LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

Matte-date

Heii hei

Det er første desember i morgen! Gleder meg så utrolig mye til å få masse julestemning, drikke julete, dra til familien min i Sverige og selvfølgelig åpne julekalenderen min jeg har fått av Birte! Vi har nemlig en tradisjon, vi lager julekalender til hverandre vært år. Vi har gjort det de siste 4-5 årene, noe som er veldig koselig! Jeg har også en til te-julekalender som jeg har kjøpt på home and cottage. Jeg får altså en ny te-pose hver dag, det er bare økologisk te!

Men over til i dag. På skolen i dag har vi øvd mye til mattetentamen som vi har i morgen. Etter skolen kom Birte hjem til meg og vi øvde i over 3 timer til tentamen og drakk rose-te. Utrolig snilt av Birte å hjelpe meg! Jeg er ikke så veldig flink i matte men har veldig lyst til å få en bra karakter så jeg har jobbet mye! Nå skal jeg straks legge meg så jeg får nok søvn til i morgen. Godnatt!

Har du julekalender? Isåfall hvilken?4 kommentarer

Gjesteinnlegg

Hei alle sammen!

Nå kommer det et litt annerledes innlegg her på bloggen. Et slags gjesteinnlegg.

Jeg heter Thea og er 14 år gammel. I går reiste jeg til Madelene. Vi har blitt ganske godt kjent i det siste, og vi finner på masse morsomt!

Jeg kom opp med en buss til sentrum her Madelene bor, og vi møttes. Vi var på ungdomsklubben de har her oppe, gikk litt rundt og vi var på Kiwi. Jeg møtte igjen mange venner jeg ikke har sett på en liten stund, og det var veldig koselig!

Etter klubben dro vi hjem til Madelene. Når vi kom dit lagde vi oss iskaffe, poppet popcorn og fant litt ostepop. Vi satt på det fine rommet til Madelene og koste oss og snakket. Etterhvert lagde vi oss te (jeg anbefaler virkelig teene fra "Kusmi", de er kjempegode!!).

Enda senere på kvelden bestemte vi oss for å sminke oss på gøy. Vi hadde det veldig morsomt og lo veldig mye!

Hva skal du gjøre idag?

Håper du likte et annerledes innlegg her på bloggen!

Klem fra Thea

\\Resultatet av sminkingen sent på kvelden, skal vi bli beauty-bloggere og ha en collabbruker eller? :P... Én kommentar

Bra dag

God kveld!

Som noen av dere kanskje vet har jeg vært på storo-senteret i dag og shoppet! Var en veldig bra dag. Er helt utslitt nå så skal bare slappe av og sove. Gleder meg utrolig mye til å sove lenge i morgen, har ikke sovet lenge på mange uker pga skole i hverdagen og filming osv i helgene.

I morgen tror jeg at jeg skal spille inn en youtubevideo og ta noen bilder til et samarbeid jeg har med en nettside!

//jeg og lillebroren min

Hva gjorde du i dag?... Én kommentar

Shopping

God morgen!!

Nå er klokka halv 7 og jeg skal snart dra til Storo senteret! Gleder meg skikkelig til å shoppe fordi det er så mye jeg trenger akkurat nå. Håper alle koser seg kjempe masse i dag!

//bilde fra klubben i går

Hva skal du i dag?... Én kommentar

Snøø

Hei!

I dag har det snødd veldig mye, så jeg fikk jeg endelig brukt de nye vinterskoene mine som jeg viste dere for litt siden! På skolen i dag skjedde det ikke så mye. Vi hadde først matte, så jobbet vi litt med en presentasjon også hadde vi MOT resten av dagen.

Nå har jeg netopp trent litt, dusjet og spist middag. Har tenkt til å jobbe med litt skolearbeid nå snart. Håper dere koser dere masse denne mandagskvelden, glad i dere!

//jeg og Ella

Er det snø hos deg?2 kommentarer

søndag

Halloo!

I dag måtte jeg stå opp klokka 9, skulle virkelig ønske jeg kunne sove lenger men jeg måtte i kirka (er konfirmant i år). Etter jeg hadde vært i kirka dro jeg hjem til Ella, det var veldig koselig!

Husk foressten å sjekke ut youtubekanalen til jeg og Birte! Det er link i bioen til @jentetips på instagram. Vi har tenkt til å poste litt tips videoer framover, håper virkelig dere er spente på å se fler videoer!

//jeg og Ella

Har du husket å abonnere på kanalen vår?... Én kommentar

sliten

Hei!

Beklager for at jeg har vært lite aktiv på bloggen den siste uka. Det har vært mye stress og jeg har rett og slett ikke orket. Håper det går bra!

I dag har jeg vært på skolen, skjedde ikke så mye bortsett fra at vi hadde svømming i siste time. Når jeg kom hjem var jeg helt utslitt, blir bare det i blandt. Har egentlig bare slappet av helt siden jeg kom hjem og hørt på Imagine Dragons, elsker musikken deres!

Noen innlegg dere ønsker å se på bloggen fremover?5 kommentarer

Leopard printed pants

Croptop - Bikbok

Bukse - marked i Sverige

Sekk - ICA

Klokke - DW

Likte du antrekket?... Én kommentar

Kids Expo

God kveld!

Som dere sikkert vet har jeg og Birte vært på Kids Expo i helgen, det var skikkelig gøy! Vi dro tidlig på lørdags morgenen. Det første vi gjorde når vi kom til messa var å stille Alexander Rybak noen spørsmål om hans nye bok på scenen. Johanna Grønneberg Mesa kjent fra Radio Norge og MTV var konfransieren og vi hjalp mye til . Hun var veldig snill og jeg lærte mye nytt om hvordan å være på scenen. Møtte veldig mange fine folk bl.a Daniel Owen (han er så flink!!

På søndagen (altså i dag) sto vi opp tidelig og dro hjem til Joakim også kjent som Noobwork. Hjemme hos han snakket vi mye om youtube osv, det var veldig lærerikt. Han er en veldig koselig fyr. Etter dette dro vi ned på messa med han og vi fortsatte å jobbe på scenen slik vi hadde gjort på lørdagen.

Nå er jeg endelig hjemme, har øvd mye til en musikkprøve vi skal ha i morgen. Tror det kommer til å gå helt greit, musikk er jo et av mine yndlingsfag. Nå skal jeg bare synge og spille litt gitar så tror jeg nok jeg skal legge meg.

//ble jo litt shopping hahah

Vil du se innkjøpene?7 kommentarer
Les mer i arkivet » Juni 2016 » Mai 2016 » April 2016
hits