LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

ONSDAG

ahh, jeg får panikk. Det er så utrolig vanskelig å blogge når det ikke skjer noe spesielt i hverdagen. Det er liksom bare skole og trening og jeg føler innleggene mine blir så utrolig kjedelige. Håper dere holder ut, lol. Om du faktisk interesserer deg for den kjedelige dagen min i dag, fortsett å les:

På skolen i dag hadde vi valgfag, et av ukas høydepunkter faktisk. Jeg har fysisk aktivitet, jeg elsker jo å bevege meg, det er 100 ganger bedre enn å bare sitte stille på en stol. Vi hadde intervall trening og vi løp masse. På fotballkampen i går merka jeg faktisk hvor dårlig kondis jeg har fått i forhold til det jeg hadde før så nå har jeg skjerpa meg. Etter skolen skulle jeg på konferanse time, så det var ikke vits at jeg dro hjem liksom,så jeg venta på Rødberg (sentrum) til det var min tur. I mens jeg ventet tok jeg på meg gym-klærne fra fysisk aktivitet og helse og tok meg en joggetur. Ble så glad når jeg kom på at jeg kunne bruke gym-klærne mine å jogge i, smarte meg.

Konferansetimen gikk vel fint. Var livredd i starten. Jeg så nesten ikke på læreren min engang, men det gikk bedre etter at vi var ferdig med å snakke om matte-karakteren min eheh. Når jeg kom hjem laget jeg meg en fjordland-middag som ikke ble varm nok, anbefales å varme maten ordentlig, folkens! Så satte jeg i gang med leksene. Nå er jeg endelig ferdig med leksene og nå skal jeg ta meg en kopp grønn te (SELVFØLGELIG) og se på youtube.


 

Vi snakkes!... Ingen kommentarer

FOTBALLKAMP OG ANTREKKET FRA I GÅR


 


 

(bildene over er fra antrekket jeg brukte på skolen i går)

Hallo, dere!

I dag har jeg vært på skolen som vanlig. Når jeg kom hjem filmet jeg litt på en video jeg driver å lager, den kommer mest sannsynlig opp til neste uke. Nå har jeg redigert en god stund, og tenkte jeg bare ville slenge inn et lite innlegg på bloggen. Vi skal spille fotballkamp etterpå, altså laget mitt. Dette er første fotballkampen jeg har spilt siden før sommerferien, så det blir jo spennende. 

De som har meg på snapchat har kanskje merka at jeg er mye mer aktiv der enn det jeg var før. Snapchat er liksom en mye enklere måte å snakke med dere på og det er liksom enklere for meg å svare på ulike ting der. Jeg heter ''madelenesliv'' foressten, til dere som vil se storyene mine og sende meg snaps. Det er så koselig og jeg setter virkelig stor pris på alle snaps jeg får, selv om jeg kanskje ikke viser det sånn kjempe mye.

Nå er planen at jeg skal øve litt på matte, spise (JEG ER SÅ SINNSYKT SULTEN) også skal jeg på fotballkamp. Ønsk meg lykke til!

 4 kommentarer

CALIFORNIA 2016

EEENDELIG ER CALIFORNIA VIDEOEN FERDIG!

Det har vært utrolig morsomt å både filme og redigere videoen, så jeg håper virkelig dere liker den! Gjerne abonner på kanalen min, hadde satt så stor pris på det.

 
 

 ... Ingen kommentarer

CROISSANTER OG GRØNN TE


  

God ettermiddag, dere!

Jeg har vært på trafikalt grunnkurs hele denne helgen. Vi ble ferdig klokken halv 12 i dag, skikkelig deilig å endelig få vært litt hjemme. Jeg og mamma dro på butikken rett etter kurset i dag, jeg kom nemlig på at jeg var tom for bind. Uansett, på butikken så jeg croissanter og jeg måtte bare ha, det er helt klart noe av det jeg liker best og spise! Når jeg kom hjem varmet jeg dem og drakk grønn te, som dere ser på bildene over. 

Bortsett fra at jeg har vært på trafikalt grunnkurs i helgen har jeg også redigert masse på et par youtube-videoer. TUSEN TAKK FOR 1000 ABONNENTER!!! Jeg elsker å holde på med youtube, det er så utrolig morsomt. Det at faktisk folk vil se på videoene mine gjør det bare enda bedre, så tusen takk!

Håper dere koser dere masse resten av søndagen!2 kommentarer

REISEN HJEM FRA USA - VLOG

Hallo!

Nå har jeg lastet opp den siste vloggen fra USA, håper dere liker den! Beklager at jeg bare laget 2 vlogger, men jeg ville fokusere mest på ''California 2016'' videoen som snart kommer. Husk å abonnere!

 ... Ingen kommentarer

FAVORITT SMINKE FOR ØYEBLIKKET

Hei, dere!

I dag skal jeg vise dere mine tre favoritt sminkeprodukter for øyeblikket. Jeg har hatt et innlegg som dette tidligere, men jeg får jo nye favoritt produkter etterhvert som tiden går. Dette er 100% mine ærlige meninger og ingenting er sponset. Håper dere liker innlegget!

ANASTASIA GLOW KIT - THAT GLOW

Før jeg dro til USA ønsket jeg meg virkelig ett glow kit fra Anastasia, så med en gang jeg var på sephora måtte jeg jo bare kjøpe et. Det kostet rundt 40 dollar + taxes. Virkelig verdt alle pengene! Jeg snakket med en utrolig hyggelig dame på sephora (de som jobba på sephora i San Francisco var veldig hyggelige alle sammen!!) hun hjalp meg med å finne det glow kitet som passet best til min hudtone. Det ble ''that glow'', det var det glow kitet jeg hadde tenkt til å kjøpe i utgangspunktet, så det var bra! Alle fargene er veldig pigmenterte og jeg elsker alle sammen!
 

