LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

FAVORITT SMINKE FOR ØYEBLIKKET

Hei, dere!

I dag skal jeg vise dere mine tre favoritt sminkeprodukter for øyeblikket. Jeg har hatt et innlegg som dette tidligere, men jeg får jo nye favoritt produkter etterhvert som tiden går. Dette er 100% mine ærlige meninger og ingenting er sponset. Håper dere liker innlegget!

ANASTASIA GLOW KIT - THAT GLOW

Før jeg dro til USA ønsket jeg meg virkelig ett glow kit fra Anastasia, så med en gang jeg var på sephora måtte jeg jo bare kjøpe et. Det kostet rundt 40 dollar + taxes. Virkelig verdt alle pengene! Jeg snakket med en utrolig hyggelig dame på sephora (de som jobba på sephora i San Francisco var veldig hyggelige alle sammen!!) hun hjalp meg med å finne det glow kitet som passet best til min hudtone. Det ble ''that glow'', det var det glow kitet jeg hadde tenkt til å kjøpe i utgangspunktet, så det var bra! Alle fargene er veldig pigmenterte og jeg elsker alle sammen!
 

NARS CONCEALER - VANILLA

Inne på sephora i Los Angeles bestemte jeg meg for å kjøpe en ny concealer. Aldri i mitt liv har jeg prøvd en så bra concealer som den fra NARS. Jeg har i den i fargen vanilla som sagt og den synes jeg passer veldig bra til min hudtone. Concealeren har så sinnsykt bra dekkevne og man ser virkelig mye mer våken ut! Den kostet rundt 30 dollar + taxes.
 

CHANEL BLUSH - ALEZANE

Dette har vært favoritt blushen min hele sommeren og til nå, elsker den fortsatt like mye. Fargen er så fin, den sitter godt og den er bra pigmentert. Den lukter faktisk også veldig godt, noe som kanskje ikke har så mye å si, men det er jo et lite pluss haha
 

Har du prøvd noen av disse produktene?... Én kommentar

DEN PERFEKTE BASEN

Hei, dere!

I dagens innlegg tenkte jeg å vise dere hvordan jeg sminker ansiktet mitt, hva slags produkter jeg bruker, hvilken rekkefølge jeg bruker produktene og litt tips og triks. Håper dere liker innlegget! Hvis dere vil ha fler slike innlegg, si ifra. Jeg lager gjerne flere om dere vil det.

TRINN 1 - FOUNDATION

Først påfører jeg foundation med kosten min ''pointed foundation brush'' fra real techniques. Kosten er ganske liten og tynn, derfor kommer jeg liksom til alle stedene jeg vil ha foundation på. Jeg bruker dream satin liquid foundationen fra Maybelline i fargen 40. Den har faktisk solfaktor 13 i seg, noe som er bra.TRINN 2 - CONCEALER

Så går jeg over til concealer, påfører det på de stedene jeg vil dekke litt ekstra som f.eks under øynene mine. Jeg bruker FITme concealeren fra Maybelline. Jeg synes den funker helt greit, kanskje ikke den beste concealeren, men den funker. Vet du om en bra concealer, gjerne si ifra til meg! Etter jeg har tatt på concealer ''presser'' jeg det inn med en beautyblender.

TRINN 3 - KOMPAKTPUDDER

For å sette foundation og concealer på plass bruker jeg et kompakt pudder. Jeg kunne også brukt et transparent pudder, men jeg velger å bruke et kompakt pudder fordi det gir bedre dekk evne. Pudderet jeg bruker er fra Max factor og det heter Creme puff pressed powder. Jeg har kjøpt dette pudderet så mange ganger etter jeg har brukt det opp, eeeelsker det!

TRINN 4 - BRONZER

Så er det over til bronzer. Når man har tatt på foundation og concealer blir ansiktet ditt litt ''flatet ut''. Jeg bruker bronzeren til å skyggelegge for å gi tilbake ansiktet noen av konturene som ble flatet ut. Jeg legger bronzer under kinnbenet, kjevebenet og i pannen, nærme hårfestet. Bronzeren jeg bruker er fra The Balm og heter bahama mama, kjempe fin og matt bronzer! Som dere ser på bildene under blir det tydelige streker under kinnbenet, jeg blander selvfølgelig dette ordentlig godt ut.
 

TRINN 5 - BLUSH

For å få litt farge kinnene bruker jeg favoritt blushen min fra chanel i fargen 260 alezane. Blush er helt klart et av mine favoritt sminke produkter i sommer, det gjør så du ser mye mer våken og frisk ut. TRINN 6 - SETTINGSPRAY

Jeg bruker en settingspray fra nyx, den gjør at sminken min holder seg på plass hele dagen. Jeg er veldig fornøyd med den. Nå lurer du kanskje på hvorfor jeg tar på settingspray før highlighter. Det gjør jeg fordi da fester highlighteren seg mye bedre og det ser kjempe fint ut! (haha, sorry for bildet under)TRINN 7 - HIGHLIGHTER

Siste trinn, highlighter! Når huden fortsatt er litt fuktig etter settingsprayen tar jeg på highlighter over kinnbenet, litt på haken og litt på nesen. Highlighteren jeg bruker heter mary-lou manizer og den er fra The Balm. Elsker trikset med å ta på settingspray før highlighteren!

Så er jeg ferdig! Husk at dette bare er hvordan jeg gjør det og at det finnes andre måter gjøre det på. 

Hva synes du om slike innlegg? blogges!8 kommentarer
Les mer i arkivet » September 2016 » August 2016 » Juli 2016
hits