline i fargen 40. Den har faktisk solfaktor 13 i seg, noe som er bra.TRINN 2 - CONCEALER

Så går jeg over til concealer, påfører det på de stedene jeg vil dekke litt ekstra som f.eks under øynene mine. Jeg bruker FITme concealeren fra Maybelline. Jeg synes den funker helt greit, kanskje ikke den beste concealeren, men den funker. Vet du om en bra concealer, gjerne si ifra til meg! Etter jeg har tatt på concealer ''presser'' jeg det inn med en beautyblender.

TRINN 3 - KOMPAKTPUDDER

For å sette foundation og concealer på plass bruker jeg et kompakt pudder. Jeg kunne også brukt et transparent pudder, men jeg velger å bruke et kompakt pudder fordi det gir bedre dekk evne. Pudderet jeg bruker er fra Max factor og det heter Creme puff pressed powder. Jeg har kjøpt dette pudderet så mange ganger etter jeg har brukt det opp, eeeelsker det!

TRINN 4 - BRONZER

Så er det over til bronzer. Når man har tatt på foundation og concealer blir ansiktet ditt litt ''flatet ut''. Jeg bruker bronzeren til å skyggelegge for å gi tilbake ansiktet noen av konturene som ble flatet ut. Jeg legger bronzer under kinnbenet, kjevebenet og i pannen, nærme hårfestet. Bronzeren jeg bruker er fra The Balm og heter bahama mama, kjempe fin og matt bronzer! Som dere ser på bildene under blir det tydelige streker under kinnbenet, jeg blander selvfølgelig dette ordentlig godt ut.
 

TRINN 5 - BLUSH

For å få litt farge kinnene bruker jeg favoritt blushen min fra chanel i fargen 260 alezane. Blush er helt klart et av mine favoritt sminke produkter i sommer, det gjør så du ser mye mer våken og frisk ut. TRINN 6 - SETTINGSPRAY

Jeg bruker en settingspray fra nyx, den gjør at sminken min holder seg på plass hele dagen. Jeg er veldig fornøyd med den. Nå lurer du kanskje på hvorfor jeg tar på settingspray før highlighter. Det gjør jeg fordi da fester highlighteren seg mye bedre og det ser kjempe fint ut! (haha, sorry for bildet under)TRINN 7 - HIGHLIGHTER

Siste trinn, highlighter! Når huden fortsatt er litt fuktig etter settingsprayen tar jeg på highlighter over kinnbenet, litt på haken og litt på nesen. Highlighteren jeg bruker heter mary-lou manizer og den er fra The Balm. Elsker trikset med å ta på settingspray før highlighteren!

Så er jeg ferdig! Husk at dette bare er hvordan jeg gjør det og at det finnes andre måter gjøre det på. 

Hva synes du om slike innlegg? blogges!8 kommentarer

SNAPCHAT Q&A

God kveld!

Kom nettopp hjem fra en kjempe våt sykkeltur, det regnet skikkelig! Pappa og Viktor kom hit til Sverige i dag. For å feire tok jeg og Viktor oss en sykkeltur bort på butikken og kjøpte donuts (selvfølgelig) og pringles, men det regent så sykt på vei hjem at jeg nesten ikke kunne se, haha. 

Snapchat Q&Aen som jeg snakket om er hvertfall ute på kanalen nå, håper dere liker den. Husk å abonner!

Ce4U6dH0J8U
 
Regner det hos deg?


 ... Én kommentar

DAGENS INNKJØP


 

Hallo!

Det ble ikke noe blogging i går fordi jeg rett og slett var alt for trøtt, men håper det går fint haha. I dag har vi vært i Mora, Dalarna og shoppet litt. Jeg kjøpte ikke sånn kjempe mye fordi jeg skal jo til USA snart og jeg har planer om å shoppe masse der, men kjøpte jo noe. Jeg vet en del av dere liker innkjøps innlegg så derfor tenkte jeg å vise dere hva jeg har kjøpt.

