LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

2 juledag VLOG


Liker du vlogs?... Én kommentar

Jul, jul, jul

God jul!!

Håper alle hadde en kjempe fin julaften i går og koste seg masse! Det gjorde hvertfall jeg. Fikk veldig mye fint bl.a nytt kamera, fjällräven sekk og real techniques koster.

I dag skal jeg egentlig bare slappe av tror jeg, kanskje ta litt bilder med kameraet, se på youtubevideoer og drikke iskaffe! Håper alle koser seg masse i dag.

Hva fikk du til jul?6 kommentarer

Drar til Sverige

God morgen!!

Nå er det 23 desember og snart julaften. Har egentlig Ikke fått så mye julestemning fordi det ikke er snø, men gleder meg allikevel! Akkurat nå sitter jeg i bilen på vei til Sverige. Det er vel sånn 9 timer igjen til vi er framme. Blir så bra å endelig få se familien min igjen. Skal foressten feire jul hos tanten og onkelen min år. Får også treffe fetteren min for første gang!

Dere har nok merket at jeg ikke har blogget noe bra i det hele tatt de siste måndtene og dere vet nok hvorfor. Det er mye som skjer, mye stress med skolen osv, men nå som det er ferie har jeg mye bedre tid så driver å vurderer om jeg skal vlogge litt i mens jeg er i Sverige.

//dagens outfit! ser helt forferdelig ut hahah

Vil dere at jeg skal vlogge?2 kommentarer

Skater Skirt

For litt siden fikk jeg tilsendt et utrolig fint skjørt fra girlcode.no! Skjørtet heter "Skater Skirt Black" det er utrolig stilig og jeg synes det passer bra til både fest og hverdag. Skjørtet koster foressten også bare 129 kr. Utrolig fornøyd med det!

Hva synes du om skjørtet?5 kommentarer

saturday morning

God morgen!

Akkurat nå sitter jeg i sengen min og drikker iskaffe, perfekt start på dagen! Planen for i dag er å være hjemme helt til klokken 5, så skal jeg opp til Birte og sove der. Vi skal lage masse tips, filme og redigere. Så gled dere! ;)

//messy hair

//superfine sokker jeg fikk av Birte i kalenderen

Hva skal du i dag?... Ingen kommentarer

gleder meg til å få fri

God kveld!

Nå er jeg endelig ferdig med mattetentamen, har bare 1 tentamen igjen denne uken og det er engelsk. Har engelsktentamen i morgen. Er ikke like stressa for engelsktentamen som for matte, føler meg mye flinkere i engelsk så det går sikkert helt fint.

Akkurat nå ligger jeg i sengen min, ser litt på youtube og drikker te, grønn te selvfølgelig cuz it's my fave. Skal snart pakke tingene jeg trenger til tentamen i morgen også skal jeg sove! Gleder meg så sjukt mye til ferie for da kan jeg sove lenge, blogge mer, jeg slipper lekser/tentamener osv. Blir så deilig!

Gleder du deg til juleferie?... Én kommentar
Les mer i arkivet » Juni 2016 » Mai 2016 » April 2016
hits