LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

HVA FÅR DEG TIL Å KALLE MEG HORE

Jeg vet ikke hvor mange ganger i mitt liv jeg har blitt kallt hore og jeg har bare levd i 15 år. Hva får deg til å kalle meg hore? For jeg aner virkelig ikke. Du har ingen grunn til å kalle meg hore. Jeg er jomfru og jeg selger ikke meg selv. Jeg vet det er mange jenter som også blir kallt horer, det er ikke bare meg. Jeg føler meg veldig krenket og sint derfor velger jeg å få det ut her.

Hvorfor sier ikke folk i fra når de blir kallt hore? Jo, fordi det er blitt så vanlig å bli kallt hore i dagens samfunn at vi ikke velger å si noe.

Hore blir veldig ofte brukt som et skjellsord, spesielt blandt unge. Ordet blir brukt helt feil, dessverre. Folk har jo faen ikke peilig på hva det betyr engang. En hore er en som selger seg selv. Det er et forferdelig stygt ord og jeg blir så opprørt når noen bruker ordet "hore". Jeg sier ikke at det er noe galt i å faktisk være en hore eller prostituert. Det er det jo ikke, de fortjener like mye respekt som andre mennesker, men når noen kaller deg hore og du virkelig ikke er det, mener de det på en veldig ekkel og fæl måte.

Folk må lære seg å behandle jenter med respekt. De må lære at det IKKE er greit å trakassere noen på grunn av hvilket kjønn de er. Det er ALDRI greit å kalle en jente hore. Selv om du kanskje mener det på tull så er det er det likevel ikke greit. Tilslutt begynner man å tro på det. Yngre gutter begynner å kalle jenter horer fordi de hørte de eldre gjorde det. Det kan jo ikke fortsette sånn her! Hvorfor kan ikke det ikke bare stoppe? Jeg blir så kvalm av dagens samfunn.

Hva synes du om innlegget?10 kommentarer

BLOGGERE ER DUMME

Jeg satt nettopp å tenkte på en ting som jeg ville dele med dere. Det handler om blogging og hvordan bloggere blir sett på. Jeg har ikke tellinga på hvor mange ganger folk har gjort narr av at jeg blogger eller lest innleggene mine høyt i håp om at jeg skal skamme meg over dem. Har også fått slengt i trynet at det er "fjortis" å blogge, at de som blogger er dumme, mindre smarte enn andre og kun bryr seg om hvordan de ser ut. Jeg synes det er utrolig trist at mange tenker sånn for det er jo virkelig ikke sant. Jeg sier ikke at alle tenker at bloggere er dumme og kun bryr seg om utseende, men det er faktisk veldig mange som tenker slik. Det gjør meg så utrolig sint. Jeg skjønner jo på en måte hvorfor noen folk ser på bloggere som mindre smarte enn andre. Noen bloggere blir jo fremstilt som mindre smarte på tv, det kan jeg være enig i, men det kan godt hende bloggeren ikke er som hun/han blir fremstilt. Jeg synes likevel ikke at det skal gå utover alle som blogger. Jeg synes blogg og blogging er en veldig fin greie og det er noe jeg trives med. Du har en egen nettside som kun handler om deg selv og du kan poste akkurat det du vil (nesten hvertfall hahah) uten at noen kan stoppe deg. Jeg bruker bloggen min til å poste innlegg om hverdagen min, opplevelser og andre ting som interisserer meg som f.eks mote, skjønnhet og musikk. Jeg kommer hvertfall ikke til å slutte å blogge uansett hvor mange som gjør narr av meg.... Én kommentar

Mine kjendis crush

Her er et innlegg med 8 av mine kjendis crush, de står ikke noen rekkefølge eller noe!

1. Zayn Malik

2. Tori Kelly

3. Shay Mitchell

4. One Direction

5. Leonardo Dicaprio

6. Evan Peters

7. Ariana Grande

8. Ian Somerhalder

Har du et kjendis crush, isåfall hvem?3 kommentarer

DET Å ELSKE SEG SELV

Hallo, dere!

I dag har jeg tenkt til å dele et innlegg med dere som jeg har hatt lyst til å dele ganske lenge nå men har liksom aldri tatt meg tid til å skrive det. Det handler rett og slett om det å elske seg selv.

Okei, som sikkert de fleste vet så er det et utrolig stort kroppspress for oss jenter. I magasiner, på nett, i reklamer osv ser vi nesten alltid en annonse om f.eks "hvordan trene bort magefettet raskt" eller noe lignende, vi ser bilder av super smale jenter og overskrifter som "Hvordan få drømmekroppen" Det påvirker meg i blandt og jeg er sikker på at mange andre også blir det.

Det er så utrolig trist, synes jeg. Vi er bare barn. Vi burde ikke bekymre oss for f.eks hvor mye vi veier, vi burde ikke droppe måltider for å bli tynnere. Jeg får så vondt i hjertet hver gang jeg hører noen si at de hater kroppen sin. De fortjener ikke å gå rundt å bekymre seg for hvordan de ser ut. De er perfekte akkurat som de er. Uansett hudfarge, størrelse og vekt.

Jeg har selv mislikt kroppen min mye og tenkt f.eks at jeg ikke har like smale og fine bein som henne, at magen min ikke er like trent som hennes, lårene mine er mye større enn hennes osv.

Det å sammenligne seg selv med andre er noe av de verste som finnes. Det fikk i hvertfall meg til å prøve så hardt å bli de personene jeg sammenlignet meg selv med. Det kan føre til spiseforstyrrelser, depresjon og bekymringer, noe som ikke er bra i det hele tatt. Hvis du ofte sammenligner deg selv med andre råder jeg deg til å gjøre ting du elsker som f.eks synge, danse, løpe, spille fotball, håndball, tegne, høre på musikk, hva enn du elsker og føler du er flink til. Gjør det. Det har hvertfall hjulpet meg. Da får jeg tankene over på noe annet og jeg får selvtillit når jeg føler jeg er god til noe!

Jeg vet jeg bare er en 14 år gammel jente og at jeg ikke gjør så stor forskjell men jeg vil bare at dere skal ha det bra for jeg bryr meg så mye om dere. Jeg vil være et godt forbilde for dere. Husk at dere alle er perfekte akkurat som dere er. Aldri la noen dra dere ned! Uansett hvordan du ser ut, hvilken hudfarge du har, hvilket tall det står på vekten. Er det deg og det kommer det alltid til å være! Elsk kroppen din, den er fantastisk. Du får bare en, så ta vare på den! #NoBodyShaming

Hva synes du om innlegget?6 kommentarer

EN DAG I LIVET MITT

Hei!

Jeg har filmet denne videoen i hele dag, og det tok lang tid! Håper dere liker videoen!


Likte du videoen? // hva synes du?14 kommentarer
Les mer i arkivet » September 2016 » August 2016 » Juli 2016
hits