LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

STOR USA HAUL!!!!!!!!

Da var endelig USA-haulen vår ute på youtube! Håper virkelig dere liker den, det tok sjukt lang tid å filme og redigere, som dere sikkert ser varer den i hele 26 minutter! Husk å abonner på @jentetips youtube-kanalen vår.

                                                    
 
Hvilken ting likte du best?

 
                    


... Én kommentar

ROOM TOUR!!!!!Hva synes du?


 ... Én kommentar

CALIFORNIA 2016

EEENDELIG ER CALIFORNIA VIDEOEN FERDIG!

Det har vært utrolig morsomt å både filme og redigere videoen, så jeg håper virkelig dere liker den! Gjerne abonner på kanalen min, hadde satt så stor pris på det.

 
 

 ... Ingen kommentarer

REISEN HJEM FRA USA - VLOG

Hallo!

Nå har jeg lastet opp den siste vloggen fra USA, håper dere liker den! Beklager at jeg bare laget 2 vlogger, men jeg ville fokusere mest på ''California 2016'' videoen som snart kommer. Husk å abonnere!

 ... Ingen kommentarer

REISEN TIL USA - VLOGFørste vloggen fra USA er endelig ute på youtube! Håper dere liker den, fler videoer kommer snart.


... Ingen kommentarer

HJEMME FRA USA + CALIFORNIA TEASER

HEI, DERE!!

Det er så lenge siden sist, har virkelig savnet å blogge, men det har faktisk vært litt deilig og bare være borte fra bloggen en stund også. Nå er jeg tilbake i hvert fall! Har hatt det kjempe, kjempe bra i USA. Jeg har sett og opplevd veldig mye nytt jeg kommer til å huske resten av livet. Nå er jeg i full gang med å redigere en California 2016 video. Jeg filmet nemlig mange klipp i mens jeg var i USA slik at jeg får laget en hel video til dere. Jeg har allerede postet en lien teaser video, der får dere sett noen få av klippene som kommer til å være med i den. Dere får sett teaseren under:

 


 
 
 
Det kommer også et par vlogger, så gled dere! Til dere som lurer på hvor jeg har vært, så har jeg vært i San Francisco, Santa Cruz, Monteray, Santa Barbara, Santa Monica, San Diego og Hollywood. Jeg har selvfølgelig tatt litt bilder også, men tenkte å la det være et eget innlegg med masse bilder fra USA. I morgen starter jeg på skolen igjen, gleder meg ikke i det hele tatt, kunne godt hatt ferie i et par uker til.
Nå skal jeg vaske ansiktet, drikke grønn te (HAR IKKE DRUKKET DET PÅ 2 UKER!?!?!) også skal jeg finne ut hva jeg skal ha på meg i morgen og sånn.
 
Gleder du deg til skole/jobb?

 
 


 

 


 ... Ingen kommentarer

SKINCARE ROUTINE SOMMEREN 2016

Hei, dere!

I går postet jeg skincare routinen min for sommeren 2016, håper virkelig dere liker den! Merket at jeg fikk noen kommentarer om hvor jeg kjøper formula produktene mine og hvor mye de koster. Jeg kjøper de på vita og de koster rundt 99 per stk.

GojteMO3AY0
 

Hva er dine favoritt skincare produkter?


 

 

 


 ... Ingen kommentarer

SVERIGE HAUL

Endelig en ny haul-video! Håper virkelig dere liker den, husk å gi videoen en tommel opp og abonner.
 


Hva synes du om innkjøpene?


 2 kommentarer

SØSKEN TAG

Ny video på kanalen, håper dere liker den!
 


Vil dere ha fler videoer med Viktor?


 ... Én kommentar

SNAPCHAT Q&A

God kveld!

Kom nettopp hjem fra en kjempe våt sykkeltur, det regnet skikkelig! Pappa og Viktor kom hit til Sverige i dag. For å feire tok jeg og Viktor oss en sykkeltur bort på butikken og kjøpte donuts (selvfølgelig) og pringles, men det regent så sykt på vei hjem at jeg nesten ikke kunne se, haha. 

Snapchat Q&Aen som jeg snakket om er hvertfall ute på kanalen nå, håper dere liker den. Husk å abonner!

Ce4U6dH0J8U
 
Regner det hos deg?


 ... Én kommentar

FØRSTE VLOGGEN FRA SVERIGE

Da er den første Sverige vloggen på youtubekanalen min ute. Håper dere liker videoen!
 


blogges!

 ... Ingen kommentarer

JUNI FAVORITTER

God morgen!

Da er min første ''favoritt-video'' ute på youtube. Mange som ønsket en juni favoritter, så håper virkelig dere liker videoen! Husk å abonner på kanalen min også, setter så stor pris på det.

m4BTzE-eTZQ
 
Også bare lurer jeg på om du vil jeg skal poste mer innlegg her på bloggen og ikke så mange videoer, eller synes du det er bra sånn som det er nå?


 2 kommentarer

SOMMER LOOKBOOK #2

Ny youtubevideo igjen! Denne gangen ble venninnen min Andrine med å spille inn en lookbook-video. Alle klippene er spilt inn i Arna, Bergen hvis noen lurte på det. Håper dere likte videoen, husk å abonner på kanalen min!
 


 


... Ingen kommentarer

PRØVER LØSVIPPER FOR FØRSTE GANG

Ny youtube video i dag også, håper dere liker den! Ja, jeg er klar over at dette ikke var sånn kjempe fint, men det var første gang, husk det!
 