Noe av det jeg ble mest fornøyd med i dag og faktisk trengte mest er denne jeans shortsen. Den er fra merket crocker og den sitter superfint på! Vet man ikke ser den så godt på bildet, men jeg kommer nok til å bruke den på bilder fremover på bloggen så dere får sett den litt bedre da.

Fikk endelig kjøpt en ny argain oil til håret. Det har vært skikkelig bra for håret mitt, men jeg gikk dessverre tom for litt siden. Fikk heldigvis tak i en ny i dag!Jeg har seriøst bare 2 bher jeg faktisk liker og føler meg fin i. Var på tide med en ny! Denne er veldig enkel, men synes likevel den er kjempe fin. Den satt også veldig fint på og den var skikkelig behagelig.

Jeg og mamma kjøpte nytt shampo og balsam. (vi deler) Disse er utrolig bra for håret mitt, så måtte kjøpe mer. Jeg kommer ikke til å bruke shampoen tho. Jeg har ikke fortalt dere dette, men jeg har begynt med balsam metoden. Vet ikke om jeg kommer til å fortsette med dette, men det er noe jeg tester ut. Jeg kan sikkert ha et innlegg om det hvis noen av dere ikke vet hva balsam metoden er.Dette var mine innkjøp i dag, håper dere likte det. Blogges!

Hva slags produkter bruker du i håret ditt? // Likte du innkjøpene?6 kommentarer

EKKEL OPPLEVELSE//klærne over kjøpte jeg i dag

Hei, dere!

Hadde en ganske så skummel og ekkel opplevelse når vi var på en stor bruktbutikk nede i sentrum i dag. Jeg og mamma bestemte oss nemlig for å dra til denne bruktbutikken fordi jeg elsker second hand og jeg ville se om jeg fant noen vintage ting. Uansett, vi går inn i butikken og det står 3 menn og titter på en sykkel. Jeg merker at han ene ser skikkelig på meg, men bryr meg ikke så mye om det, jeg går bare ved siden av mamma og begynner å se på klær. Når jeg var lei av å se på de klærne som var der gikk jeg videre alene for å prøve å finne noe. Så ser jeg meg til siden. Noen meter fra meg sitter han mannen i en camping stol og stirrer på meg. Altså, det var ikke bare sånn at han kikket litt på meg av og til, han satt seriøst å stirret meg ned! Det var ganske creepy, men jeg bare latet som ingenting.

Litt senere kommer han nærmere og nærmere meg. Rett før han går fordi meg ser han rett på meg og han tar opp telefonen sin, han tar den opp til kinnet sitt (ikke øret, men kinnet!) og kameraet peker rett mot meg. Når han har passert meg tar han ned telefonen med en gang og kikker på den. Han var ikke akkurat veldig diskré, det var jo helt åpenbart hva han dreiv med. Jeg så sikker på at han enten filmet elle tok bilde av meg! Det er sinnsykt ekkelt at han mest sannsynlig har et bilde av meg på telefonen sin nå, aner ikke hva han skal bruke det til. Ærlig talt, hvem gjør sånne ting?

Har du opplevd noe lignende?

 8 kommentarer

FØRSTE VLOGGEN FRA SVERIGE

Da er den første Sverige vloggen på youtubekanalen min ute. Håper dere liker videoen!
 


blogges!

