LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

TOPP 3 HÅRPRODUKTER

Hei!

I dag skal jeg vise dere mine topp 3 hårprodukter. Jeg har allerede hatt mine topp 3 sminkeprodukter så derfor ville jeg lage en til som handlet om hår.

1. Herbal Essences Shampoo

Jeg har brukt denne shampoen (og balsamen) veldig veldig lenge nå og jeg har ikke gått lei. Den passer perfekt til håret mitt og lukter himmelsk!

2. Hårspray fra JOICO

Denne hårsprayen bruker jeg nesten hver dag. Jeg har veldig "flatt hår" som går rett ned. Hårsprayen gjør at håret mitt står mye mer opp og at jeg får mer volum i håret.

3. Moroccanoil

Denne håroljen har jeg også brukt veldig lenge. Man kan ha den i både tørt og vått hår. Jeg bruker den i vått hår etter jeg har dusjet. Jeg tar en liten mengde, gnir det i hendene og påfører i håret. Dette gjør at jeg ikke får floker og håret mitt blir veldig mykt og blankt.

Hva slags innlegg vil du at jeg skal legge ut?5 kommentarer

SYK VLOG OG DRO HJEM FRA SKOLEN

Hallo!

De siste dagene har jeg vært veldig forkjølet og syk, I haaaate it. Jeg begynner å bli litt bedre nå da heldigvis. I går (ALTSÅ SØNDAG 23 AUGUST) laget jeg en ''syk-vlog''. Den skulle jeg egentlig poste i går men det funket ikke (vet ikke hva som skjedde) så derfor kom den i dag isteden. Jeg dro på skolen i dag men fant fort ut at jeg virkelig ikke var i form så pappa hentet meg. Når jeg kom hjem gjorde jeg litt lekser også laget jeg tips (til @jentetips på instagram) Men uansett, her er videoen:


Når var du sist syk?2 kommentarer

VEGGLIDAGEN-VLOG

Hallo!

Jeg beklager for at denne videoen kom litt sent, har bare ikke hatt tid til å redigere osv. Håper dere liker den


Liker dere videoblogger?

 ... Én kommentar

Skolestart og nye videoer

Hei!

Vet det er litt lenge siden jeg har blogget, beklager! Jeg har hengt mye med venner i det siste, det har vært skolestart og skjedd masse på jentetips, giveawayer osv. Så derfor blir det litt lite tid til bloggen!

I dag har jeg hatt min andre skoledag. Det går egentlig helt fint bare at jeg savner sommeren, allerede. Etter skolen i dag dro Birte hjem til meg for å ta "giveaway-bilder" Hun dro for litt siden. Resten av kvelden skal jeg redigere litt videoer og sånn!

Husk å meld deg på giveawayene på jentetips!... Ingen kommentarer

Hjemme fra Gotland & ny youtube-kanal?!

Hei!

Nå har jeg kommet hjem fra Gotland! Det har vært noen fantastiske dager og jeg kommer til å huske denne turen for alltid. Det var så utrolig vakkert i gotland og jeg gjorde så mye gøy! Vi dro på roadtrip, badet på mange fine steder, var i lummelunda grottorna, jeg fikk shoppet, spiste god mat, var i europas største isbar og mye mer. Turen var bare helt perfekt. Jeg beklager for lite blogginnlegg imens jeg har vært borte men jeg ville egentlig bare slappe av imens jeg var der. Jeg spammet veldig på instagram da, heheh så dere kan se mange bilder fra Gotland derfra!

Jeg kom hjem i går kveld og det var veldig godt å få legge seg i sin egen seng etter mange timer med reising. I dag har jeg laget en del tips altså til brukeren til jeg og Birte, jentetips på instagram. Helt sykt at vi har 58 tusen følgere nå!