... Ingen kommentarer

BERGEN HAUL

 
Endelig kom innkjøpsvideoen fra Bergen som jeg lovet. Beklager lyset og ikke minst kvaliteten på videoen, aner ikke hva som skjedde, men håper det går bra. Husk å abonner på youtube-kanalen min og gjerne gi videoen en tommel opp om du ønsker fler videoer. Kom også gjerne med videoforslag!
 

 ... Én kommentar

NY VIDEO PÅ JENTETIPS KANALEN

Hei, dere!

I dag har jeg og Birte vår årlige sommer tips laging, vi lager sommertips hele dagen så vi har masse tips til sommeren. For dere som ikke visste det eier vi @jentetips på instagram. Vi postet også en video på youtubekanalen vår jentetipsinstagram. Husk å se vår nye video vi nettopp postet. Du ser den her under:

f9W3KkPZCHI

Husk å abonner på kanalen vår, det kommer mange fler sommervideoer i løpet av sommeren!

Liker du kanalen vår?
 ... Ingen kommentarer

SUMMER LOOKBOOK ♡ #1

Hei, dere!

Sommerens første sommer lookbook er nå lastet opp på kanalen min. Håper dere liker den, gjerne si ifra om dere vil ha fler!

Eqxu5RK1DD8


Likte du videoen min & har du husket å abonnere på youtubekanalen min?... Ingen kommentarer

JEG DRAR TIL BERGEN

Videoen sier vel egentlig alt, heheh. Håper dere liker den selv om den kanskje var litt unødvendig, men ja som jeg sa ville jeg bare oppdatere kanalen min før jeg drar. 
 
gaNxC9bc4Dg
 

♥ blogges!... Ingen kommentarer

28-29 mai | VLOG


Liker du vlogs?

 ... Én kommentar

april 2016 haulHva synes du om innkjøpsvideoen? // Hvilken ting likte du best?


 ... Én kommentar

SPØRSMÅLSRUNDE VÅR 2016

Hallo!

Nå er endelig en ny spørsmålsrunde postet på youtubekanalen, håper dere liker videoen!


Fikk du svar på noe du lurte på?


 ... Én kommentar

MIN PAMPER ROUTINE

Hei, hei dere!

Lastet opp en ny video på youtubekanalen min i dag, håper virkelig dere liker den. Planen var egentlig å ha voiceover i videoen, men jeg tenkte at dere ser jo hvilke produkter jeg bruker og hva jeg gjør. Husk å gi videoen en tommel opp om du likte den, gjerne kommenter og abonner om du vil ha fler videoer!


Hva synes du om videoen?... Ingen kommentarer

Everyday makeup routine

Hei dere!

I dag filmet jeg en everyday make up routine. Det var veldig etterspurt så jeg håper dere liker videoen. Merket at jeg ikke viste hvor foundationen min var fra, men det er hvertfall FITme foundationen fra Maybelline.


Hva synes du om videoen?2 kommentarer

FØLTE DET IKKE GIKKIiiih! Jeg starter med youtube. Dette blir virkelig så morsomt og jeg håper dere gleder dere like mye som meg!

 


 ... Én kommentar

Gamle videoer

Hallo!

I dag tenkte jeg å vise dere noen gamle videoer der jeg synger. Jeg har opptrådt ganske mye egentlig så fant et par videoer. Litt flaut å se på, hahah. Uansett håper dere liker innlegget!

Her sang jeg Idas sommarvisa i bryllupet til tanta og onkelen min. Jeg var så liten her, hahah åå

Dette var første gang jeg var med på ukm, kjempe bra opplevelse. Digger det rosa lyset!
Her var jeg med kirkekoret og sang,vi hadde mange julekonserter! Husker jeg syntes det var så gøy å få være med dem, ahah
Enda en video med kirkekoret! Jeg synger solo på andre vers.
Dette er ikke så lenge siden egentlig men her synger jeg hvertfall en av mine favorittsanger av Hellbillies.
 
Liker du å synge?


4 kommentarer

2 juledag VLOG


Liker du vlogs?... Én kommentar

Everyday makeup routine - video

Hva synes du om videoen? // noen fler videoforslag?

6 kommentarer

Vanlig dag - VLOG

Hei! 

Beklager for at jeg ikke har blogget på ganske lenge, det er rett og slett fordi jeg ikke har orket og har hatt lyst. Men i hvertfall filmet jeg en vlog for litt siden og nå er jeg ferdig med å redigere den! 


Hva synes du om vlogs?4 kommentarer

SYK VLOG OG DRO HJEM FRA SKOLEN

Hallo!

De siste dagene har jeg vært veldig forkjølet og syk, I haaaate it. Jeg begynner å bli litt bedre nå da heldigvis. I går (ALTSÅ SØNDAG 23 AUGUST) laget jeg en ''syk-vlog''. Den skulle jeg egentlig poste i går men det funket ikke (vet ikke hva som skjedde) så derfor kom den i dag isteden. Jeg dro på skolen i dag men fant fort ut at jeg virkelig ikke var i form så pappa hentet meg. Når jeg kom hjem gjorde jeg litt lekser også laget jeg tips (til @jentetips på instagram) Men uansett, her er videoen:


Når var du sist syk?2 kommentarer

VEGGLIDAGEN-VLOG

Hallo!

Jeg beklager for at denne videoen kom litt sent, har bare ikke hatt tid til å redigere osv. Håper dere liker den


Liker dere videoblogger?

 ... Én kommentar
Les mer i arkivet » September 2016 » August 2016 » Juli 2016
hits