 ... Ingen kommentarer

BEACHY HAIR 

Heyy

Var en skikkelig bra start på dagen i dag. Jeg og mamma sto opp ganske tidlig, eller ja klokka 9 (det er tidlig for å være sommerferie!) Vi spiste frokost, tok på oss treningsklærne og tok en joggetur. Det var faktisk veldig varmt og deilig. Hadde med meg telefonen min og en liten høytaler sånn at jeg kunne spille no motiverende musikk imens vi løp. Var skikkelig kleint når vi møtte noen da, haha. På vei hjem fra joggeturen stoppet vi vet et tjern og bada. Det var så deilig og avkjølende, skal helt klart gjøre det fler ganger når jeg er her i Sverige. Fikk veldig krøllete hår etterpå tho, som dere ser på bildene over

Har vlogget i dag så vil ikke fortelle så mye mer om dagen. Dere får helt enkelt se på videoen som snart kommer opp på yt-kanalen min ''Madelene Stensrud''. Husk å abonner så du får varsel om når en ny video er ute. Jeg og Birte postet foresten en ny video på kanalen vår i dag som heter ''jentetips''. Gjerne abonner på den også!

Nå skal jeg fortsette å se på EM finalen, vet ikke hvem jeg heier på, men det er morsomt å se på likevel. Håper egentlig på straffekonkurranse, det er så spennende haha. Men vi blogges i morgen!

Hvem heier du på i finalen?3 kommentarer

PINK BIKEHallo!

I dag har det tordna her i Sverige og vært ganske dårlig vær, så holdt meg inne ganske lenge. Sov faktisk 2 timer midt på dagen i dag. Jeg er så trøtt for tiden, kan være pga medisinen jeg tar nå (har bihulebetennelse). Det ble finere vær utover på ettermiddagen heldigvis. Da syklet jeg og mamma bort til en campingplass her. Vi kjøpte is og satte oss ved vannet. Måtte låne sykkelhjelmen til morfar og jeg kledde den virkelig ikke. Det var så sinnsykt flaut vær gang det kom bil, måtte bare se bort eller ned, men det er viktig med hjelm folkens! Bruk alltid hjelm. Sykkelen jeg har her i Sverige er utrolig fin da, eeelsker fargen!

Nå skal jeg jobbe litt med et innlegg som snart skal ut på bloggen, svare og sende noen mail også skal jeg vaske vekk sminken og bare slappe av. Vi blogges i morgen!

Hva synes du om sykkelen?

 2 kommentarer

DONUTS & PIZZA

 

Hei, fininger!

Første dag i Sverige. Sov til halv 10 i dag, sover skikkelig godt her! Jeg sto opp, vasket ansiktet, spiste frokost og det vanlige. Etter det gikk jeg ut og solte meg, var så digg vær. Har faktisk ikke solet meg en eneste gang i år! Litt senere ut på dag tok jeg og mamma en gåtur til Grönland (sentrum) Kjøpte noen donuts og en vitamindrikke. Det er aldri donuts der jeg bor så passer alltid på å spise donuts hver gang jeg er her i Sverige, det er seriøst det beste jeg vet om.

Når vi endelig kom hjem igjen var jeg så sliten, vi hadde gått nesten 1 mil! Så ringte vi og bestilte pizza, tok bilen og hentet de og spiste når vi kom hjem igjen. Det er vel egentlig det som har skjedd i dag, koser meg i hvertfall masse her!

 

//meg og mami

Liker du donuts? blogges!3 kommentarer

DAGENS INNKJØP

 

God kveld!

Ahh, jeg er endelig framme i Sverige. Det tar 7 timer å kjøre hit fra der jeg bor og denne gangen gikk det kjempe fort! Når jeg var mindre syntes jeg det tok en evighet å kjøre til Sverige, men det har forandret seg nå, haha. Vi stoppet i Kongsvinger og tok en liten pause.

Det var et senter der så jeg kjøpte et par ting jeg trengte. Kjøpte favoritt ansiktsvasken min for den forrige ble brukt opp. Den så sinnsykt bra og fjerner all sminken så grundig og fort! Foundationen min var også tom så jeg måtte ha en ny. Har hatt den Dream Satin Liquid foundationen en gang før og jeg synes den funker kjempe bra så ble en ny flakse. Ville også ha en litt mørk farge å ha på leppene så jeg kjøpte et lipquid lipstick fra NYX, utrolig fin farge!