NARS CONCEALER - VANILLA

Inne på sephora i Los Angeles bestemte jeg meg for å kjøpe en ny concealer. Aldri i mitt liv har jeg prøvd en så bra concealer som den fra NARS. Jeg har i den i fargen vanilla som sagt og den synes jeg passer veldig bra til min hudtone. Concealeren har så sinnsykt bra dekkevne og man ser virkelig mye mer våken ut! Den kostet rundt 30 dollar + taxes.
 

CHANEL BLUSH - ALEZANE

Dette har vært favoritt blushen min hele sommeren og til nå, elsker den fortsatt like mye. Fargen er så fin, den sitter godt og den er bra pigmentert. Den lukter faktisk også veldig godt, noe som kanskje ikke har så mye å si, men det er jo et lite pluss haha
 

Har du prøvd noen av disse produktene?... Én kommentar

REISEN TIL USA - VLOGFørste vloggen fra USA er endelig ute på youtube! Håper dere liker den, fler videoer kommer snart.


... Ingen kommentarer

JETLAG

Hei, dere!

Skolen har startet igjen, hverdagen er tilbake. Jeg går jo i 10 klasse nå og det er jo et veldig viktig skoleår, så jeg skal virkelig gjøre mitt aller, aller beste. Uansett, det er endelig fredag og helg. Det skal bli så deilig å sove litt lenger på morgenen. Jeg er fortsatt utrolig trøtt etter at jeg kommer hjem fra USA, jetlag as. I går kveld sovnet jeg rett etter vi hadde spist middag, klokken 6. Jeg våknet i 9 tiden (på kvelden altså) og trodde jeg hadde sovet helt til neste kveld. Jeg fikk panikk og trodde jeg hadde sovet bort hele skoledagen. Jeg løp inn i stua og var i ferd med å kjefte på mamma for at hun ikke vekket meg, men så skjønte jeg at jeg bare hadde sovet noen timer, haha. Håper i hvert fall dere koser dere masse i kveld og sover godt eheh så snakkes vi snart!  God helg!
 ... Ingen kommentarer

HJEMME FRA USA + CALIFORNIA TEASER

HEI, DERE!!

Det er så lenge siden sist, har virkelig savnet å blogge, men det har faktisk vært litt deilig og bare være borte fra bloggen en stund også. Nå er jeg tilbake i hvert fall! Har hatt det kjempe, kjempe bra i USA. Jeg har sett og opplevd veldig mye nytt jeg kommer til å huske resten av livet. Nå er jeg i full gang med å redigere en California 2016 video. Jeg filmet nemlig mange klipp i mens jeg var i USA slik at jeg får laget en hel video til dere. Jeg har allerede postet en lien teaser video, der får dere sett noen få av klippene som kommer til å være med i den. Dere får sett teaseren under:

 


 
 
 
Det kommer også et par vlogger, så gled dere! Til dere som lurer på hvor jeg har vært, så har jeg vært i San Francisco, Santa Cruz, Monteray, Santa Barbara, Santa Monica, San Diego og Hollywood. Jeg har selvfølgelig tatt litt bilder også, men tenkte å la det være et eget innlegg med masse bilder fra USA. I morgen starter jeg på skolen igjen, gleder meg ikke i det hele tatt, kunne godt hatt ferie i et par uker til.
Nå skal jeg vaske ansiktet, drikke grønn te (HAR IKKE DRUKKET DET PÅ 2 UKER!?!?!) også skal jeg finne ut hva jeg skal ha på meg i morgen og sånn.
 
Gleder du deg til skole/jobb?

 
 


 

 


 ... Ingen kommentarer

OPPDATERING FRA USA

Hei, dere!!

Nå er det ganske lenge siden jeg postet noe, men som dere kanskje vet er jeg i USA! Har vært i San Francisco i 3 dager nå, utrolig fin by! Alle de høye bygningene her gir meg så new york følelse, haha. Har allerede sett veldig mye av byen både fordi vi tok en guida tur i en koselig buss uten tak og fordi vi har gått SKIKKELIG mye. Det er så mange bratte bakker her! Prøver fortsatt å komme meg over jetlaggen, føler meg litt trøtt hele tiden egentlig. Tiden i Norge ligger 9 timer før.

I går dro meg og Birte på shopping. Var innom masse butikker, mine favoritt innkjøp fra dagen i går ble kjøpt på sephora. Det kommer innkjøpsvideo når jeg kommer hjem!

De var så utrolig snille på sephora! Jeg fikk kjempe bra hjelp og plutselig kom det en som jobba der forbi meg. Hun stoppa og bare: "jeg må bare si det men løsvippene dine er skikkelig fine" (jeg bruker ikke løsvipper til vanlig som regel) og jeg bare: ohh, thank you! I don't actually use false lashes. Også sa hun at det var sykt at de var så lange ogsånn. Dere aner ikke hvor glad det gjorde meg! Jeg har hvertfall opplevd masse til nå og jeg storkoser meg her! I morgen drar vi fra San Francisco. Vi har leid bil så vi skal kjøre nedover til Santa Cruz.

Vi blogges snart!... Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » August 2016 » Juli 2016 » Juni 2016
hits