LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

Vintersko fra junkyard.no

Hallo!

For litt siden fikk jeg noen nydelige vintersko fra junkyard og i dag tenkte jeg å endelig vise dem til dere! Jeg er veldig glad i rosa så disse passer perfekt for meg, elsker skoene så mye! Disse skoene er veldig små i størrelsen så anbefaler å ta 1-2 størrelser større enn det du har til vanlig hvis du skal bestille slike!

Hva synes du om skoene?3 kommentarer

på skolen igjen

God kveld!

Jeg er i mye bedre form så jeg dro på skolen i dag! Jeg hadde 2 fremføringer og 2 prøver. Deilig å få gjort noe av de tingene jeg ikke fikk gjort når jeg var syk!

I morgen skal jeg og Birte møtes etter skolen og ta noen bilder (sier ikke hva de er til ennå). Så drar jeg på klubb også må jeg hjem og pakke til lørdag. Vi drar til Lillestrøm ca. klokken 8. Jeg er så gira og gleder meg masse masse til denne helgen! Til dere som ikke vet det allerede så drar jeg og Birte ned til Lillestrøm for å jobbe på kids expo og møte mange av dere.

Foressten så har jeg en rabattkode på danielwellington.com dere kan bruke! Dere får 15% rabatt på alle deres produkter hvis dere bruker koden "maddismalik" Glad i dere! ;*2 kommentarer

sick

Hei, dere!

Selvfølgelig fikk jeg feber og ble hjemme akkurat i dag når vi hadde mat og helseprøve, engelsk presentasjon og norsk innlevering. Uff, utrolig stressende at jeg må gjøre dette senere enn alle de andre. Jeg hadde uansett ikke klart å være på skolen i dag så var bra jeg droppet det. Jeg har vondt i hele kroppen og har feber. Jeg sov nesten i hele dag, hørte litt på musikk og så på netflix.

Jeg håper virkelig jeg blir frisk til helgen så jeg kan dra på Kids Expo i Lillestrøm, jobbe der og møte mange av dere! Jeg er blir vel mest sansynlig frisk da!

//null sminke

Har dere mye lekser, prøver eller innleveringer?6 kommentarer

Minnie ears

God kveld!

I dag var jeg på skolen som vanlig. Når jeg kom hjem jobbet jeg med engelsk presentasjonen jeg skal vise fram i morgen. Blir en utrolig slitsom dag i morgen. Vi har mat og helse prøve, engelsk fremføring og en nynorsk innlevering. Gruer meg, men det går sikkert bra!

Fikk foressten nye ekstra ører i posten i dag! Jeg bestilte minnie mus ører for litt siden og i dag kom den endelig. De er så søte!!

Hva synes du om mine nye ekstra ører?6 kommentarer

Everyday makeup routine - video

Hva synes du om videoen? // noen fler videoforslag?

6 kommentarer

02:39

Hei!

Akkurat nå er klokken 02:39 om morgenen og jeg er fortsatt våken. Har hatt en veldig fin natt/kveld med Ella! Følte egentlig bare for å blogge akkurat nå selv om sikkert ingen ser dette fordi alle sover. Ligger foressten på gulvet akkurat nå, prøver å sove. Vi gadd ikke dra ut sengen (min så det blir en dobbel seng) så det er utrolig dårlig plass i senga, derfor la jeg meg på gulvteppet mitt. Vel, sorry for helt unødvendig blogginnlegg, hade!! ilysm... Ingen kommentarer

Kino

Hei, dere!

I går var jeg på klubb og nattkino som sikkert noen av dere visste fordi jeg nevnte på snapchat i går. Heter "madelenesliv" der hvis noen lurer på det! Uansett, vi så på den siste Paranormal Activity-filmen og jeg skvatt så sjukt mange ganger. Altså det var helt ille men veldig gøy også da, hahah. Jeg kom hjem ca. halv 1 i går så derfor våknet jeg først nå, oops

//meg og Ella

Hva gjorde dere i går?3 kommentarer

Hektisk dag

HALLO!!

Jeg er endelig tilbake med masse motivasjon og mye bedre humør så husk å følg med på bloggen min fremover!

I dag har jeg vært på skolen (det kom vel ikke som et sjokk, hahah) Det var egentlig en helt vanlig skoledag. Etter skolen dro jeg og Birte til gamlehjemmet og sang der. Vi har sunget på veldig mange andakter der helt siden vi var små. Jeg synes det er utrolig koselig å synge for de eldre og når man ser de faktisk setter pris på at vi kommer dit å synger for dem, det gjør meg så glad.

Akkurat nå sitter jeg å spiser sushiiiiii, har akkurat vært på fotballtrening. Vi har startet med innetreing nå fordi det er så kaldt ute! I morgen har jeg spansk prøve så må øve litt mer på den og dusje. Gleder meg til å bare sove, har vært en hektisk dag!

Håper dere har hatt en fin dag!2 kommentarer
Les mer i arkivet » Juni 2016 » Mai 2016 » April 2016
hits