LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

Jakt med pappa

Heii!

I dag har jeg vært på jakt med pappa, var veldig gøy! Jeg har vloget i hele dag så en "jakt-vlog" kommer ut så snart jeg er ferdig med å redigere.

I morgen drar jeg foressten til Sverige, yaassss! Til dere som ikke visste det så er jeg halvt svensk og har hele familien min i Sverige uten om bestefar. Gleder meg masse masse!

Noen andre videoer dere vil jeg skal legge ut?... Ingen kommentarer

Overnattingen hos Helen

Hei!

Jeg overnattet hos Helen fra i går til i dag, det var veldig gøy som alltid! Vi gjorde egentlig det vanlige, snakket og så på film. Vi så filmen Annabelle, den var egentlig mye dårligere enn jeg trodde. I dag tidelig laget Helen kjempe god frokost. S'mores, rundstykker, sjokolade, frukt, te og bær!

Jeg kom hjem for litt siden. Nå driver jeg å pakker litt ogsånn fordi jeg drar til Sverige på onsdag. Husk foressten å sjekk ut den nye giveawayen vi har på @jentetips nå!

Hva skal dere i høstferien?... Ingen kommentarer

HØSTFERIE!!

God kveld!

Nå er det en stund siden jeg har blogget men det er kun fordi det er veldif stressende pga skole, fritidsaktiviteter og jentetips. Nå er det endelig høstferie og jeg håper jeg får mer tid til å blogge!

I dag har jeg prøvd å spille inn et nytt cover til youtube kanalen min. Det tar virkelig så utrolig lang tid og jeg klarte dessverre ikke å bli ferdig i dag. Ellers så har jeg bare stalket mange youtubere og sett på de gamle videoene deres, gjør det hele tiden hahah. Så tok jeg et bad, jeg føler jeg alltid legger ut noe på sosiale medier om at jeg bader! Jeg bader ikke så ofte altså hah.

Snart er det middag og mamma har lagd kyllingnuggets, prøve smakte i sta og de var sykt gode! Klokken 8 skal jeg dra opp til Helen og overnatte der. Vi skal i hvertfall se på skrekkfilm, gleder meg masse!

Hva skal dere i kveld?3 kommentarer

numedalscup

Hei dere!

I dag tidlig dro jeg på numedalscup, hadde en kjempe bra dag! Vi spillte mange kamper og jeg koste meg masse. Jeg har egentlig vært på cup hele dag så har ikke gjort så mye mer. Dusjet og sånn når jeg kom hjem. Nå snart skal jeg planlegge morgendagen, jeg skal øve til noen prøver og jobbe med et mat og helse prosjekt jeg har. Jeg skal lage mat og dessert til hele familien min. Noen som vet hva jeg skal lage til middag? Det er yndlingsmaten min og jeg har nevnt det i noen av videoene mine, noen som vet? Ahah

Kos dere videre i kveld!... Én kommentar

OSLO I MORGEN??

Hei søte dere!

I dag har det vært en helt vanlig dag på skolen. Når jeg kom hjem var jeg iskald fordi det har regnet skikkelig mye i dag, så jeg tok en dusj. Akkurat nå sitter jeg og spiser ristet brød med avokado, havsalt og pepper (som vanlig)

Men... Det er en ting jeg ikke har sagt til dere. Jeg skal nemlig dra til Oslo i morgen på min første sangtime på 6 år! Hun som skal bli "læreren" min bor i Oslo så derfor drar jeg dit etter skolen i morgen. Oslo er 3 timer unna her jeg bor så jeg må kjøre bl.a tog. Jeg gleder meg veldig og synes virkelig det er verdt å dra den lange veien for en sangtime! Jeg har så utrolig lyst til å bli bedre.

// jeg og Birte på skolen i dag

// tights fra H&M

Har det regnet hos dere i dag?2 kommentarer

Vanlig dag - VLOG

Hei! 

Beklager for at jeg ikke har blogget på ganske lenge, det er rett og slett fordi jeg ikke har orket og har hatt lyst. Men i hvertfall filmet jeg en vlog for litt siden og nå er jeg ferdig med å redigere den! 


Hva synes du om vlogs?4 kommentarer
Les mer i arkivet » Juni 2016 » Mai 2016 » April 2016
hits