Etter jeg var ferdig med å lage tips så spilte jeg inn et cover av låten ''Råka tå ei pil'' av Hellbillies. Jeg har likt hellbillies helt siden var liten og kan nesten alle sangene deres utenat. Jeg har bestemt meg for å ha en youtube-kanal der jeg bare poster covere. Youtube kanalen heter Madelene music, gjerne abboner! Kommer til å poste ganske ofte på den kanalen. Fortsetter selvfølgelig med innkjøpsvideoer, vlogs osv på ''Madelene Stensrud'' kanalen.
Hva synes dere om dette coveret?

 ... Ingen kommentarer

DET Å ELSKE SEG SELV

Hallo, dere!

I dag har jeg tenkt til å dele et innlegg med dere som jeg har hatt lyst til å dele ganske lenge nå men har liksom aldri tatt meg tid til å skrive det. Det handler rett og slett om det å elske seg selv.

Okei, som sikkert de fleste vet så er det et utrolig stort kroppspress for oss jenter. I magasiner, på nett, i reklamer osv ser vi nesten alltid en annonse om f.eks "hvordan trene bort magefettet raskt" eller noe lignende, vi ser bilder av super smale jenter og overskrifter som "Hvordan få drømmekroppen" Det påvirker meg i blandt og jeg er sikker på at mange andre også blir det.

Det er så utrolig trist, synes jeg. Vi er bare barn. Vi burde ikke bekymre oss for f.eks hvor mye vi veier, vi burde ikke droppe måltider for å bli tynnere. Jeg får så vondt i hjertet hver gang jeg hører noen si at de hater kroppen sin. De fortjener ikke å gå rundt å bekymre seg for hvordan de ser ut. De er perfekte akkurat som de er. Uansett hudfarge, størrelse og vekt.

Jeg har selv mislikt kroppen min mye og tenkt f.eks at jeg ikke har like smale og fine bein som henne, at magen min ikke er like trent som hennes, lårene mine er mye større enn hennes osv.

Det å sammenligne seg selv med andre er noe av de verste som finnes. Det fikk i hvertfall meg til å prøve så hardt å bli de personene jeg sammenlignet meg selv med. Det kan føre til spiseforstyrrelser, depresjon og bekymringer, noe som ikke er bra i det hele tatt. Hvis du ofte sammenligner deg selv med andre råder jeg deg til å gjøre ting du elsker som f.eks synge, danse, løpe, spille fotball, håndball, tegne, høre på musikk, hva enn du elsker og føler du er flink til. Gjør det. Det har hvertfall hjulpet meg. Da får jeg tankene over på noe annet og jeg får selvtillit når jeg føler jeg er god til noe!

Jeg vet jeg bare er en 14 år gammel jente og at jeg ikke gjør så stor forskjell men jeg vil bare at dere skal ha det bra for jeg bryr meg så mye om dere. Jeg vil være et godt forbilde for dere. Husk at dere alle er perfekte akkurat som dere er. Aldri la noen dra dere ned! Uansett hvordan du ser ut, hvilken hudfarge du har, hvilket tall det står på vekten. Er det deg og det kommer det alltid til å være! Elsk kroppen din, den er fantastisk. Du får bare en, så ta vare på den! #NoBodyShaming

Hva synes du om innlegget?6 kommentarer

GARDEMOEN

God morgen!

Akkurat nå sitter jeg i bilen på vei til gardemoen. Gleder meg masse til å dra til Gotland. Kommer til å legge ut masse bilder derfra så følg med på instagram! Heter Maddismalik.

//bilder fra instagram

Håper alle får en kjempe bra dag!!... Ingen kommentarer

Mye som må gjøres

God morgen!

I morgen drar jeg til Gotland, yey! Har utrolig mye å gjøre før jeg drar. Må pakke ferdig, ha spa (har alltid spa før jeg reiser noe sted), rydde rommet, støvtørke, rydde klesskapet og skifte skifte sengetøy. Jeg er en sånn person som må ha perfekt rom før jeg drar noe sted.