 Hva er ditt siste innkjøp? blogges!5 kommentarer

ARIZONA WARRIORSTopp - Bikbok

Shorts - Svensk sportsbutikk

Armbånd - Bikbok

Sokker og sko - Adidas

Hadde helt glemt å poste disse antrekks-bildene. De er altså ikke fra i dag, men fra når jeg var i Bergen på arbeidsuke. Men dere, jeg drar til Sverige i morgen!! Jeg er så sinnsykt gira og jeg gleder meg kjempe, kjempe masse til å se familien min igjen! Noe av det beste med sommeren er helt klart å være i Sverige, jeg trives så godt der. Det blir en 7 timers biltur i morgen så tenkte å vlogge. Forhåpentligvis får jeg vlogget ganske mye mens jeg er i Sverige. Gleder meg så til å vise dere hvordan jeg har det der!


Vil du ha vlogger? blogges!


 2 kommentarer

GUACAMOLE

Hei, dere!

 

Laget litt guacamole i sta. Har nesten spist avokado hver dag hele denne sommeren, elsker det. Det er ikke bare kjempe sunt, men det er kjempe godt også! Tenkte å dele min guacamole oppskrift med dere i dag. Husk at dette bare er hvordan jeg gjør det og at det går an å bruke andre ingredienser. Men hvertfall, det jeg bruker er:

-avokado

-hvitløk

-chilli

-lime

-salt & pepper

 Starter først med å mose avokadoen. Hvis den ikke er så myk altså ikke helt 100% moden kan det være vanskelig å mose den, pleier da å bruke en foodprossesor/blender eller noe.Etter avokadoen er most tilsetter jeg hvitløk, chilli og limesaft. Noen ganger bruker jeg sitronsaft om jeg ikke har lime, det smaker ganske likt egentlig så det er ingen krise om du ikke har lime.Salt og peppre blandingen litt, miks alt sammen og nyyyt! Guacamole er virkelig noe av det beste jeg vet og det kommer det til å bli mer av i sommer.

Liker du avokado?2 kommentarer

JUNI FAVORITTER

God morgen!

Da er min første ''favoritt-video'' ute på youtube. Mange som ønsket en juni favoritter, så håper virkelig dere liker videoen! Husk å abonner på kanalen min også, setter så stor pris på det.

m4BTzE-eTZQ
 
Også bare lurer jeg på om du vil jeg skal poste mer innlegg her på bloggen og ikke så mange videoer, eller synes du det er bra sånn som det er nå?


 2 kommentarer

ELSKER PIZZA


 


 

God kveld!

Har nettopp spist en kjempe god hjemmelaget pizza med mozarella, hvitløk, oliven, chilli og litt andre ting. Ahh, jeg elsker pizza! Det har regnet masse her i dag og det frister derfor ikke så mye å gå ut, så har holdt meg inne i dag. Klager ikke altså, synes regn er utrolig koselig egentlig. Nå skal jeg snart gå å lage litt guacamole og kanskje se en film eller noe.

  

Var foressten på hallingmarken i går, det var gøy det altså, men når jeg kom hjem var jeg så sinnsykt sliten. Føler jeg ikke orker noen ting mer, det har kanskje noe med at jeg er syk (har vært det 1 måned nå). Vi vet ikke hva det er enda, men jeg var hos legen her om dagen og tok blodprøver, så jeg får vel svar i løpet av neste uke.Håper dere får en superfin lørdagskveld videre, så blogges vi!... Ingen kommentarer

SOMMER LOOKBOOK #2

Ny youtubevideo igjen! Denne gangen ble venninnen min Andrine med å spille inn en lookbook-video. Alle klippene er spilt inn i Arna, Bergen hvis noen lurte på det. Håper dere likte videoen, husk å abonner på kanalen min!
 


 


... Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » September 2016 » August 2016 » Juli 2016
hits