Akkurat nå sitter jeg på verandaen og tar et fotbad. Har også spist frokost. Tyrkisk yoghurt med havregryn, elsker det! Snart skal jeg gå inn å ta hårkur også skal jeg rydde litt.

Hva gjør dere før dere reiser noe sted?2 kommentarer

SVENSK VLOG!

Hallo søtinger!

I dag har jeg laget en vlog på svensk siden det var skikkelig mange som ville ha en video på svensk. Håper dere liker den!


Hva synes dere??... Én kommentar

drar i morgen

Hallo!

I morgen skal vi dra fra hytta! Det har vært veldig koselig å være her men kjenner det blir deilig å komme hjem. Jeg skal nemlig til Gotland (som dere kanskje visste) og jeg gleder meg så masse til å komme hjem og pakke til det! I går og i dag har jeg egentlig bare lest, laget tips til @jentetips og kjørt firhjuling.

Hva skal dere resten av ferien?... Én kommentar

GOTLAND?!

Hallo!

Siden vi ikke kunne dra til Tyrkia pga terror og krig har mamma faktisk bestilt en ny liten ferie! Hun vekte meg på morgenen i dag og sa vi skulle ut å reise. Hun ville ikke si hvor vi skulle dra før Viktor og pappa kom til hytta. Og det har de nå gjort og mamma har sagt hvor vi skal. Vi skal til gotland i Sverige! Jeg har hørt så mye fint om gotland og sett mange filmer som har vært derfra! Gleder meg skikkelig masse til å se i små butikker, oppdage nye steder, bade på stranda og ta masse bilder!

//bilder fra hotellet

Kan sikkert vlogge i mens jeg er der hvis dere vil?2 kommentarer

SPØRMÅLSRUNDE NR. 2

God morgen!

Jeg reiste fra hytta med pappa klokka 6 i dag! Han skal på jobb så derfor kan jeg være hjemme imens. Jeg har endelig fått filmet,redigert og lastet opp videoen! Håper dere liker den. Gjerne gi meg tilbakemeldinger! (beklager hvis tintin var plagsom i videoen)


Ha en fin dag!


... Én kommentar

sykkeltur & skyting

god kveld!

I dag dro vi på en sykkeltur. Vi stoppet midt på turen og spiste militærmat som pappa fikk med seg hjem etter han var i militæret for litt siden. Det var SÅÅ godt! Vi syklet 2,6 mil. Stolt av meg selv for sykling er virkelig ikke min greie!

Når vi kom hjem fra sykkelturen gikk jeg, mamma og Viktor ned til elva. Der badet vi. Når vi kom opp igjen dusjet jeg i utedusjen vår for første gang. Det er rett og slett en pose man fyller med vann og henger opp i takrenna. Det fungerte ganske bra men det var SÅÅ kaldt fordi det blåste. Det var også vanskelig å få ut shampoen av håret fordi strålen var så liten.

Når jeg hadde dusjet og kledd på meg fikk vi besøk av naboene. De har fått en ny hund og den er serriøst så søt! Når de dro gikk jeg, Viktor og pappa ned på jordet og skøyt med salonggevær. Det var kjempe gøy. Har hatt en fin dag!

Skal foressten hjem en liten tur hjem i morgen! Og hele spørsmålsrunden min jeg har laget har blitt sletta! Så jeg må lage en helt ny! Så bare still meg nye spørsmål.... Ingen kommentarer

liten tur hjem

God morgen!

Nå sitter jeg faktisk hjemme og drikker te! Jeg, broren min og pappa dro hjem fra hytta rett etter frokost. Pappa måtte fikse noe på gården. I mens jeg venter ser jeg bare litt på tv og er på mobilen. Når han er klar skal vi bare på butikken så drar vi inn igjen til hytta.

//dagens enkle outfit

Noe dere vil jeg skal blogge om?5 kommentarer
Les mer i arkivet » Juni 2016 » Mai 2016 » April 2016
hits